galuch Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 stu6-60, całe szczęście że osoby takie jak ty wyjeżdżają z kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 stu6-60, całe szczęście że osoby takie jak ty wyjeżdżają z kraju Uf,juz myslalem ze nie poruszysz tego tematu Jestes przewidywalny jak....irlandzka pogoda To teraz masz dwa wyjscia : udac ze temat zostal wyczerpany( z przyczyn X ) lub brnac nieudolnie dalej .Jest jeszcze trzecia opcja.Tyle ze raczej nie dostepna dla Ciebie Wiesz jak jest- IQ Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 13 Lutego 2008 Share Napisano 13 Lutego 2008 Wiesz jak jest- IQ Dobrze że przynajmniej się do tego przyznajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Tu mam obawy A nie slusznie bo udowodnie Ci to w tym sezonie .Zrobmy tak - kto w tym sezonie zlowi najwieksza rybe ten "ma racje" a drugi publicznie "odszczeka" swe zarzuty .No to jak .Zaczynamy cz tez odpiszesz mi na pw Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Zaczynamy cz tez odpiszesz mi na pwWidze, ze mnie nie znasz nie odpisuje na PW ,co do ryby ,to kolego określ wodę ,jeśli rzeka to OK ,ale jakie kryterium ,waga ,czy długość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Widze, ze mnie nie znasz No coz do VIP-ow nie nalezysz .A powaznie to czemu mialbym Cie znac . to kolego określ wodę Powatpiewasz ze dam sobie rade gdziekolwiek Tyle ze wszedzie. Tu mam obawy wiec sprawa prosta Ty lowisz gdzie chcesz i ja podobnie ale jakie kryterium ,waga ,czy długość. Mozesz wybrac Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 wiec sprawa prosta Ty lowisz gdzie chcesz i ja podobnieAle wody słodkowodne mam rozumieć ,inaczej nie widze sęsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Ale wody słodkowodne mam rozumieć ,inaczej nie widze sęsu. A uwazasz ze zlowienie duzej ryby morskiej jest latwe .Czy Ty lowiles gdzies oprocz swojej "rzeczki" .Teraz to ja mam wrazenie ze Cie przecenilem .Uwazasz ze szanse beda rowne jesli ja bede lowil w irlandzkich rzekach gdzie nie wystepuje Sum ani Sandacz natomiast zlowienie ich w Odrze jest tylko kwestia czasu jesli sie zna lowisko.Nie "szczwany lisie", Ty lapiesz gdzie chcesz i ja podobmie.Wszak (powtorze sie)to Ty zarzuciles mi laicyzm w CALEJ sztuce wedkowania .I nie tracmy czasu ,mysle ze "pojedynek" rozpoczniemu od jutra Pozdro-Radek. P.S. Jesli sie teraz wycofasz to....hm,czesc "oddanych " Ci kolegow moze to roznie odebrac Z tarcza albo na tarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Lutego 2008 Share Napisano 16 Lutego 2008 Czy Ty lowiles gdzies oprocz swojej "rzeczki"Pewnie ,ale na morskich się nie znam połowach, i nie możesz porównywać Oceanu z mało rybnymi rzekami Polski ,Wszak (powtorze sie)to Ty zarzuciles mi laicyzm w CALEJ sztuce wedkowania Trzymajmy się jednak tego co napisaliśmy ,nie sztuce wędkowania lecz czytania rzeki ,a to dwie różne kwestie.Uwazasz ze szanse beda rowne jesli ja bede lowil w irlandzkich rzekach gdzie nie wystepuje Sum ani Sandacz Ale masz za to inne ryby np szczupaki lub łososie Jesli sie teraz wycofasz Jeśli będą równe szanse to nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Ale masz za to inne ryby np szczupaki lub łososie To i z ichtiologii jestes "niezly' Uwazasz ze szanse sa rowne jesli ja mam "tylko" szczupaki(i lososie) ktore na "maxa"moga dac mi 20kg i 1,3m(q...ra ile bym dal by takiego zlowic ) a Ty mozesz "przymierzyc" sie do "wasacza" 30-to,40-to lub wiecej kilowego(chyba ze wszystkie wylowiles). Do tego 1,5m dlugosci to zaden wynik dla tej ryby .Tak wiec przy tak postawionej sprawie nie moge wygrac ani waga ani dlugoscia.Uczciwe jak ch...ra.Piszesz ze nie kwestionowales moich umiejetnosci wedkarskich, jak wiec rozumiec nalezy to stwierdzenie: Ja jestem z tych ktorzy "poradza sobie".Tyle ze wszedzie. to moje stwierdzenie ,na co piszesz:Tu mam obawy skoro nie potrafie (czytac rzeki ,czy tez wedkowac w innych akwenach) to czemu w kolejnym poscie asekurujesz sie: na morskich się nie znam połowach. No to kolego moja rada:stworz nowy temat np.Odrzanskie lowiska.Tam pisz swe spostrzezenia i opinie a pozostale "zostaw w spokoju".Pewien jestem ze szereg kolegow bedzie zachwyconych takim rozwiazaniem sprawy a i druga strona odetchnie od bezowocnej dyskusji.Pozdro-Radek. P.S. Ja rekawice rzucilem a czy ja podniesiesz....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Tomaszek ty to jednak GOSC jestes 20-scia "jurkow" szczerze się uśmiałem!!!! Mało nie poplułem monitora. Sorry, na razie dałem lekko, liczę że ktoś podbije stawkę Powinienem już iść spać bo jutro o 6 pobudka jedziemy na zębatego Szczerze uważam że to świetny pomysł i liczę że maniek nie spuści z tonu Zanjąc Mańka i możliwość złowienia suma to pojedynek z niebieskim może być bardzo ciekawy! Napewno zajżysz do wątku 'Irlandia' więc może sie stykniemy na tych połowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydriver Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 piszecie jak chore dzieci z domu specjalnej troski , stare konie... :/ wrócmy do tematu, chcecie sie bawic w zaklady to jazda do STS lub se puśćcie totolotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 17 Lutego 2008 Share Napisano 17 Lutego 2008 Tam pisz swe spostrzezenia i opinie a pozostale "zostaw w spokoju" Może to nie było do mnie ale jak widać tylko stu6-60, zna się na rzekach. Nie wiem do czego dążysz człowieku, czy chcesz mieć na forum taki jakiś temat ONLY YOU? Podbudować się psychicznie?piszecie jak chore dzieci z domu specjalnej troski , stare konie... :/ wrócmy do tematu, chcecie sie bawic w zaklady to jazda do STS lub se puśćcie totolotka Tu się zgadzam w 100%. Dlatego rezygnuje całkowicie z tego tematu i dodaje go do ignorowanych. Mam nadzieję stu6-60,że właśnie tego chciałeś.Ps. stu6-60, pewne rzeczy pisze się na PW po to jest żeby nie zaśmiecać tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Lutego 2008 Share Napisano 18 Lutego 2008 Ja myślę że to starą krowę albo traktor z włatcami móh Hokussss pokussss Ciocia Mania z wujkiem Edziem pomidor stu6-60, całe szczęście że osoby takie jak ty wyjeżdżają z kraju Co to ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Nie zauważyliście ostatnio może "najazdów" na Admina i Moderatorów? Co chwilkę ktoś się czepia i wytyka jego zdaniem "potknięcie". Ja bynajmniej takie coś zauważyłem i o tym piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 wobler129, nie tylko Ty to zauważyłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 No to coś z tym trzeba byłoby zrobić - co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 No to coś z tym trzeba byłoby zrobić - co o tym myślicie? Spuścić z łańcuchów dobermany Sorry nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 wobler129, powinienes się przyzwyczaić co roku o tej porze jest to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 wobler129, powinienes się przyzwyczaić co roku o tej porze jest to samo To coś takiego jak wysyp grzybów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 No to coś z tym trzeba byłoby zrobić Proponuję dożywotnio zabanować tę tłuszcze, która śmie podnosić łeb i mieć jakiekolwiek pretensje. Komu się nie podoba - wypad, natychmiast, nie jakieś tam ostrzeżenia. "Sorry, nie mogłem się powstrzymać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Tomaszek nie o takie coś chodzi - bo każdy może mieć swoje zdanie, ale bez żadnych "wybryków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Spuścić z łańcuchów dobermany Uwiązane na stałe pieski, to kaleki psychiczne, mam nadzieję, że te, o których mówisz mają choć nieduży wybieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 19 Lutego 2008 Share Napisano 19 Lutego 2008 Sprawa prosta, sprawdzić kto ma nie wykorzystany urlop z zeszłego roku i ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi69lx Napisano 25 Marca 2008 Share Napisano 25 Marca 2008 ... No dobrze... Był czas na przemyślenia... a teraz jest czas na wyjaśnienia... I zrobię to tutaj... madi... bo jestem to winien innym użytkownikom i czytelnikom tego forum... I nie będę naruszać 3 pkt regulaminu, bowiem temat dotyczy Deti'ego, który reklamuje się jako "wrakowy wymiatacz" ...a moim celem jest uzmysłowienie innym, jak należy się umawiać na połowy (wrakowe), aby rejs taki wogóle doszedł do skutku... Deti, nie wzbudzaj się ! ...Poprostu dałeś plamę Odwołałeś w ostatniej chwili, bo o 11-tej siedzieliśmy już w autach, gotowi do drogi... dla nas to była ostatnia chwila... Szkoda Deti, bo wszyscy pływali, tylko Ty nie... (a napewno nie z nami) My na biegu załapaliśmy się na Denegę... a morze było dosyć spokojne tego dnia (2-3st... chwilami trochę więcej.. )...W tamtym roku pływaliśmy z Twoim kolegą na Vivience w gorszych warunkach.. i jakoś było... a to bardzo podobna jednostka... Do dziś boli mnie łokieć, stłuczony wtedy, jak przy....łem o pokład... i do nikogo nie mam pretensji, bo takie ryzyko jest wkalkulowane w ten sport... I każdy z nas ma tego świadomość... Także kolega, który z Tobą rozmawiał (nie ja!), informował Cię że to nie pierwszy nasz rejs i że jesteśmy przygotowani na każde warunki... No cóż... może umknęło gdzieś... Osobiście nie mam żalu do Ciebie i szanuję Twoją decyzję (Twoje prawo), o ile wynikało to z pobudek opisanych przez Ciebie ...Może na przyszłość warto by było dokładniej ustalać priorytety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi