oldBolo Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Gratuluję Panowie. Czy przyjmiecie świeżaka muchowego na doklejkę na jakiś wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 2 godziny temu, oldBolo napisał: Gratuluję Panowie. Czy przyjmiecie świeżaka muchowego na doklejkę na jakiś wyjazd? Czołem Kolego, jasne jak będziesz chciał, to zapraszamy na wspólny wyjazd. Kolejny planowany jest w sylwestra na chwilę, potem w zależności od aury w nowym, lepszym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Kolejny w kolejce do zatracenia oldBolo wypytaj Odysa co i jak jemu wystarczył jeden wypad i już nie śpi po nocach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 23 minut temu, Booryss napisał: Kolejny w kolejce do zatracenia oldBolo wypytaj Odysa co i jak jemu wystarczył jeden wypad i już nie śpi po nocach. no cóż służę pomocą, właśnie oglądałem filmy z OS na Dunajcu..... @oldBolo masz już jakiś sprzęt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Ale wam fajnie , ja ostatnio nie mam czasu na muchę , a tym bardziej na dalsze wypady . A pojechałbym chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 29 minut temu, maniu394 napisał: Ale wam fajnie , ja ostatnio nie mam czasu na muchę , a tym bardziej na dalsze wypady . A pojechałbym chętnie. Maniu, wszystko jest kwestią zorganizowania. NIkt nikogo nie zmusza do wypadów co weekend. Wierzyć mi się Panie nie chce, że nie miałeś przez rok wolnej soboty lub niedzieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Wolna sobota i niedziela się znajdzie , ale czasu w tą sobotę nie ma tyle , żeby skoczyć na Bober. Może w przyszłym jakoś się zorganizuję i pojadę z wami chociaż kilka razy . Kilka spraw już się wyprostowało i czasu będzie więcej . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 20 Grudnia 2016 Share Napisano 20 Grudnia 2016 Chłopaki łowią a u mnie produkcja trwa i kropki w głowie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 @jaroslav, świetny film instruktażowy. Jakiej klasy i akcji kijem poławiasz Zonkerami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 13 godzin temu, jaroslav napisał: Chłopaki łowią a u mnie produkcja trwa i kropki w głowie Panie, piękne te wiewióry. Dzieki za film, w.święta poćwiczę, a na Rabie potrenuje 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 13 godzin temu, jaroslav napisał: Chłopaki łowią a u mnie produkcja trwa i kropki w głowie fajny filmik, przyda się . Na szczęście część materiałów udało mi się dostać po najlepszej cenie Hurtowa ilość w hurtowej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 @GuCeK wszystko leci do wody na 5. @Odys80 browar i mała wymiana materiałów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 44 minut temu, Odys80 napisał: Hurtowa ilość w hurtowej cenie byłeś na zakupach w Pepco czy Rossmannie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Godzinę temu, jaroslav napisał: @GuCeK wszystko leci do wody na 5. @Odys80 browar i mała wymiana materiałów? browar i mała wymiana materiałów brzmi świetnie 59 minut temu, tom@ha napisał: byłeś na zakupach w Pepco czy Rossmannie? Pepco i Tesco 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Zasypie Was filmikami Tak mnie jakoś wzięło.... poniżej 1 minutowy fragment filmiku, który nagrałem w ciągu 1 popołudnia nad naszym byłym no killem.... dlatego też w tle Marylka materiał zawiera treści dla osób od 18 hasło: maryla 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 haha podkład idealny Gwiazdka przyniosła mi neopreny, ale żona mówi , że brakuje mi do nich z 10kg... dobrze, że święta za chwilkę, a mamuśka dobrze gotuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 jaroslav świetne te twoje filmy zarówno treść jak i wykonanie no i Maryla. Odys80 gwiazdka w tym roku robi dobrą robotę swoją drogą nasi bliscy to mają z nami łatwo w temacie prezentów prawda? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Szalejecie panowie:) no jak się wysypiecie nad wodą z tymi prezentami to jak ja będę wyglądał w dziurawych gaciach (gumowe buciory obcięte w moich neoprenach oddaję do wklejenia skarpety) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Kolega Booryss nie nadąża?:))) Jeszcze sezon,dwa i kije będziesz nosił za koleżkami;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 6 minut temu, jaceen napisał: Kolega Booryss nie nadąża?:))) Jeszcze sezon,dwa i kije będziesz nosił za koleżkami;) @Booryss, nie ilość, a jakość A swoją drogą widzę, że wyścig zbrojeń trwa w dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Godzinę temu, Odys80 napisał: haha podkład idealny Gwiazdka przyniosła mi neopreny, ale żona mówi , że brakuje mi do nich z 10kg... dobrze, że święta za chwilkę, a mamuśka dobrze gotuje @Odys80 zdecydowanie załapałeś bakcyla. Zastanawiam się kiedy zakupisz pływadełko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 55 minut temu, GuCeK napisał: @Odys80 zdecydowanie załapałeś bakcyla. Zastanawiam się kiedy zakupisz pływadełko Pozdrawiam e tam, śpiochy mi ciekną a w wigilię będę 25km od Bobru więc sam rozumiesz musiałem coś na szybko załatwić, tanie a solidne i na dodatek fajny zestaw naprawczy do neoprenu był, więc śpioszki stare naprawię i będą na cieplejsze dni. Co prawda żona się trochę zdziwiła jak powiedziałem, że na kolacje świąteczną jedziemy już o 8 rano ale przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 @Odys80 masz Pan talent do negocjacji małżeńskich. Poranna kolacja brzmi conajmniej dumnie. Brawo Ty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 Normalnie Formoza muchowa będzie. 😀 jeszcze jak boorys naprawi kapcie to może zacznie cos łowic. Szkoda bo dobrze wygladał noszac za mną podbierak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Grudnia 2016 Share Napisano 21 Grudnia 2016 18 minut temu, bacyk napisał: jak boorys naprawi kapcie to może zacznie cos łowic. Szkoda bo dobrze wygladał noszac za mną podbierak Nagrajcie to kiedyś. Muszę zobaczyć, czy to prawda:))) Ja sobie kupię na letnie łowienie trampki zamiast gumiaków na szelkach:) a resztę przeznaczę na to, co Jaroslav spija w 17s. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi