Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 890
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano
stu6-60, całe szczęście że osoby takie jak ty wyjeżdżają z kraju

Uf,juz myslalem ze nie poruszysz tego tematu :smile: Jestes przewidywalny jak....irlandzka pogoda :twisted: To teraz masz dwa wyjscia : udac ze temat zostal wyczerpany( z przyczyn X :!: ) lub brnac nieudolnie dalej :smile: .Jest jeszcze trzecia opcja.Tyle ze raczej nie dostepna dla Ciebie :sad: Wiesz jak jest- IQ :twisted:

Pozdro-Radek.

Napisano
Tu mam obawy

A nie slusznie bo udowodnie Ci to w tym sezonie :smile: .Zrobmy tak - kto w tym sezonie zlowi najwieksza rybe ten "ma racje" a drugi publicznie "odszczeka" swe zarzuty :!: .No to jak :?: .Zaczynamy cz tez odpiszesz mi na pw :?::!::twisted:

Pozdro-Radek.

Napisano
Zaczynamy cz tez odpiszesz mi na pw
Widze, ze mnie nie znasz nie odpisuje na PW ,co do ryby ,to kolego określ wodę ,jeśli rzeka to OK ,ale jakie kryterium ,waga ,czy długość.
Napisano
Widze, ze mnie nie znasz

No coz do VIP-ow nie nalezysz :mrgreen: .A powaznie to czemu mialbym Cie znac :?::shock: .

to kolego określ wodę

Powatpiewasz ze dam sobie rade gdziekolwiek

Tyle ze wszedzie.

Tu mam obawy

wiec sprawa prosta Ty lowisz gdzie chcesz i ja podobnie :smile:

ale jakie kryterium ,waga ,czy długość.

Mozesz wybrac :smile:

Pozdro-Radek.

Napisano
Ale wody słodkowodne mam rozumieć ,inaczej nie widze sęsu.

A uwazasz ze zlowienie duzej ryby morskiej jest latwe :?::!: .Czy Ty lowiles gdzies oprocz swojej "rzeczki" :!::?: .Teraz to ja mam wrazenie ze Cie przecenilem :neutral: .Uwazasz ze szanse beda rowne jesli ja bede lowil w irlandzkich rzekach gdzie nie wystepuje Sum ani Sandacz natomiast zlowienie ich w Odrze jest tylko kwestia czasu jesli sie zna lowisko.Nie "szczwany lisie", Ty lapiesz gdzie chcesz i ja podobmie.Wszak (powtorze sie)to Ty zarzuciles mi laicyzm w CALEJ sztuce wedkowania :smile: .I nie tracmy czasu ,mysle ze "pojedynek" rozpoczniemu od jutra :!:

Pozdro-Radek.

P.S. Jesli sie teraz wycofasz to....hm,czesc "oddanych " Ci kolegow moze to roznie odebrac :!: Z tarcza albo na tarczy :twisted:

Napisano
Czy Ty lowiles gdzies oprocz swojej "rzeczki"
Pewnie :shock: ,ale na morskich się nie znam połowach, i nie możesz porównywać Oceanu z mało rybnymi rzekami Polski ,
Wszak (powtorze sie)to Ty zarzuciles mi laicyzm w CALEJ sztuce wedkowania
Trzymajmy się jednak tego co napisaliśmy ,nie sztuce wędkowania lecz czytania rzeki ,a to dwie różne kwestie.
Uwazasz ze szanse beda rowne jesli ja bede lowil w irlandzkich rzekach gdzie nie wystepuje Sum ani Sandacz
Ale masz za to inne ryby np szczupaki lub łososie :mrgreen:
Jesli sie teraz wycofasz
Jeśli będą równe szanse to nie .
Napisano
Ale masz za to inne ryby np szczupaki lub łososie

To i z ichtiologii jestes "niezly' :smile: Uwazasz ze szanse sa rowne jesli ja mam "tylko" szczupaki(i lososie) ktore na "maxa"moga dac mi 20kg i 1,3m(q...ra ile bym dal by takiego zlowic :smile: ) a Ty mozesz "przymierzyc" sie do "wasacza" 30-to,40-to lub wiecej kilowego(chyba ze wszystkie wylowiles). Do tego 1,5m dlugosci to zaden wynik dla tej ryby :!: .Tak wiec przy tak postawionej sprawie nie moge wygrac ani waga ani dlugoscia.Uczciwe jak ch...ra.Piszesz ze nie kwestionowales moich umiejetnosci wedkarskich, jak wiec rozumiec nalezy to stwierdzenie:

Ja jestem z tych ktorzy "poradza sobie".Tyle ze wszedzie.
to moje stwierdzenie ,na co piszesz:
Tu mam obawy
skoro nie potrafie (czytac rzeki ,czy tez wedkowac w innych akwenach) to czemu w kolejnym poscie asekurujesz sie:
na morskich się nie znam połowach
. No to kolego moja rada:stworz nowy temat np.Odrzanskie lowiska.Tam pisz swe spostrzezenia i opinie a pozostale "zostaw w spokoju".Pewien jestem ze szereg kolegow bedzie zachwyconych takim rozwiazaniem sprawy a i druga strona odetchnie od bezowocnej dyskusji.

Pozdro-Radek.

P.S. Ja rekawice rzucilem a czy ja podniesiesz.......

Napisano
Tomaszek ty to jednak GOSC jestes 20-scia "jurkow"
:lol::lol::lol: szczerze się uśmiałem!!!! Mało nie poplułem monitora. Sorry, na razie dałem lekko, liczę że ktoś podbije stawkę ;) Powinienem już iść spać bo jutro o 6 pobudka jedziemy na zębatego ;) Szczerze uważam że to świetny pomysł i liczę że maniek nie spuści z tonu :!::!::!: Zanjąc Mańka i możliwość złowienia suma to pojedynek z niebieskim może być bardzo ciekawy! Napewno zajżysz do wątku 'Irlandia' więc może sie stykniemy na tych połowach. :idea:
Napisano

piszecie jak chore dzieci z domu specjalnej troski , stare konie... :/ wrócmy do tematu, chcecie sie bawic w zaklady to jazda do STS lub se puśćcie totolotka

Napisano
Tam pisz swe spostrzezenia i opinie a pozostale "zostaw w spokoju"
Może to nie było do mnie ale jak widać tylko stu6-60, zna się na rzekach. Nie wiem do czego dążysz człowieku, czy chcesz mieć na forum taki jakiś temat ONLY YOU? Podbudować się psychicznie?
piszecie jak chore dzieci z domu specjalnej troski , stare konie... :/ wrócmy do tematu, chcecie sie bawic w zaklady to jazda do STS lub se puśćcie totolotka
Tu się zgadzam w 100%. Dlatego rezygnuje całkowicie z tego tematu i dodaje go do ignorowanych. Mam nadzieję stu6-60,że właśnie tego chciałeś.

Ps. stu6-60, pewne rzeczy pisze się na PW po to jest żeby nie zaśmiecać tematu.

Napisano
Ja myślę że to starą krowę albo traktor z włatcami móh
Hokussss pokussss
Ciocia Mania z wujkiem Edziem
pomidor
stu6-60, całe szczęście że osoby takie jak ty wyjeżdżają z kraju

Co to ma być :shock::shock::shock::shock:

Gość wobler129
Napisano

Nie zauważyliście ostatnio może "najazdów" na Admina i Moderatorów? Co chwilkę ktoś się czepia i wytyka jego zdaniem "potknięcie". Ja bynajmniej takie coś zauważyłem i o tym piszę.

Gość wobler129
Napisano

No to coś z tym trzeba byłoby zrobić - co o tym myślicie?

Napisano
No to coś z tym trzeba byłoby zrobić - co o tym myślicie?

Spuścić z łańcuchów dobermany :!:

Sorry nie mogłam się powstrzymać :mrgreen::lol::lol:

Gość wobler129
Napisano
wobler129, powinienes się przyzwyczaić :lol: co roku o tej porze jest to samo :wink:

To coś takiego jak wysyp grzybów? :mrgreen:

Napisano
No to coś z tym trzeba byłoby zrobić

Proponuję dożywotnio zabanować tę tłuszcze, która śmie podnosić łeb i mieć jakiekolwiek pretensje. Komu się nie podoba - wypad, natychmiast, nie jakieś tam ostrzeżenia.

"Sorry, nie mogłem się powstrzymać" :mrgreen:

Gość wobler129
Napisano

Tomaszek nie o takie coś chodzi - bo każdy może mieć swoje zdanie, ale bez żadnych "wybryków" :wink:

Napisano
Spuścić z łańcuchów dobermany

Uwiązane na stałe pieski, to kaleki psychiczne, mam nadzieję, że te, o których mówisz mają choć nieduży wybieg... :wink:

• 1 month later...
Napisano

... No dobrze... Był czas na przemyślenia... a teraz jest czas na wyjaśnienia...

I zrobię to tutaj... madi... bo jestem to winien innym użytkownikom i czytelnikom tego forum... I nie będę naruszać 3 pkt regulaminu, bowiem temat dotyczy Deti'ego, który reklamuje się jako "wrakowy wymiatacz" :wink: ...a moim celem jest uzmysłowienie innym, jak należy się umawiać na połowy (wrakowe), aby rejs taki wogóle doszedł do skutku... :cool:

Deti, nie wzbudzaj się ! :wink: ...Poprostu dałeś plamę :!: Odwołałeś w ostatniej chwili, bo o 11-tej siedzieliśmy już w autach, gotowi do drogi... dla nas to była ostatnia chwila... Szkoda Deti, bo wszyscy pływali, tylko Ty nie... (a napewno nie z nami) :sad: My na biegu załapaliśmy się na Denegę... a morze było dosyć spokojne tego dnia (2-3st... chwilami trochę więcej.. :wink: )...W tamtym roku pływaliśmy z Twoim kolegą na Vivience w gorszych warunkach.. i jakoś było... a to bardzo podobna jednostka... Do dziś boli mnie łokieć, stłuczony wtedy, jak przy....łem o pokład... i do nikogo nie mam pretensji, bo takie ryzyko jest wkalkulowane w ten sport... I każdy z nas ma tego świadomość... Także kolega, który z Tobą rozmawiał (nie ja!), informował Cię że to nie pierwszy nasz rejs i że jesteśmy przygotowani na każde warunki... No cóż... może umknęło gdzieś...

Osobiście nie mam żalu do Ciebie i szanuję Twoją decyzję (Twoje prawo), o ile wynikało to z pobudek opisanych przez Ciebie :cool: ...Może na przyszłość warto by było dokładniej ustalać priorytety...