Gość Holik Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 Czyli żadna tajemnica... No cóż. Trzeba sobie samemu coś wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 galuch koniec chyba w tym tygodniu:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 7 Maja 2008 Share Napisano 7 Maja 2008 galuch koniec chyba w tym tygodniu:P:P Chodzi mi o podstawowe rzeczy A przynęty, zanęty lub jakieś drobnostki to już nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 kogo chcesz oszukac sam siebie ide o zaklad ze w ciagu 30 dni jeszcze cos kupisz:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Witam wiem ze tak po części nie na temat, bo nie kupiłem, ale dostałem od Romana 6 woblerów po prostu dzieła sztuki fotki dołączę jak tylko kumpel odda mi aparat Roman wielkie dzięki jesteś wielki i do tego mega zdolny, choć i tak pewnie woblery nie poczują wody będą leżały i cieszyły mi oko, bo jak nie daj Bóg jakiś by mi się zerwał to bym pół jeziora wykarczował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 kogo chcesz oszukac sam siebie ide o zaklad ze w ciagu 30 dni jeszcze cos kupisz:P:P W ciągu 30 dni mam zamiar kupić tylko kulki i tyle. Ale to już inna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 SHIMANO ANTARES( ANT H FDR ) H FEEDER Wyrzut 50-150 .Ochszczony ,bardzo ladnie pracuje ,jestem zadowolony i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Dzisiaj zakupy na szczupa. jutro testy. ps dzięki Gofer za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 mi nie otwieraja sie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 kij Robinson 10-30g spiner 2,7m kolowrotek jaxon 400 oczywiscie troche zlomu (obrotowki) wirek i abu garcia kilka woblerow a dzis jeszcze gumek troche trzeba dokupic czytalem rozmowy na temat zylki lub plecionki do spiningu po moich rozmowach ze spiningistami zakupilem zylke tak radzili mowili ze mniej jej szkoda na zaczepach duzo sie traci odradzali mi plecionki a tu wrecz przeciwnie i sie zakrecilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 po moich rozmowach ze spiningistami zakupilem zylke tak radzilimowili ze mniej jej szkoda na zaczepach duzo sie traci odradzali mi plecionki a tu wrecz przeciwnie i sie zakrecilem Jasne tu nawet Dalajlama stracił by sens życia OT. Plecionka przy niektórych metodach spinningowych jest nieodzowna ot choćby np. kogut..ma też swoje wady i fanaberie, W niektórych przypadkach żyłka bywa dużo lepsza. Wielu dobrych spinningistów nie dokonało jednoznacznej przesiadki nadal mają oni na kołowrotku, żyłkę a na zapasowej szpuli kołowrotka plecionkę I stosują obie zamiennie, w zależności od potrzeb i warunków. Myślę że do póki nie spróbujesz sam czy Ci ona pasuje, nie warto nad tym sobie głowy łamać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 mi nie otwieraja sie zdjecia cholera mnie też nie .coś spartoliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bronek Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 no to jeszcze raz wczorajsze zakupy woblery gumy: 1 2 3 4 dzisiaj testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Wybrałem się dziś do wędkarskiego i przynioslem to + pare innych pierdółek Jutro jade ochrzcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 http://img162.imageshack.us/my.php?image=zakupy10maj40zxdyk6.jpg Mało ale cieszy :D Może jakiś essox sie uwiesi HIHI Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojciech_z Napisano 10 Maja 2008 Share Napisano 10 Maja 2008 Konger World Champion 270 10-35 g. Do tego Okuma Epix Pro w rozmiarze 20 a jutro nad rzeczkę i próbujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiolek Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 dzis plecionka Konger Kevlon Steelon 0.16 moja pierwsza plecionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 A ja dzisiaj zakupiłem kilka obrotówek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzyna92 Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Ja 0,5kg ołowi do odlewana ciężarków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 jarzyna92, gdzie mozna kupic taki ołów do odlewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zloty Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Wędka Jaxon XT Pro Limited Edition 2,70m C.w. 10-30 Dziś ja przetestowałem - zdała na 5 ( 2 szczupaki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzyna92 Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 rav91, Idzi do najbliższej stacji wulkanizacji i tam do gostka tanio to sprzedaje ja dałem 15zł oni mają to do wyważania kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilker_89 Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 kupiłem na allegro. A link wysyłam zebyście zobaczyli jaka fajna prace wykonuje przynęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Pilker_89, MEGA to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzienciol Napisano 12 Maja 2008 Share Napisano 12 Maja 2008 Ja dziś wybrałem się do sklepu po kilka haków. W skepie zostawiłem prawie trzy stówy a haków i tak nie kupiłem. Nabyłem kołowrotek Robinson Solaris 406 (wolny bieg), żyłke Jaxon XT Pro Carp 300m 0,25mm, sygnalizator Videotronica standard plus, pięć kg kulek i troche innych drobnych szpargałów. Jutro ide po haki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi