Gobio Gobio Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Ja też , muszę zobaczyć co tam słychać .Gobio jak bedziesz ,daj znać połamiemy kijki nad wodą Ja ide w przeciwnym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Nie szkodzi pójdę za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Ja ide w przeciwnym kierunku. Świetna riposta Wracając do tematu... Czy był ktoś może od odcinka początkowego cytuje: Od mostu drogowego w miejscowości Wysocice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 To miejsce jest rewirem szczupaka28 , wątpie by coś zostało dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 To miejsce jest rewirem szczupaka28 , wątpie by coś zostało dla Ciebie. Zostało dla mnie? Nie szukam "mięsa" tylko ryb wiec mam nadzieje ze uda się coś uwiecznić na fotce. Bardziej interesuje mnie ukształtowanie terenu, brzeg (czy bardzo zakrzaczony) i szerokość rzeki oraz głębokość wiec jeżeli ktoś tam dreptał - będę wdzięczny za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorxix Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 Dziś rano Dłubnia była brązowa, przejrzystość wody nie przekracza kilku cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 12 Kwietnia 2013 Share Napisano 12 Kwietnia 2013 To miejsce jest rewirem szczupaka28 , wątpie by coś zostało dla Ciebie. Słuszna uwaga Pagorii . Byłem wczoraj przejazdem na Dłubni ale woda okropna. Czekam aż trochę się ustabilizuje , bo pasuje kilka fotek wrzucić na forum. Pagorii zgadamy się to umówimy się i zrobimy sobię wspólne fotki z rybami nad Dłubnią , niech Ci co myślą że w Dłubni nie ma ryb , zobaczą jakie wyniki można odnieś na tej rzeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoruus Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 W Dłubni po nocnych deszczach woda sporo podniesiona i koloru kawy z mlekiem; nie zrezygnowałem mimo to, ale niestety pierwszy raz zakończyłem wędkowanie na Dłubni bez ryby, jedynie dwa niemrawe kontakty. Macie wieści jak tam na Szreni ? może czas zmienić siurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Tez bylem wczoraj ale woda noe rokowała efektow więc tylko krótki spacer i do domu. Mysle ze trzeba poczekac kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Panowie kiedy były ostatnie zarybienia Dłubni? Czy to prawda że swojego czasu zarybili ją tęczakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Wypad na nowe rewiry. 36 cm na woblera z roztocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorxix Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Dziś na Dłubni złowiłem takie coś. Śliczny ale niepożądany gość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Palia na Dłubni? ... A skąd ona się tam wzięła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Przypłynęła z Kanady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorxix Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Źródlak. A skąd? Dobre pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej_krk Napisano 17 Kwietnia 2013 Share Napisano 17 Kwietnia 2013 Ciekawe. Lata temu Dłubnia była zarybiona potokiem, tęczakiem (który się nie przyjął). Z tego co pamiętam to pstrągiem źródlanym też jakieś dawne lata temu zarybiono (ponoć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 widać, że na Dłubni rybka gryzie Gratulacje gregorxix, Gobio Gobio, Woda w miarę czysta Panowie ? Bo w końcu muszę przetestować moje jigi Jutro może wyskoczę po pracy zbadam odcinek Książniczki Młodziejowice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorxix Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Podniesiona i trochę zmącona ale łowić się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Podniesiona i trochę zmącona ale łowić się da. Jak dla mnie idealna - w takiej wodzie zawsze miałem fajne efekty. Jak tylko czas pozwoli standardowy spacer od ujścia w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Źródlak. A skąd? Dobre pytanie... W Dłubni jest potok, teczak i zródlak......żadna nowość , od dawna były w tej rzeczce te 3 gatunki pstraga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorxix Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Tęczakiem i źródlakiem wód otwartych PZW nie zarybia od lat. Mógł tam trafić przypadkowo wraz z materiałem zarybieniowym. Albo z jednego z okolicznych stawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 To skąd w Dłubni są teczaki?, złapałem kilka przynajmniej...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Dzis piękny dzień ...mnóstwo wyjść/kontaktów, 6 podrostków na brzegu. Po dzisiejszym dniu wiem ze napewno ze sa tam ryby 40++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Gobio Gobio, Twoja wypowiedź napawa optymizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Echo Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Dzisiejszy wypad przyniósł 3 krótkie kropki, jutro wybieram się na Mierzawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi