suhhar Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 DAWID, japier.....dyka ale rybsko ! gratuluję życiówki ! a co sie połakomiła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Wobler z roztocza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JGDouglas Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Mam pytanie do spinningujących, jak u was wyniki ostatnio? W ciągu ostatnich 7 dni byłem 4 razy na rybach. 2 razy na rzece i 2 razy na zbiorniku zamkniętym, niestety, miałem tylko jedno szarpnięcie. Ryba się spławia, pływa przy samym lustrze. Nie kusi sie na nic, od woblerów, przez blachy po gumy. Czy u was też taka susza? Jutro może uderzę od czwartej do siódmej rano, to może coś wyczaruję, no ale jakoś tak się zniechęcam, bo nie wiem, czy teraz czas zły jest, czy może coś zacząłem źle robić -.-... Pzdr Dziś się wybrałem i tak jak u Cb. W południe nic kompletnie nic. Teraz taki przestój moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Dzisiaj wypad nad Odre, z feederkami za białą rybą efekt bardzo dużo brań, myślę że ponad 30 leszczyków wyjołem, ale 1 rocznik...największe po 35-37cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 DAWID, Przepiękny Amerykaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Złowiłem dzisiaj pstrąga życia.... ale po kolei. Z racji wolnego po południa postanowiłem ruszyć na pstrągi. Złapałem wędke wsiadłem na rowerek i ruszyłem nad malutką pstrągową rzeczkę. Dojechałem na miejsce, przypiąłem rower do mostu i ruszyłem na rzeke. Idąc w jedną stone złowiłem dwa potokowce takie średniaczki 30+. Postanowiłem wracać, pomyślałem że słabo dzisiaj żerują,gorąco,lampa,nie ma sensu. Wracając rzucałem jeszcze w najfajniejsze miejscówki. Byłem już prawie na końcu odcinka kiedy w głębokiej rynnie na zakręcie burty mam silne branie. Zacinam. Ryba odjeżdza kilka metrów po czym podchodzi do powierzchni. Myśle kur... łosoś Co to za monstrum. Masakra. Ryba nie daje mi za duża czasu na myślenie i szaleńczo odjezdza w dół. Wskoczyłem dowody i ide za nią. Po jakiś 8 minutach mam rybe blisko siebie. Jest zaczepiona za czubek na jedną kotwice. Myśle, jak mi spadnie chłopaki mi nie uwierzą Próbuje ją podbierakiem,mieści się tylko ogon. Ryba się wkurza i odjezdza. Za jakieś kilka minut znów mam szanse, próbuje podebrać za ogon, nie daje rady. Chwila zwątpienia, jak ja ją wyjme? W końcu udało mi się złapać ją za pokrywy skrzelowe,przycisnałem ją do siebie i z trudem wytargałem na brzeg:) Szybka sesja i cały trzęsąc się zwracam króla spowrotem rzece... Obrazek Gratulacje Dawid. Piękny. Obstawiam że ok 70 cm?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Gratulacje Dawid kapitalna Tęcza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 Gobio Gobio, Tak 7 z przodu miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 DAWID, ale potwór!!!! Gratulacje!! Krakowska rzeka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 19 Lipca 2013 Share Napisano 19 Lipca 2013 To akurat tajemnica większa niż receptuta coca&coli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 szacun Panie Dawidzie, szacun ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro 85 Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 DAWID piękna ryba i gratuluje życiówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Dawid gratuluję. Na prawdę wielkie rybsko. Ja w tym roku am wyjątkowo mało czasu na swoje hobby. Czas jednak coś połowić... 71 cm z wczorajszego wieczora. Złowiony na swojego woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Złowiłem dzisiaj pstrąga życia.... ale po kolei. Z racji wolnego po południa postanowiłem ruszyć na pstrągi. Złapałem wędkę wsiadłem na rowerek i ruszyłem nad malutką pstrągową rzeczkę. Dojechałem na miejsce, przypiąłem rower do mostu i ruszyłem nad rzekę. Idąc w jedną stone złowiłem dwa potokowce, takie średniaczki 30+. Postanowiłem wracać, pomyślałem że słabo dzisiaj żerują, gorąco, lampa, nie ma sensu. Wracając rzucałem jeszcze w najfajniejsze miejscówki. Byłem już prawie na końcu odcinka kiedy w głębokiej rynnie na zakręcie burty mam silne branie. Zacinam. Ryba odjeżdża kilka metrów po czym podchodzi do powierzchni. Myśle kur... łosoś Co to za monstrum. Masakra. Ryba nie daje mi za duża czasu na myślenie i szaleńczo odjeżdża w dół. Wskoczyłem do wody i idę za nią. Po jakiś 8 minutach mam rybę blisko siebie. Jest zaczepiona za czubek na jedną kotwice. Myśle, jak mi spadnie chłopaki mi nie uwierzą Próbuje ją podbierakiem, mieści się tylko ogon. Ryba się wkurza i odjeżdża. Za jakieś kilka minut znów mam szanse, próbuje podebrać za ogon, nie daje rady. Chwila zwątpienia, jak ja ją wyjmę? W końcu udało mi się złapać ją za pokrywy skrzelowe, przycisnąłem ją do siebie i z trudem wytargałem na brzeg:) Szybka sesja i cały trzęsąc się zwracam króla z powrotem rzece... http://imageshack.us/photo/my-images/21/x85m.jpg/ Mam nadzieję DAWID, że się mylisz i pstrąg życia jeszcze przed Tobą. Wielkie gratulacje! Nie trzeba łowić ogromnych sumów, szczupaków, żeby zaznać uczucia trzęsącego się wędkarza z emocji. Czytając Twoją relację przechodzi dreszcz emocji Ja w tym roku am wyjątkowo mało czasu na swoje hobby.Tylko patrzeć jak nadrobisz to zaniedbanie. Już się zaczęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kyrtap Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 To akurat tajemnica większa niż receptuta coca&coli Gratuluje wielkiej ryby ale niestety zdjęcie zdradza okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petyr Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 DAWID, W pierwszej chwili myślałem, że to żart, że ryba jest gumowa Wow, gratulacje. Zazdroszczę okrutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deejaybialy Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 To akurat tajemnica większa niż receptuta coca&coli Gratuluje wielkiej ryby ale niestety zdjęcie zdradza okolice Dokładnie, też wiem gdzie to jest HA HA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpangler Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 u mnie ostatnio straszna lipa:( 2 nocki z piątku na sobotę i z soboty na niedzielę i niestety nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szitu Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 w ogóle w tym roku jakaś porażka jest z tymi rybami. -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro 85 Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Ostatni tydzień( codziennie) w pogoni za jaziami dał 3 szt godne uwagi( pow 40cm) i jednego lechona -50cm na woblerka równiez( Don Gucak swiadkiem) Wczoraj troche nocnego spiningu i 3 małe sandaczyki, zycia na rzece brak.. wytrzymałem do 01:00 w nocy Wszystkie rybki free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 Dzis zasiadka typowa za leszczem na Odrze, rybki dopisały - ponad 20 sztuk głównie leszcze, trafiały się krąpie, leszcze ładne 50tki +/- najwięcej brań od około 7.30 do 9.00, potem było coraz to gorzej z każdą godziną. Chwilami brały na obie wędki, uważam, że jak ktoś dziś był nastawiony na leszcza to połowił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjr Bień Napisano 21 Lipca 2013 Share Napisano 21 Lipca 2013 A ja dziś większych sukcesów nie miałem ale rybki za to chętnie pozowały to wam jedną fotkę pokażę . Przynajmniej nie mogę narzekać że ryb nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 U mnie też było nie za ciekawie , efekty to kilka okonków na spinning i 1 niewymiarowy szczupak . Polowałem też ok godziny na władcę dołka , niestety bez rezultatu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milosz Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Wczorajszy 3 godzinny wypad zaowocował sporym okoniem 32 cm, oraz świnką z ostatniego rzutu na 40 cm Nie przypuszczałem że świnka potrafi tak walczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 22 Lipca 2013 Share Napisano 22 Lipca 2013 Milosz, Duża świnka oraz certa są lepszym rywalem od samego klenia. Sam w tym roku holowałem piękną certę i aż do samego końca nie wiedziałem co jest po drugiej stronie haka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi