keri Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Dzisiaj kupiłem nowe okulary 200 zeta No ale tym razem to wyrób firmowy bo jak nie to lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 24 Maja 2007 Autor Share Napisano 24 Maja 2007 Dzisiaj kupiłem nowe okulary 200 zeta Pokaz, pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Ale nie polaroidy ....do chodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 24 Maja 2007 Autor Share Napisano 24 Maja 2007 Eeee Robert, w konia nas chcesz zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 do chodzenia i jeżdżenia na ryby chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 No jak nie jak tak bez okularów spławików nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Świetnie, to ja dzisiaj kupiłem chleb, masło, paczkę pomidorów, dwie cole (0.33) i ser typu brie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 24 Maja 2007 Autor Share Napisano 24 Maja 2007 A wracajac do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Ale nie polaroidy ....do chodzenia Nie wiem co wy macie za zwyczaje bo ja do chodzenia to buty kupuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 to ja dzisiaj kupiłem chleb, masło, paczkę pomidorów, dwie cole (0.33) i ser typu brie. no widzisz Tomaszek, musisz odwalac sam babska robote Nie wiem co wy macie za zwyczaje bo ja do chodzenia to buty kupuję dobre to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Wiesz jaross, dla mnie babska robota składa się na co innego - ale Ty jeszcze za młody na to jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 ale Ty jeszcze za młody na to jesteś no powiedzmy co Ty sie na zartach nie znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Ooooo znam sie spox - ale - wracając do tematu. Kto jeszcze coś dzisiaj kupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 czy paczka papierosów i paczka prażynek to się liczy? a i jeszcze 3 (słownie - trzy) bułki kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Jasne że się liczy! (swoją drogą rzuć te śmierdzące fajki artech, młode zdrowie niszczysz!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 (swoją drogą rzuć te śmierdzące fajki artech, młode zdrowie niszczysz!) jako młody nie palacy popieram artech, słochaj sie Tomaszka madrze mowi a ja dzisiaj nic nie kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista Napisano 25 Maja 2007 Share Napisano 25 Maja 2007 Rzucac fajki bo szkoda siły, zdrowia i paru przynęt dziennie Ale ciężko nie!!!!WIEM pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 25 Maja 2007 Share Napisano 25 Maja 2007 Może już czas ,a wracając do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogro Napisano 25 Maja 2007 Share Napisano 25 Maja 2007 a to moje drobne zakupy jakość licha, bo robiona fotka telefonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stocha Napisano 25 Maja 2007 Share Napisano 25 Maja 2007 No artech ma sie rozumiec paczuszka papierosków 1 zimne piwko(okropny skwar) I na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Docent Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 trzy kilo przenicy na rynku od chlopa ... trzeba bedzie sie tylko zastanowic jak i na co ja dokladnie sporzytkowac no oczywiscie do zanety ... a ostatnio przeselko wedkarkie tego typu http://www.allegro.pl/item197822879_hit_najtanszy_fotel_wedkarski_w_wa_sklep.html ale w Auchan za 25 zeta i zyłke Sufix Xcwlon 0,25 5kg 600 metrów na szpuli w puszcze za 20 + 5 przesylka w sklepie inernetowym w gdyni. Łowie na nia juz 2 tydzien i bardzo sobie chwale ... do gruntu znakomita ... nie skreca sie , jest cholernie mocna i wystarczajaco malo elastyczna aby widziec brania przy rzutach 60-70 metrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 przeselko wedkarkie tego typu Tez takie ma i też za 25 zeta Ale w Savii kupione. Wygodne jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Docent Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 Napisałem "PRZESEŁKO" w wszyscy kumaja co i jak ... wiec nie zmieniam ... wlasnie kumpel zaprasza na nocke ... wiec moze bedzie test "przesełka" czy wygodne na dluzszy czas Pytanie czy przenica bedzie sie nadawala do zanecenia jesli ja teraz do wrzatku wrzuce ?? ide poczytac co Maniek skrobal na ten temat w zanetach roslinnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 No, dawno mnie na forum nie było, trzeba nadrobić zaległości! No więc miesiąc temu kupiłem nowy kręciołek Dragona - model Viper 30FD. Kupiłem także żyłeczkę Trabucco XD 0,18 tonącą i pare drobnostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 29 Maja 2007 Autor Share Napisano 29 Maja 2007 Fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi