oldBolo Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 Gratuluję Panowie. Czy przyjmiecie świeżaka muchowego na doklejkę na jakiś wyjazd? Cytuj
bacyk Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 2 godziny temu, oldBolo napisał: Gratuluję Panowie. Czy przyjmiecie świeżaka muchowego na doklejkę na jakiś wyjazd? Czołem Kolego, jasne jak będziesz chciał, to zapraszamy na wspólny wyjazd. Kolejny planowany jest w sylwestra na chwilę, potem w zależności od aury w nowym, lepszym sezonie Cytuj
Booryss Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 Kolejny w kolejce do zatracenia oldBolo wypytaj Odysa co i jak jemu wystarczył jeden wypad i już nie śpi po nocach. 2 Cytuj
Odys80 Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 23 minut temu, Booryss napisał: Kolejny w kolejce do zatracenia oldBolo wypytaj Odysa co i jak jemu wystarczył jeden wypad i już nie śpi po nocach. no cóż służę pomocą, właśnie oglądałem filmy z OS na Dunajcu..... @oldBolo masz już jakiś sprzęt? Cytuj
maniu394 Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 Ale wam fajnie , ja ostatnio nie mam czasu na muchę , a tym bardziej na dalsze wypady . A pojechałbym chętnie. Cytuj
bacyk Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 29 minut temu, maniu394 napisał: Ale wam fajnie , ja ostatnio nie mam czasu na muchę , a tym bardziej na dalsze wypady . A pojechałbym chętnie. Maniu, wszystko jest kwestią zorganizowania. NIkt nikogo nie zmusza do wypadów co weekend. Wierzyć mi się Panie nie chce, że nie miałeś przez rok wolnej soboty lub niedzieli 1 Cytuj
maniu394 Napisano 19 Grudnia 2016 Napisano 19 Grudnia 2016 Wolna sobota i niedziela się znajdzie , ale czasu w tą sobotę nie ma tyle , żeby skoczyć na Bober. Może w przyszłym jakoś się zorganizuję i pojadę z wami chociaż kilka razy . Kilka spraw już się wyprostowało i czasu będzie więcej . 1 Cytuj
jaroslav Napisano 20 Grudnia 2016 Napisano 20 Grudnia 2016 Chłopaki łowią a u mnie produkcja trwa i kropki w głowie 10 Cytuj
GuCeK Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 @jaroslav, świetny film instruktażowy. Jakiej klasy i akcji kijem poławiasz Zonkerami? Cytuj
bacyk Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 13 godzin temu, jaroslav napisał: Chłopaki łowią a u mnie produkcja trwa i kropki w głowie Panie, piękne te wiewióry. Dzieki za film, w.święta poćwiczę, a na Rabie potrenuje 😀 Cytuj
Odys80 Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 13 godzin temu, jaroslav napisał: Chłopaki łowią a u mnie produkcja trwa i kropki w głowie fajny filmik, przyda się . Na szczęście część materiałów udało mi się dostać po najlepszej cenie Hurtowa ilość w hurtowej cenie Cytuj
jaroslav Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 @GuCeK wszystko leci do wody na 5. @Odys80 browar i mała wymiana materiałów? Cytuj
tom@ha Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 44 minut temu, Odys80 napisał: Hurtowa ilość w hurtowej cenie byłeś na zakupach w Pepco czy Rossmannie? Cytuj
Odys80 Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 Godzinę temu, jaroslav napisał: @GuCeK wszystko leci do wody na 5. @Odys80 browar i mała wymiana materiałów? browar i mała wymiana materiałów brzmi świetnie 59 minut temu, tom@ha napisał: byłeś na zakupach w Pepco czy Rossmannie? Pepco i Tesco 1 Cytuj
jaroslav Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 Zasypie Was filmikami Tak mnie jakoś wzięło.... poniżej 1 minutowy fragment filmiku, który nagrałem w ciągu 1 popołudnia nad naszym byłym no killem.... dlatego też w tle Marylka materiał zawiera treści dla osób od 18 hasło: maryla 9 Cytuj
Odys80 Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 haha podkład idealny Gwiazdka przyniosła mi neopreny, ale żona mówi , że brakuje mi do nich z 10kg... dobrze, że święta za chwilkę, a mamuśka dobrze gotuje 2 Cytuj
PPu88 Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 jaroslav świetne te twoje filmy zarówno treść jak i wykonanie no i Maryla. Odys80 gwiazdka w tym roku robi dobrą robotę swoją drogą nasi bliscy to mają z nami łatwo w temacie prezentów prawda? 2 Cytuj
Booryss Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 Szalejecie panowie:) no jak się wysypiecie nad wodą z tymi prezentami to jak ja będę wyglądał w dziurawych gaciach (gumowe buciory obcięte w moich neoprenach oddaję do wklejenia skarpety) 1 Cytuj
jaceen Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 Kolega Booryss nie nadąża?:))) Jeszcze sezon,dwa i kije będziesz nosił za koleżkami;) 1 Cytuj
GuCeK Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 6 minut temu, jaceen napisał: Kolega Booryss nie nadąża?:))) Jeszcze sezon,dwa i kije będziesz nosił za koleżkami;) @Booryss, nie ilość, a jakość A swoją drogą widzę, że wyścig zbrojeń trwa w dobre Cytuj
GuCeK Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 Godzinę temu, Odys80 napisał: haha podkład idealny Gwiazdka przyniosła mi neopreny, ale żona mówi , że brakuje mi do nich z 10kg... dobrze, że święta za chwilkę, a mamuśka dobrze gotuje @Odys80 zdecydowanie załapałeś bakcyla. Zastanawiam się kiedy zakupisz pływadełko Pozdrawiam Cytuj
Odys80 Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 55 minut temu, GuCeK napisał: @Odys80 zdecydowanie załapałeś bakcyla. Zastanawiam się kiedy zakupisz pływadełko Pozdrawiam e tam, śpiochy mi ciekną a w wigilię będę 25km od Bobru więc sam rozumiesz musiałem coś na szybko załatwić, tanie a solidne i na dodatek fajny zestaw naprawczy do neoprenu był, więc śpioszki stare naprawię i będą na cieplejsze dni. Co prawda żona się trochę zdziwiła jak powiedziałem, że na kolacje świąteczną jedziemy już o 8 rano ale przeszło Cytuj
GuCeK Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 @Odys80 masz Pan talent do negocjacji małżeńskich. Poranna kolacja brzmi conajmniej dumnie. Brawo Ty 1 Cytuj
bacyk Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 Normalnie Formoza muchowa będzie. 😀 jeszcze jak boorys naprawi kapcie to może zacznie cos łowic. Szkoda bo dobrze wygladał noszac za mną podbierak 3 Cytuj
jaceen Napisano 21 Grudnia 2016 Napisano 21 Grudnia 2016 18 minut temu, bacyk napisał: jak boorys naprawi kapcie to może zacznie cos łowic. Szkoda bo dobrze wygladał noszac za mną podbierak Nagrajcie to kiedyś. Muszę zobaczyć, czy to prawda:))) Ja sobie kupię na letnie łowienie trampki zamiast gumiaków na szelkach:) a resztę przeznaczę na to, co Jaroslav spija w 17s. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi