bboobb Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 lubie gdy aparat wyglada jak....aparat I o to wlaśnie chodzi tak ma wyglądać i robić dobre zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 kalendarz ma format A3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 kalendarz ma format A3 No pięknie, a u mnie nie ma nigdzie Same kwiatki, psiaki, motory, zgrabne laski albo z kreskówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Ja jutro się pochwalę sprzętem pod lodowym - bynajmniej mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Dzieki Robal, to jednak inny miałem, to dobrze rokuje jak sa rozne No pięknie, a u mnie nie ma nigdzie Tak jak u mnie ale jutro jeszcze przetrzepie pare sklepow moze sie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 co do kalendarza to szkoda, że haczyk.pl swojego nie ma. wtedy wszyscy urzytkownicy mogliby bez szukania po sklepach taki nabyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Żyłka Balzer Siglon Premium 0.20 Spinning Konger World Champion IRI 305 UL i 3cm Siek-M niebiesko biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 to taki woblerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Cos mi sie skasowal poprzedni post.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śledzik1977 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Nabyłem ostatnio bieliznę oddychającą z mikropolaru. Już przetestowana na minusie. Super sprawa na okres jesienno - zimowy. Zdrowie wszak najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Nabyłem ostatnio bieliznę oddychającą z mikropolaru. Więcej szczegółów poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Też jestem zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 W takim razie też chętnie zobaczę jak taka bielizna "leży" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śledzik1977 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 W takim razie też chętnie zobaczę jak taka bielizna "leży" Podkoszulek pieknie przylega do torsu i doskonale układa się na plecach a kalesonki fajnie opinają to i owo m.in pośladki . Reszta szczegółów tylko do wiadomości Pani Śledzikowej. Bielizna GRENE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 W takim razie też chętnie zobaczę jak taka bielizna "leży" Podkoszulek pieknie przylega do torsu i doskonale układa się na plecach a kalesonki fajnie opinają to i owo m.in pośladki . Reszta szczegółów tylko do wiadomości Pani Śledzikowej. Jestem zadowolona z opisu, widzę wszystkie detale oczami wyobraźni Bielizna GRENE Właśnie przeglądałam, mam tylko jedną prośbę: pierwsze wrażenia z nad wody czyli jak się owa bielizna spisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Podkoszulek pieknie przylega do torsu i doskonale układa się na plecach a kalesonki fajnie opinają to i owo m.in pośladki No to pojechałeś Dziewczyny już mają......kudłate myśli A mnie co innego interesuje. Ile dodatkowo trzeba na siebie włożyć żeby wytrzymać powiedzmy na -5 i wietrze przez 4 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śledzik1977 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Już odpowiadam, bo w zbliżonych warunkach przetestowane . Nakładałem na to standardowy, dość gruby, zapinany na suwak "górski" polar. Do tego kurtka (nieocieplana!) oddychająca Graff. Kiedyś zakładałem na mróz grubą, krępującą puchową kurtkę a teraz można robić długie marsze w trudnym terenie w takim nowym zestawieniu. Myślę, że łowiąc spod lodu stacjonarnie w takim zestawieniu bym nie wytrzymał ale łażąc ze spinem wszystko wydaje się dobrze dobrane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Oj śledzik1977, to my jak bliźniacy wczoraj na rybach byliśmy nawet takie same kalesonki na tym i owym , no ale na twoim torsie lepiej sie chyba układa bielizna bo pstrągowi wpadłeś w oko . Bieliznę tej marki noszę już drugi sezon /ale piorę, uwierzcie / spisuje sie dobrze, jak zaznaczył sympatyczny kolega śledzik dopasowuje sie do ciała dobrze. Ile dodatkowo trzeba na siebie włożyć żeby wytrzymać powiedzmy na -5 i wietrze przez 4 godziny. jeżeli mogę to coś z własnego doświadczenia co do tej bielizny. Jak wiesz spinninguję wiec sporo chodzę a to jest różnica niż wędkowanie stacjonarne. Przy takiej temp. i wietrze zakładam jeszcze jedna warstwę na dół /spodnie goretex/ i ze dwie na górę nie licząc kurtki - i wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śledzik1977 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Oj śledzik1977, to my jak bliźniacy wczoraj na rybach byliśmy nawet takie same kalesonki na tym i owym , no ale na twoim torsie lepiej sie chyba układa bielizna bo pstrągowi wpadłeś w oko . SKoro przetestowane to działanie na pstrążki to będę ją częściej nakładał . W marcu i kwietniu jak będzie lekko na plusie pewnie i jakiś zwykły sweter nam wystarczy pod kurtką. Co by nie mówić cena za taką bieliznę - bardzo dobra. Widziałem podobne komplety (w ręku wydawały się nawet cieńsze) za kwotę ponad 200 PLN-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 a ja dzisiaj zakupiłem takei oto rzeczy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 śliczny zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Zestaw na klenia jest SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 a wszytsko przez boskie allegro za blaszki 20 zł a woblerki 37 plus 6 zł przesyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość primo Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Robal, mam prosbe czy mogłbys wstawic fotke kalendarza Bo miałem w tamtym roku swietny kalendarz wedkarski, niestety na ten rok juz nie moge nigdzie dostac, moze jeszcze mi sie uda A zastanawia mnie czy co rok wychodza wedkarskie z tej samej serii czy sa jakies inne wydania roznie opracowane Byłbym wdzieczny za foto na Alledrogo kupisz kalendarz z Wedkarskiego Swiata ps. Link wysylam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 na Alledrogo jednoznaczna przykrywka Mozesz pisac smiało regulamin pozwala ps. Link wysylam na PW dzieki Ps. odrazu widac ze Gliwice Twym miastem, tam same ziomki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi