tomik Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 To jak tam?, co tam?, kto się pierwszy pochwali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Przy dzisiejszej pogodzie, nawet wpis "byłem na rybach" wystarczy za prima aprislis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Miałem dzisiaj wyskoczyć na chwilę, ale pogoda nie taka... Ale słyszałem, że podobno [you] ładnie połowił, prawda to? Edit maryaChi: Ta wiadomość to żart na Prima Aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 pankowaty, Tak, dwa sandacze z tarliska ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Właśnie skończyłem je smażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 pankowaty,Tak, dwa sandacze z tarliska ;P Lemiux, wie bo podbierał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiQ Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Ja ładnie połowiłem? To mało powiedziane, od lat takiego dobrego dnia nad wodą nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarteKrk Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Miałem dzisiaj wyskoczyć na chwilę, ale pogoda nie taka... Ale słyszałem, że podobno [you] ładnie połowił, prawda to? Prawda w Lidlu złowiłem pysznego łososia w cieście francuskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 ... Ale słyszałem, że podobno [you] ładnie połowił, prawda to? O kurcze nawet nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Polecam sandacze o tej porze roku, kto łowi ten wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_martin_ Napisano 1 Kwietnia 2015 Share Napisano 1 Kwietnia 2015 tak połowiłem ale w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 1 Kwietnia 2015 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2015 Ostatnimi laty jak już jechałem na ryby to zawsze akurat trafiam na... zlot haczyk.pl więc normalnie pewnie co niektórych by ździwił mój wpis w tym temacie albo przeżyli by jaki szok jak bym go zaczął jak należy No ale kto wie, coś mnie ostatnio znowu jak kiedyś zaczyna ciągnąć A tym czasem pozdrawiam i chętnie zobaczę co tam nad wodą słychać, więc kontynujcie temat już na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Ale słyszałem, że podobno CarIvan ładnie połowił, prawda to? Prawda, połowiłem, całe stadko z gatunku mięsiarzus-kłusolus-pospolitus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Buhahahaha pankowaty, dobre :D:D Uśmiałem się... ciekawe ilu z Was zauważyło ,że każdy ma swojego nicka w poście :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Prima aprilis już za nami, KrzysiekG napisał o co w moim żarcie chodziło , mam nadzieję, że udało mi się chociaż na kilka sekund wkręcić kilku z nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Prima aprilis już za nami, KrzysiekG napisał o co w moim żarcie chodziło , mam nadzieję, że udało mi się chociaż na kilka sekund wkręcić kilku z nas Patrz i znam to kodowanie a dałem się wkręcić, udało Ci się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Miałem dzisiaj wyskoczyć na chwilę, ale pogoda nie taka... Ale słyszałem, że podobno [you] ładnie połowił, prawda to? Tak, bez opłaconej licencji dobrze brały szczupaki i były bardzo smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość CarIvan Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Miałem dzisiaj wyskoczyć na chwilę, ale pogoda nie taka... Ale słyszałem, że podobno [you] ładnie połowił, prawda to? Tak, bez opłaconej licencji dobrze brały szczupaki i były bardzo smaczne Dziś już nie 1 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Ok. panowie od teraz na poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemiux Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 pankowaty, Gdybyś Ty ryby umiał tak łapać jak znasz HTML-a ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Śmiejcie się śmiejcie - ale właśnie, że połowiłem! Wiadomo, jedni potrafią łapać innym tylko żartowanie pozostaje... Żart oczywiście Na poważnie pisząc to wczoraj zdesperowany natłokiem w robocie "jebłem" wszystko na podłogę i wyskoczyłem na dwie godzinki z picker'em. Półtorej godziny bez brania, więc zmieniłem miejscówkę na typowo zimową - powolny, głęboki odcinek rzeczki o linii brzegowej prostej jak łata murarska. Zanim zdążyłem spokojnie przenieść "obóz" pierwsze walnięcie i na brzegu płotka jakieś 25cm. Po połowie godziny zaczęło mnie boleć ramię więc zawinąłem się do domu. Padło około 10 sztuk w przedziale 25-30cm. Ku mojemu zaskoczeniu w lesie łowiło się przyjemnie. Wiatr szalał w koronach drzew, jednak przy samej wodzie było spokojnie. Nawet grad pod osłoną lasu nie był uciążliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Cholera wiesci szybko się rozchodzą 1kwietnia oczywiscie polapalem komplet jesiotrow na Bystrzycy wzięły na gnoma jedynke z kotwicą bez zadziorowa z pozdrowieniem wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buszmen Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Miałem dzisiaj wyskoczyć na chwilę, ale pogoda nie taka... Ale słyszałem, że podobno [you] ładnie połowił, prawda to? Ja jeszcze w sezonie wiosenno/letnim jeszcze nic nie złowiłem a to dlatego że na mojej rzece ryba pojawia się w połowie kwietnia/na początku maja chociaż w niedzielę pływając kajakiem trafiłem na miejsce gdzie jaż grupuje się na tarło , a ode mnie w tamtym kierunku przez 3km normalna pustynia No ale tam ryba akurat ma spokój bo brzegi są niedostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczypior Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Z marszu po pracy złapałem krąpika i jazika. Chyba trzeba już zaczyna sypać, tylko prognoza pogody nie za ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 2 Kwietnia 2015 Share Napisano 2 Kwietnia 2015 Miałem dzisiaj wyskoczyć na chwilę, ale pogoda nie taka... Ale słyszałem, że podobno [you] ładnie połowił, prawda to? Tomek1 napisał "Ok. panowie od teraz na poważnie. :wink:" Pragnę poinformować wszystkich kolegów - pogłoski o tym, że feederalny wczoraj połowił są mocno, a nawet bardzo mocno przesadzone..... Nie mniej, wychodząc naprzeciw Waszym oczekiwaniom, wyruszyłem w dniu dzisiejszym na wędkarską wyprawę. Nie ukrywam jednak, że głównym jej celem było uniknięcie sprzątania domu, bo jaki normalny człowiek wyszedłby z chałupy w taka pogodę że nawet teściowej szkoda. A aura była paskudna. Trzy pory roku w każdej godzinie, oczywiście bez lata...Żeby chociaż ryba brała, ale lepsze trzymanie wędki w zgrabiałych łapach czy ładowanie koszyka niż zasuwanie z odkurzaczem i układanie skarpet w szufladach. Tak więc schowałem się przed świątecznymi porządkami w krzakach nad zbiornikiem zaporowym Słup. Efektem jest katar, opiepsz od żony, że wróciłem zbyt późno, bo sama zdążyła posprzątać (moim zdaniem wróciłem w samą porę ), mały jazik +/- 30 cm i dorodna grubaśna płoć 36 cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi