witek150 Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Dzis doszedl pokrowiec co sie wkuzylem na poczte polska paczka szla 6 dni Ale oplacalo sie czekac bardzo ladny 3 komorowy 160 cm gratis jakies rzepki i takie jakies kosmetyczko podobne wiaterko nie wiem jak to nazwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aseel Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Jednak płeć piękna jest wybredna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 a to są moje dzisiejsze zakupy zaszalałem <<>> <<>> reszta jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 No pięknie Wszyscy robią zakupy tylko nie ja Zaliczyłam dziś wszystkie sklepy wędkarskie, najeździłam się jak głupia, przy czym jeden (w dodatku najdalej położony) ist kaputt Efekt zakupów powalający - aż 4 główki jigowe, no szlak by trafił To czego Ty szukasz w tych sklepach? Może daj sygnał na forum to ktoś Ci to "coś" kupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 <<>> Daj znac jak dojdzie bo wlasnie sie zastanawialem nad takim kolowrotkiem z seri rodeo ale konkretnie nad Takim czyms Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 witek150, takie sam mam tylko 2 komorowy Niestety go troszkę go uszkodziłem ale nadaje się do użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Jednak płeć piękna jest wybredna A guzik prawda Ja wpadam do sklepu raz ciach ciach i po sprawie, no chyba, że do wędkarskiego go Ty szukasz w tych sklepach? Może daj sygnał na forum to ktoś Ci to "coś" kupi Czego szukam? Francowatych główek jigowych do moich dupereli (raczki, żabki, ośmiorniczki, twisterki i inne małe cudeńka), a niestety same ciężkie kolosy z hakiem nr 1 Dostawa dopiero w piątek, jakby nie było to jestem umówiona z miłym Panem właścicielem na szacher macher Poczekamy, zobaczymy..... P.S. Kija i młynka mam upatrzonego, luby obiecał mi zrobić przedterminowy prezent urodzinowy I chwała Panie W końcu bez chabazi i perfum się obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 madi, napisz jakie główki ciebie interesują , może poradze coś na to . Ja też łowie na małe przynęty gumowe , podobne jak wymieniałaś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Niestety go troszkę go uszkodziłem Z twojej winy czy jak? Opisz to bo moze nauczysz mnie i innych jak nie postepowac z pokrowcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 Z twojej winy czy jak? Opisz to bo moze nauczysz mnie i innych jak nie postepowac z pokrowcami Po prostu za dużo w niego wkładałem (zawsze mam problem jak sie zabrać na ryby bo wszystko b sie przydało) i troszkę uszkodziłem paski ale na szczęście nie na tyle żeby ich nie naprawić a tak to pokrowiec dobrze mi sie sprawował przynajmniej w tamtym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 madi, napisz jakie główki ciebie interesują W sumie rzecz biorąc, zgodnie z sugestią mańka 5, 7 i 12g w zależności od wody, ciężko mi określić rozmiar haka, bo wiadomo haczyk haczykowi nie równy Gumki miałam dziś w torebce do przymiarki. Bez podtekstów proszę może poradze coś na to Dzięki jeux, poczekam jeszcze do piątku zobaczymy co uda się załatwić W razie czego nie omieszkam się odezwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 5 Marca 2008 Share Napisano 5 Marca 2008 madi, napisz jakie główki ciebie interesują no jeux ciekawie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 A oto co pokupilem sobie w weekend oraz cos co mnie najbardziej cieszy czyli woblerki Romana Teraz tylko karte kupic i probowac nowe zabawki Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 No ladnie ladnie ale zakupy wszyscy robia ja wkrotce zamierzam kupic 2 kij gruntowy jak kupie jakas wedke to szybko wkleje na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 a tutaj macie reszte zakupów madi, zerknij na to co kupiłem i co oferuje sprzedawca<<>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 jeux, nie wiem czy to tylko u mnie ale widzę w tym linku tylko tyle główki jig chyba, że o to Ci chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 jest taka opcja Pokaż inne przedmioty Sprzedającego tam kliknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 No teraz normalnie widzę fane te główeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 moge wysłać oferte co oferuje do sprzedaży jak ktoś chętny proszę na PW lub na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 jeux, jeżeli możesz to bardzo proszę, główki ciekawe, a może jeszcze coś się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 podaj maila to ci wyśle plikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 6 Marca 2008 Share Napisano 6 Marca 2008 Maila przesłałem Ci na PW. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 madi, zerknij na to co kupiłem i co oferuje sprzedawca No zerkłam i powiem szczerze, że ciekawe te główki Póki co daję szansę "moim" sklepikarzom, aby mogli się wykazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Wykupilem dzis licencje na Barrow i tu ciekawostkadolaczono do niej znaczek-identyfikator oraz wkladke do umieszczenia w samochodzie.Cena pozwolenia niezmienna od czterech lat( a moze i dluzej ). Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 7 Marca 2008 Share Napisano 7 Marca 2008 Opłaciłam dziś składki i jestem lżejsza o ....... dość sporo Jak pogoda dopisze w niedziele na rybki Do moich zakupów doszły dziś jeszcze 2 paczki krętlików z agrafkami, każda z numeracją 12 i 14 Oczywiście w "moim" wędkarskim - rabacik- dobrze kobietą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi