Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
kalendarz ma format A3

No pięknie, a u mnie nie ma nigdzie :cry:

Same kwiatki, psiaki, motory, zgrabne laski albo z kreskówkami :evil:

Gość wobler129
Napisano

Ja jutro się pochwalę sprzętem pod lodowym - bynajmniej mam taką nadzieję :lol:

Napisano

Dzieki Robal, :mrgreen: to jednak inny miałem, to dobrze rokuje :lol: jak sa rozne :smile:

No pięknie, a u mnie nie ma nigdzie

Tak jak u mnie :???: ale jutro jeszcze przetrzepie pare sklepow moze sie znajdzie :twisted:

Napisano

co do kalendarza to szkoda, że haczyk.pl swojego nie ma. wtedy wszyscy urzytkownicy mogliby bez szukania po sklepach taki nabyć.....

Napisano
W takim razie też chętnie zobaczę jak taka bielizna "leży" :mrgreen:

Podkoszulek pieknie przylega do torsu i doskonale układa się na plecach a kalesonki fajnie opinają to i owo m.in pośladki :grin: . Reszta szczegółów tylko do wiadomości Pani Śledzikowej.

Jestem zadowolona z opisu, widzę wszystkie detale oczami wyobraźni :mrgreen:

Właśnie przeglądałam, mam tylko jedną prośbę: pierwsze wrażenia z nad wody czyli jak się owa bielizna spisuje :wink:

Napisano
Podkoszulek pieknie przylega do torsu i doskonale układa się na plecach a kalesonki fajnie opinają to i owo m.in pośladki

No to pojechałeś :lol: Dziewczyny już mają......kudłate myśli :wink::lol:

A mnie co innego interesuje. :mrgreen: Ile dodatkowo trzeba na siebie włożyć żeby wytrzymać powiedzmy na -5 i wietrze przez 4 godziny.

Napisano

Już odpowiadam, bo w zbliżonych warunkach przetestowane :razz: . Nakładałem na to standardowy, dość gruby, zapinany na suwak "górski" polar. Do tego kurtka (nieocieplana!) oddychająca Graff. Kiedyś zakładałem na mróz grubą, krępującą puchową kurtkę a teraz można robić długie marsze w trudnym terenie w takim nowym zestawieniu.

Myślę, że łowiąc spod lodu stacjonarnie w takim zestawieniu bym nie wytrzymał ale łażąc ze spinem wszystko wydaje się dobrze dobrane.

Napisano

Oj śledzik1977, to my jak bliźniacy wczoraj na rybach byliśmy :lol: nawet takie same kalesonki na tym i owym :lol: , no ale na twoim torsie lepiej sie chyba układa bielizna bo pstrągowi wpadłeś w oko :wink: .

Bieliznę tej marki noszę już drugi sezon /ale piorę, uwierzcie :lol: / spisuje sie dobrze, jak zaznaczył sympatyczny kolega śledzik dopasowuje sie do ciała dobrze.

Ile dodatkowo trzeba na siebie włożyć żeby wytrzymać powiedzmy na -5 i wietrze przez 4 godziny.
jeżeli mogę to coś z własnego doświadczenia :wink: co do tej bielizny. Jak wiesz spinninguję wiec sporo chodzę a to jest różnica niż wędkowanie stacjonarne. Przy takiej temp. i wietrze zakładam jeszcze jedna warstwę na dół /spodnie goretex/ i ze dwie na górę nie licząc kurtki - i wystarcza.
Napisano
Oj śledzik1977, to my jak bliźniacy wczoraj na rybach byliśmy :lol: nawet takie same kalesonki na tym i owym :lol: , no ale na twoim torsie lepiej sie chyba układa bielizna bo pstrągowi wpadłeś w oko :wink: .

SKoro przetestowane to działanie na pstrążki to będę ją częściej nakładał :grin: .

W marcu i kwietniu jak będzie lekko na plusie pewnie i jakiś zwykły sweter nam wystarczy pod kurtką. Co by nie mówić cena za taką bieliznę - bardzo dobra. Widziałem podobne komplety (w ręku wydawały się nawet cieńsze) za kwotę ponad 200 PLN-ów.

Napisano
Robal, mam prosbe czy mogłbys wstawic fotke kalendarza :razz:

Bo miałem w tamtym roku swietny kalendarz wedkarski, niestety na ten rok juz nie moge nigdzie dostac, moze jeszcze mi sie uda :???: A zastanawia mnie czy co rok wychodza wedkarskie z tej samej serii czy sa jakies inne wydania roznie opracowane :roll: Byłbym wdzieczny za foto :razz:

na Alledrogo kupisz kalendarz z Wedkarskiego Swiata

ps. Link wysylam na PW

Napisano
na Alledrogo

jednoznaczna przykrywka :wink::cool:

Mozesz pisac smiało regulamin pozwala :wink:

ps. Link wysylam na PW
dzieki :grin:

Ps. odrazu widac ze Gliwice Twym miastem, tam same ziomki :cool: