edmund Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 ja w sprawie statywu do aparatu foto też mam taki . nie zdaje egzaminu przy ciezkim aparacie sie składa pod jego ciężarem nie ma stabilnosci na teleskopowych nogach. Ale w cerfurze widziałem promo 1,30 wysoki za 40zeta po złorzeniu 40cm z blokadą wysokosci i poziomnicą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Panasonic Lumix DMC-LS80 fotki fajne ale duży minus to brak mozliwości nagrywania video z dźwiękiem! Ale cos za stabilizację obrazu - która jest świetna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 a ja kupiłem ostatnio dwie jak dla mnie bardzo drogie rzeczy: najpierw telefon Sony Ericsson K800i , bo K750i odmówł posłuszeństwa a 3 dni później wędkę DAIWA Powermesh JIG 5-25 g. a w przyszłym tygodniu jeszcze kołowrotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 duży minus to brak mozliwości nagrywania video z dźwiękiem!Nagrywa video z dzwiękiem, lecz słychać dopiero na kompie.stabilizację obrazu - która jest świetna.Prawda, prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lin Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 Traper Melasa Bream 0,5l, ciasta Dragona na leszcza i ploc (takie za 1zl, suchy proszek ktory rozrabia sie z woda , bardzo fajna sprawa i tania) oraz konopie prazone 400g czekam az przestanie nieco wiac no i startuje ostro na ryby :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 23 Czerwca 2008 Share Napisano 23 Czerwca 2008 czekam az przestanie nieco wiac Jakbym chcial u siebie odrobinę wiatru... Żeby bylo w temacie to ostatnio kupiłem przelotki do spiningów. Jeden dzień pośmigały, a dzisiaj okoniówka szczeliła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Dzisiejsze zakupy sie udaly Kolowrotek Balzer The Rock 870 BR Wedka Balzer Matriix mx-5 advanced cw 35-300 Do tego 20% rabat za to ze Niemcy w Finale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Nowiutki Dragon Maxima 830i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Do mnie wczoraj doszedł pokrowiec na wędki 130cm 2-komorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Czerwca 2008 Share Napisano 26 Czerwca 2008 Konger Carbomaxx Carp 330/100 od pani Andrzejowej i Okuma Travertine Baitfeeder 55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Żyłke Jaxon Crocodile 0,22mm 9kg do spiningu i gumki Relax 12cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 shimano Catana 2500 FA nowy za 90 zl oraz 4 woblerki kleniiowe ( wielkości do 2 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 salmo Thrill i Gloog Hermes bo dosłownie nie mam czym łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzycho Wędkarz Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Zanęta leszcz 1kg Igła do przeszywania trupka Haczyki na węgorze i podwójne kotwiczki na sandacze Spławiczek BALSAX 1g (cholery 5,40zł za niego chciały, ale jak już wziąłem, to cyrków robić nie będę). A w najbliższym czasie musze wyskoczyć do GO-SPORTU z reklamacją, bu w kabłąk mojej Okumy Dynadrag wtopiła się żyłka (ale nie z powodu temperatury, bo w pokrowcu w piwnicy jest ok 12-15 stopni). Dość głęboko, więc boję się, żeby mi się kabłąk nie połamał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 4x siudak wobler Plecionka Power Pro Latarka na nocne połowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Wczoraj zamówiona SHIMANO CATANA 2500 RA Dziś kupiony kijek feeder Carbomaxx 330/90 i żyłeczka dragona feefer super mimicry 0,22. Mam nadzieje że sprzęt da rade i będzie mi dobrze służył.Do tego jeszcze zanęta i robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 salmo Thrill i Gloog Hermes bo dosłownie nie mam czym łowić Homegeon widzę że myślisz o bolkach.. jak tam u was z tą rybką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 bolki biorą ale nie wszystkim ostatnio dwa złowiłem 45 i 48cm - dopiero uczę się łowić ta rybę Znajomy ciągle po parę sztuk łowi w naprawde ładnych rozmiarach, ale to jest konkretny zawodniki ;] ps. widziałem na allegro że jakieś woby boleniowe wystawiałeś łowisz nimi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 Dwa kręcioły karpiowe cormorana pro carp pif 11br, żyłka daiwa (polecana przez Mańka ) kilka przyponówek karpiowych. Po medalowym karpiu postanowiłem zacząć przygodę z karpiarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 ps. widziałem na allegro że jakieś woby boleniowe wystawiałeś łowisz nimi ? hehe powiem ci że parę sprzedałem ..ale po konkretnych cenach.. dziwię się że wogle ktoś je tak drogo kupił ale wobki są generalnie całkiem ok... są miejsca w których są świetne... bardzo dobrze "latają" i ładnie pracują.. minusem jest że powolnie trzeba prowadzić w szybkim nurcie.. \Jak bedziesz chciał to ci podam na priv nr do producenta bezpośrednio i sobie zakupisz b. tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Lipca 2008 Share Napisano 2 Lipca 2008 namiary to żaden problem, ma swoją stronkę no ceny konkret jak teraz tarnusy po 15pln stoją ale boleniowe woblery na allegro najłatwiej sprzedać zastanawia mnie jak je prowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Dziś zakupiłem sobie nową wędeczkę Mikado matrix 555 (5m/30g) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 A mnie uszczesliwiono MP3 a mam w telefonie , nie lubie takich prezentów, a jeszcze bardziej darczynców Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 4 Lipca 2008 Share Napisano 4 Lipca 2008 Wczorajsze zakupy. Niby nic, a 5 dyszek poszlo Sliderek juz prztestowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 8 Lipca 2008 Share Napisano 8 Lipca 2008 Chrabąszcze produkcji Andrzeja Lipińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi