Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzisiaj kupiłem nowe okulary :mrgreen:

200 zeta :mrgreen:

No ale tym razem to wyrób firmowy :?: bo jak nie to lipa :lol::lol::lol:
przynęty na klenia   Dragon
Napisano
to ja dzisiaj kupiłem chleb, masło, paczkę pomidorów, dwie cole (0.33) i ser typu brie.

no widzisz Tomaszek, musisz odwalac sam babska robote :wink::mrgreen::lol:
Nie wiem co wy macie za zwyczaje bo ja do chodzenia to buty kupuję
dobre to było :mrgreen:
Napisano
(swoją drogą rzuć te śmierdzące fajki artech, młode zdrowie niszczysz!)
jako młody nie palacy popieram :mrgreen:

artech, słochaj sie Tomaszka madrze mowi :mrgreen:

a ja dzisiaj nic nie kupiłem :roll:

Napisano

trzy kilo przenicy na rynku od chlopa ...

trzeba bedzie sie tylko zastanowic jak i na co ja dokladnie sporzytkowac :) no oczywiscie do zanety ... a ostatnio przeselko wedkarkie tego typu http://www.allegro.pl/item197822879_hit_najtanszy_fotel_wedkarski_w_wa_sklep.html ale w Auchan za 25 zeta i zyłke Sufix Xcwlon 0,25 5kg 600 metrów na szpuli w puszcze :) za 20 + 5 przesylka w sklepie inernetowym w gdyni. Łowie na nia juz 2 tydzien i bardzo sobie chwale ... do gruntu znakomita ... nie skreca sie , jest cholernie mocna i wystarczajaco malo elastyczna aby widziec brania przy rzutach 60-70 metrowych :)

Napisano
przeselko wedkarkie tego typu

Tez takie ma i też za 25 zeta :mrgreen: Ale w Savii kupione. Wygodne jak cholera.

Napisano

Napisałem "PRZESEŁKO" w wszyscy kumaja co i jak ... wiec nie zmieniam ... wlasnie kumpel zaprasza na nocke ... wiec moze bedzie test "przesełka" czy wygodne na dluzszy czas :) Pytanie czy przenica bedzie sie nadawala do zanecenia jesli ja teraz do wrzatku wrzuce ?? ide poczytac co Maniek skrobal na ten temat w zanetach roslinnych

Gość Bartosz
Napisano

No, dawno mnie na forum nie było, trzeba nadrobić zaległości! :lol: No więc miesiąc temu kupiłem nowy kręciołek Dragona - model Viper 30FD. Kupiłem także żyłeczkę Trabucco XD 0,18 tonącą i pare drobnostek. :cool: