Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

obiecuję, że to już ostatni wobek - kurde wpadłem w szał zakupów wobkowych, chyba zaczne je strugać!

Przelicytowałem Pana wojTON1 o 1 grosz!

I mam wobka Salmo (pewnie niektórzy go pamiętają z innego tematu) za 12,01

Salmo Frisky 7cm SBO

Napisano

Jak dla mnie to troszke maly ten kolowrotek, w porownaniu z moimi karpiowymi mlynkami :wink: co prawda nie mam firmowych mlynkow do gruntu, ale narazie sie fajnie kreca :mrgreen: Ile pomiesci zylki ten kolwrotek?

Napisano

Kilka woblerów bo Supersobi marudzi że stacjonarny jestem a tak to poduczy mnie ze spina :mrgreen:

Rurki antysplątaniowe, koszyczki w gramaturze 10 - 25g, haczyki i inna drobnica.

A tak BTW to mikołaj dał pod choinkę namiot quechua z przeznaczeniem na wędkarskie wyprawy :mrgreen:

Na "sucho" już go przetestowałem :wink: ciekawe jak będzie w praktyce :roll:

Napisano
namiot quechua

to raczej kurnik, albo legowisko dla kota :twisted::mrgreen:

mój NAMIOT ma 170 cm wysokości i ok 3m długości - to można namiotem nazwać!

W swoim nie schowasz nawet złożonego spinningu :evil:

ale fakt otwierasz go w 3 sekundy tylko, że

Na "sucho" już go przetestowałem :wink: ciekawe jak będzie w praktyce :roll:

"Przeznaczenie: dla turysty, poszukującego schronienia przed słońcem, wiatrem lub lekkim deszczem.\"

"szwy nie są uszczelnione: nie należy oczekiwać doskonałej nieprzemakalności"

Napisano
Patryk rozbawiłeś mnie tym linkiem hit cenowy=kit cenowy

ja za swój zapłaciłem 159zł! za 400 bym nie kupił, pisałem, że jest podobny nie identyczny, mojego już nie ma ... czyżby unikat?

Ale w jednym nie pobijesz namiotu kocur, w wadze.

gdyby przemnożyć wagę przez wielkość byłoby ciekawej, nie wiem ile waży mój - nie pamiętam i nie mam jak sprawdzić bo jestem poza domem, ale chyba coś ok 6 kg (ze szpilkami, śledziami itp), niestety mikro waga to i mikro rozmiar mega waga to mega rozmiar, w rękach go na dłuższe trasy nie noszę, a mój lanos go udźwignie!

Napisano

Panowie bez przesady ;) to nie sprzęt na długie zasiadki czy też noclegi :mrgreen: Do tego mam profesjonalny namiot a w sumie to 3 w różnych rozmiarach które dadzą radę z czego największy pomieści samochód :mrgreen:

Tego będę używał w razie lekkiego przelotnego deszczu itp

Napisano

witam wszystkich ja zakupiłem zastaw pływający łudkę 2.60 na 1.20 echosondę LOWRANCE X-125 Uchwyt JAXON do echosondy uniwersalny dwa aku żelowe 100ah i 7ah oraz Silnik Elektryczny Minn Kota Endura 40 i tu mam prośbę jeśli ktoś taki posiada potrzebuje instrukcje pl do niej bo kupiona w stanach dzięki i pozdro dla wszystkich

Napisano
KoowrotekShimano Saros 2500F

Super kreciol! Ile cie kosztowal ??

140 dolców.Miałem w ręku Shimano Stradic i Daiwa Tierra,ten wydawał się najlepszy z tych trzech,pomimo że za Stradica trzeba zapłacić 30 dolarów więcej.Jak go przetestuję nad wodą to napiszę więcej.