Fido Angellus Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Który cwaniak ten termin wymyślił? Ten który wymyślił wszystkie ostatnie spotkania dokładnie wtedy kiedy mam na noc do pracy? A żeby pająki wam te muchy pozjadały ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Booryss mógł dwie listy zrobić, na piątek i na sobotę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Szkoda soboty na "pitolenie", bo to czas jest na łowienie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 27 Lutego 2018 Share Napisano 27 Lutego 2018 Marudzicie jak PANIENKI ! 8 godzin temu, bacyk napisał: Szkoda soboty na "pitolenie", bo to czas jest na łowienie. chyba jak sobie świder załatwisz hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 O 25.02.2018 o 18:46, Booryss napisał: Nawet Budek siedzi w domu i filmiki ogląda. Ryb nie wstawia to zlosilwie filmiki posyła ze smokami. W rzece to każdy głupi rybę złowi W kałuży to jest sztuka złowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1 Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 super kultura tych Wikingów....złowić tak piękną rybę i od razu ją zberetować i pewnie zeżreć. Jak widać "kalosze" i mięsiarze są nie tylko w Polsce...to po prostu kultura osobista bez względy na narodowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 W dniu 26.02.2018 o 22:31, Marex napisał: 1.Oldbolo 2.jaceen 3. Booryss 4.szymek07 5. Tom@ha 6. Marex 7. PPu88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 Chętnie zobaczę po kolejnym sezonie, co muchołapy potrafią "pitolić" na swoich imadłach:) Osobiście mam do tego drętwe łapy i ciągle poszukuję swoich much w których się zauroczę i spełnią moje oczekiwania łowieckie i twórcze;) Podglądnąłem szkółkę na JB i z tego co miałem zrobiłem coś na podobieństwo Lefty's Deceiver. Będę musiał zdobyć materiały do jej skręcenia, bo to może być światełko w tunelu moich poszukiwań. Proste, wszechstronne, całoroczne. Do cegły spod kija nie dam się namówić:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 fajne cykolopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 28 Lutego 2018 Share Napisano 28 Lutego 2018 Dopisujcie się do listy kto chętny na piątkowe kręcenie adres bazy przesyłam jutro wieczorem na pw tym co się wpisali !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ventus Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 .... 8. Ventus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Chętnych na woblerowe warsztaty nie widać ale chciałem popatrzeć jak motacie to robactwo, niestety nie dam rady :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 2 godziny temu, peekol napisał: Chętnych na woblerowe warsztaty nie widać ale chciałem popatrzeć jak motacie to robactwo, niestety nie dam rady :/ Twoja strata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 Chętni na warsztaty niech zabiorą potrzebny sprzęt do kręcenia i jakieś materiały , skalp z koguta czy wiewiórki sierść z kota i jenota. Ci co się zdecydują w ostatniej chwili o adres niech piszą do jaceena ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goliat Napisano 1 Marca 2018 Share Napisano 1 Marca 2018 trzymajcie jeszcze ten fajne strumyki jak nie ma kłusoli nie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Będę kilka minut po 17:00 Przygotowałem bardzo skromny pakiecik materiałów. Może komuś do kilku much się przyda. I dla gospodarza parę moich wynalazków do zerwania na ryżowisku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Kręci się 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Ile taka osa waży i ile mogłaby ważyć maksymalnie żeby dalej pływać? Oczywiście pytam w kontekście spinningu bo zanim do much się przymierzę to trochę minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Widzę, że osy miały wzięcie! Szkoda, że nie dałem rady dotrzeć.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldBolo Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Dobrze miewać pozytywnie zakręconych gości. Dzięki za ukręcone prezenty - na pewno rybom będą smakowały. Połamania i do zobaczenia nad wodą. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 Kurcze. Muchowy nie jestem ale miałem się rzutem na taśmę pojawić. Wklejcie jakieś foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 2 Marca 2018 Share Napisano 2 Marca 2018 40 minut temu, oldBolo napisał: Połamania i do zobaczenia nad wodą. Dziękujemy za gościnę. Atmosfera była gorąca. Dosłownie! O ile dobrze liczę, to była cała drużyna piłkarska-11 osób. 21 minut temu, Marienty napisał: Wklejcie jakieś foty! Proszę bardzo:) Nie wkleję wszystkiego, bo doszedłem do wniosku, że muszą pocierpieć ci, co zrezygnowali:) Mróz, to jedyne wytłumaczenie, które można uwzględnić. W trakcie rozmów powstały takie muchy: Osa jeszcze bez skrzydeł Dubbing i sposób na przechowywanie Jeszcze trochę ciekawostek Jak dobrze się pogrzebie w pudełkach, to jeszcze takie znalazłem Z mojej strony tyle. Jedyny komentarz jaki mi się nasunął z tego spotkania to że zostałem mocno z tyłu. Postęp w kręceniu much u kolegów jest kosmiczny. Mówię o tych, co zaczynali kilka sezonów temu. Widać, że fajna ekipa muchowa się stworzyła. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Panowie, jakie muchołapki używacie pod taki siurek jak Ślęża, Oława i Bystrzyca? Coś mi się znów zachciało muchy Mam jedynie, niewielkie, doświadczenia z Odry za jaziem i kleniem na 3m #5/6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Marca 2018 Share Napisano 3 Marca 2018 Gdy będę planował coś nowego, to będę miał już od kogo bezpośrednio się dowiedzieć. Chłopaki przerzucili trochę wędek i wiedza u nich jest. U mnie wygląda sprawa prosto, tylko dwie wędki, aby ogarnąć wszystkie wrocławskie wody, największy zakres ryb i przynęt jakie mogą u mnie się znaleźć, czyli #4/5 i #6 załatwia mi sprawę. Na krótką nimfę nie łowię, to mam ułatwioną sprawę. Bardziej sprecyzowana odpowiedź może się pojawić, gdy określisz jakie przynęty będą najczęściej w użyciu. #5/6 może nie da komfortu na wszystkie nasze rzeczki, ale to taki uniwersalny kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi