Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
2 godziny temu, oldBolo napisał:

Gratuluję Panowie. Czy przyjmiecie świeżaka muchowego na doklejkę na jakiś wyjazd?

Czołem Kolego, jasne jak będziesz chciał, to zapraszamy na wspólny wyjazd. Kolejny planowany jest w sylwestra na chwilę, potem w zależności od aury w nowym, lepszym sezonie :)

Napisano

Kolejny w kolejce do zatracenia :)

oldBolo wypytaj  Odysa co i jak jemu wystarczył jeden wypad i już nie śpi po nocach. 

• Super 2
Napisano
23 minut temu, Booryss napisał:

Kolejny w kolejce do zatracenia :)

oldBolo wypytaj  Odysa co i jak jemu wystarczył jeden wypad i już nie śpi po nocach. 

no cóż :D służę pomocą, właśnie oglądałem filmy z OS na Dunajcu..... @oldBolo masz już jakiś sprzęt? 

Napisano
29 minut temu, maniu394 napisał:

Ale wam fajnie , ja ostatnio nie mam czasu na muchę , a tym bardziej na dalsze wypady . A pojechałbym chętnie.

Maniu, wszystko jest kwestią zorganizowania. NIkt nikogo nie zmusza ;) do wypadów co weekend. Wierzyć mi się Panie nie chce, że nie miałeś przez rok wolnej soboty lub niedzieli ;)

• Super 1
Napisano

Wolna sobota i niedziela się znajdzie , ale czasu w tą sobotę nie ma tyle , żeby skoczyć na Bober. Może w przyszłym jakoś się zorganizuję i pojadę z wami chociaż kilka razy . Kilka spraw już się wyprostowało i czasu będzie więcej .

• Super 1
Napisano
13 godzin temu, jaroslav napisał:

Chłopaki łowią a u mnie produkcja trwa i kropki w głowie:)

Panie, piękne te wiewióry. Dzieki za film, w.święta poćwiczę, a na Rabie potrenuje 😀

Napisano
13 godzin temu, jaroslav napisał:

Chłopaki łowią a u mnie produkcja trwa i kropki w głowie:)

fajny filmik, przyda się . Na szczęście część materiałów udało mi się dostać po najlepszej cenie :D 

15658171_1466513476716740_789411943_o.jpg

Hurtowa ilość w hurtowej cenie :P

Napisano
Godzinę temu, jaroslav napisał:

@GuCeK wszystko leci do wody na 5. 

@Odys80 browar i mała wymiana materiałów? :)

browar i mała wymiana materiałów brzmi świetnie :D

59 minut temu, tom@ha napisał:

byłeś na zakupach w Pepco czy Rossmannie? ;)

Pepco i Tesco

• Super 1
Napisano

Zasypie Was filmikami :P Tak mnie jakoś wzięło....

poniżej 1 minutowy fragment filmiku, który nagrałem w ciągu 1 popołudnia nad naszym byłym no killem.... :(

dlatego też w tle Marylka :)

materiał zawiera treści dla osób od 18

hasło: maryla

• Super 9
Napisano

haha podkład idealny :D

Gwiazdka przyniosła mi neopreny, ale żona mówi , że brakuje mi do nich z 10kg... :D

15645615_1466986303336124_455298893_n.jpg

dobrze, że święta za chwilkę, a mamuśka dobrze gotuje

• Super 2
Napisano

jaroslav świetne te twoje filmy :) zarówno treść jak i wykonanie :) no i Maryla.

Odys80 gwiazdka w tym roku robi dobrą robotę :D swoją drogą nasi bliscy to mają z nami łatwo w temacie prezentów prawda?

large.20161221_205055.jpg.055cbc7b0bf8b3

• Super 2
Napisano

Szalejecie panowie:) no jak się wysypiecie nad wodą z tymi prezentami to jak ja będę wyglądał w dziurawych gaciach :P

(gumowe buciory obcięte w moich neoprenach oddaję do wklejenia skarpety)

• Super 1
Napisano
6 minut temu, jaceen napisał:

Kolega Booryss nie nadąża?:))) Jeszcze sezon,dwa i kije będziesz nosił za koleżkami;)

@Booryss, nie ilość, a jakość ;) A swoją drogą widzę, że wyścig zbrojeń trwa w dobre ;)

Napisano
Godzinę temu, Odys80 napisał:

haha podkład idealny :D

Gwiazdka przyniosła mi neopreny, ale żona mówi , że brakuje mi do nich z 10kg... :D

15645615_1466986303336124_455298893_n.jpg

dobrze, że święta za chwilkę, a mamuśka dobrze gotuje

@Odys80 zdecydowanie załapałeś bakcyla. Zastanawiam się kiedy zakupisz pływadełko ;) Pozdrawiam :)

Napisano
55 minut temu, GuCeK napisał:

@Odys80 zdecydowanie załapałeś bakcyla. Zastanawiam się kiedy zakupisz pływadełko ;) Pozdrawiam :)

e tam, śpiochy mi ciekną a w wigilię będę 25km od  Bobru więc sam rozumiesz :) musiałem coś na szybko załatwić, tanie a solidne i na dodatek fajny zestaw naprawczy do neoprenu był, więc śpioszki stare naprawię i będą na cieplejsze dni. Co prawda żona się trochę zdziwiła jak powiedziałem, że na kolacje świąteczną jedziemy już o 8 rano :P ale przeszło

Napisano

Normalnie Formoza muchowa będzie. 😀 jeszcze jak boorys naprawi kapcie to może zacznie cos łowic. Szkoda bo dobrze wygladał noszac za mną podbierak ;)

• Super 3
Napisano
18 minut temu, bacyk napisał:

jak boorys naprawi kapcie to może zacznie cos łowic. Szkoda bo dobrze wygladał noszac za mną podbierak ;)

Nagrajcie to kiedyś. Muszę zobaczyć, czy to prawda:)))

Ja sobie kupię na letnie łowienie trampki zamiast gumiaków na szelkach:) a resztę przeznaczę na to, co Jaroslav spija w 17s.

• Super 1