jaceen Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 Godzinę temu, bacyk napisał: Jacek,w sobote bedzie ładna pogoda we Wro 😎 Jeszcze o niedzielę proszę A teraz siedźcie w domach, ja wychodzę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 3 godziny temu, rush111 napisał: przeszliśmy z bratem spory kawałek Bobru między Janowicami a Trzcińskiem i tylko jeden mały pstrąg + kleń i jelec Ten kawałek wody był całkiem do rzeczy jeszcze w zeszłym sezonie. W tym roku byłem tam trzy razy i poza wymęczonymi pistoletami, nic ciekawego nie wyjąłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalosix Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 A okolice Kamiennej Góry ? Mam zamiar sie tam wybrać w przyszłym tygodniu, ale Wasze opinie nie napawają optymizmem zbytnio :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 5 Lipca 2017 Share Napisano 5 Lipca 2017 Godzinę temu, michalosix napisał: A okolice Kamiennej Góry ? Mam zamiar sie tam wybrać w przyszłym tygodniu, ale Wasze opinie nie napawają optymizmem zbytnio :)) Ryby wystepuja wyspowo. Jak trafisz jedną to idzie wyciągnąć kolejne. Potem są dlugie odcinki bez śladów życia(inaczej niż w zeszlym roku). Ze spinem w strone Kamiennej możesz jechac, zdecydowanie trudniej jest obławiac tam muchą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 11 godzin temu, michalosix napisał: A okolice Kamiennej Góry ? Mam zamiar sie tam wybrać w przyszłym tygodniu, ale Wasze opinie nie napawają optymizmem zbytnio :)) Witam. To pochwal się co połowiłeś - połamania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 55 minut temu, rush111 napisał: To pochwal się co połowiłeś - połamania . czasami tak bywa, że dobrze jest za bardzo się publicznie nie chwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 wystarczy kilka stron przerzucić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 "Czasami", to słowo klucz. Nawet poczta pantoflowa potrafi być zabójcza i można ją porównać do publicznego chwalenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 Teraz, jaceen napisał: "Czasami", to słowo klucz. Nawet poczta pantoflowa potrafi być zabójcza i można ją porównać do publicznego chwalenia;) Borysofon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 A mają tam jakiś atrakcyjny pakiet minut?:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 właśnie tak, jak Jacek napisał - chodzi o to słowo - klucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 46 minut temu, bacyk napisał: Borysofon Pie... Się Gnido 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 6 Lipca 2017 Share Napisano 6 Lipca 2017 Okolice Kamiennej zahaczyłem w piątek na dosłownie dwie godziny (byłem przejazdem). Małe lipaski a woda dosłownie śmierdzi jak obornik i mocno trącona, mimo że niska. Trochę to odbiera przyjemność z łowienia. W niedzielę wracając już nie łowiłem ale zatrzymałem się na chwilę i woda była już czysta. Kilka osób po drodze widziałem więc może coś połowili.. głownie ze spinami chodzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 10 Lipca 2017 Share Napisano 10 Lipca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 14 Lipca 2017 Share Napisano 14 Lipca 2017 taka sytuacja... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 mlutka - rozumiem ale gatunek też chyba jakiś niecodziennny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 16 Lipca 2017 Share Napisano 16 Lipca 2017 Strzebla potokowa Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Moje muchi są tak wstrętne, że w dzień nic nie chce je zjeść. Ale w nocy ryby są mniej wybredne. W tym sezonie pierwszy poważny nocny wypad z muchami na klenio-jazie dał pięć kleni i jednego (największego 45) jazia. Rządziła taka zwykła mokra mucha ze złotą przewijką i lakierem UV na główce. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Ta z Jacenem nie ma co na ryby chodzić będziesz stał obok i patrzył jak łapie na te wstrętne muchi te wstrętne ryby 😜 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Gruba i tłusta locha, wyholowana na 0.10... 50...51 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Król ! Brawo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuCeK Napisano 19 Lipca 2017 Share Napisano 19 Lipca 2017 Piękny tęczak Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 23 Lipca 2017 Share Napisano 23 Lipca 2017 Gratulacje @Odys80 ! Ja jestem świeżo po 2 tygodniach obijania się Podczas urlopu ogarnąłem sobie jeden dzień na muchowanie. Relację z fotami z wyprawy napiszę wieczorem. Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IrekM Napisano 23 Lipca 2017 Share Napisano 23 Lipca 2017 Przeglądnąłem cały wątek i aż się chce spróbować, szczególnie, że wychowałem się w Pilchowicach nad Bobrem Ale czy łowił ktoś z was na Kamienicy ? To dopływ Bobru wpływający pomiędzy Jeziorami Pilchowickim a Wrzeszczyńskim. Rzeka mniej więcej szerokości Kwisy w Gryfowie Śląskim, ale bardziej "dzika" w swoim końcowym przełomowym odcinku. Popełniłem parę lat temu mały albumik na temat kawałka pomiędzy ujściem a Barcinkiem: https://photos.app.goo.gl/j56noqyX1Za0TLy73 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 23 Lipca 2017 Share Napisano 23 Lipca 2017 Nie łowiłem tam ale obiecuję to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi