mattmarell Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 ja dopiero co otrzymałem w prezencie od dziewczyny spina: - Cormoran Carb-O-Star X Spinn 2,7m / 10-40g "na sucho" wędka całkiem godna jak na "te" pieniądze - a jak się spisze w praniu? to okaże się nad wodą... ... teraz pora dobrac kołowrotek do tej wędeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 a ja kupiłem dragon destiny cast 7-28 tylko czy ja umiem łowić na takie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 a masz do niego multik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 jeszcze nie, a na zwykły kolowrotek nie da rady na niego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lawdzoj82 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 jeszcze nie, a na zwykły kolowrotek nie da rady na niego??? Raczej nie bo wędkę trzymasz przelotkami do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 o to się wkopałem ładnie hhehe musze poczekac na multika!;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 geniusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 ty tez byś kupił jesli przecenili ją w sklepie na 150 zł z 446 myslalem ze to bajka zadzwonilem do nich czy to nie pomyłka oni ze nie wiec ją kupiłem, najpierw pomysl, dowiedz sie na koncu oceniaj i smiej sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 najpierw pomysl, dowiedz sie na koncu oceniaj! podejrzewam, że ta wypowiedź homegeona była żartem gorzej, jeśli się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 pewnie zart ale pisze na przyszłość zeby nie wystawiać opinni zanim nie wie sie o co chodzi http://www.centrumorka.pl/index.php?products=product&prod_id=3585 dokładnie takie wedzisko kupilem za 150 zł nowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 ty tez byś kupił jesli przecenili ją w sklepie na 150 zł z 446 myslalem ze to bajka zadzwonilem do nich czy to nie pomyłka oni ze nie wiec ją kupiłem, najpierw pomysl, dowiedz sie na koncu oceniaj i smiej sie! oj bo mnie to rozbawiło, niewiedza wychodzi nie kupiłbym ponieważ po pierwsze nie kupuje wszystkiego co jest przecenione i co mi nie jest potrzebne, a po drugie mam Dragona Infintiy z przeceny o tej samej długości i c.w pod stałoszpulowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 dokładnie takie wedzisko kupilem za 150 zł nowe! Wypowiadałem się na ten temat - mam tam znajomego - chyba nawet właściciel, albo syn właściciela. Dostają tanio kije od dystrybutora i nie pytają "WHY? " tylko korzystają Ale uwierzcie mi, że w sklepie nie zdzierają i na takim kiju nie zarabiają dużo. Nie mogę niestety napisać za ile dostają kije od dystrybutora, ale jak dla mnie to nie mają za dużego zysku, bo również sprzedają tanio Ale źle zacząłeś i źle skończysz - lepiej zacznij od ciężkiego sprzętu - próbowałem tak jak Ty i szybko sprzedałem zestaw ze stratami... A teraz jest ok I kijek przydługawy jak dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 Dzisiaj taki mały pilker...500g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes D. Napisano 4 Października 2008 Share Napisano 4 Października 2008 To sie nazywa Pilker z dostepem do netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Ja dziś za talon który wygrałem jakiś czas temu na zawodach troszke mini gumek i 5 mini jigów Jak wszystko dobrze pójdzie to w środe jedziem na kanał bo podobno już pasiaki brać zaczęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Holik, chyba przestały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Grubsze zakupy z ostatniego tygodnia, dzisiaj dotarł jako ostatni kołowrotek: Mikado Lexus Sapphire Spin 2,6m 13g Dragon Millenium Heavy Duty Zander Jerk 18-42 Okuma Epix Pro FD 30 Power Pro 0,19 15-sto funtowa z Hameryki żółta (już na szpuli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Endrju, poza tematem wyszło ci świetne zdjęcie tych wędzisk - skrolując ma się wrażenie, że nie przesuwa się zdjęcia w dół tylko pomniejsza (kto kożysta z cada będzie wiedział ) fajne złudzenie optyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 8 Października 2008 Share Napisano 8 Października 2008 Od dzisiaj jestem posiadaczem kija daiwa sam fischer procaster 3m 10-40gr i kołowrotka cormoran i-cor 10 pif rozmiar 4000. Po macaniu kołowrotek elegancki taki jak miał byc co do wedki troche blank za długi a reszte to sie nie znam wazne zeby szczupaki targała jak najeta No zobaczymy w praniu co zwojuje, jeszcze na dniach przyjdzie PP żółta 0.15 135m. No szczupaki mozecie sie juz bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Właśnie wróciłem z wędkarskiego. Uzupełniłem zasoby twisterów i główek o różnej gramaturze, jeżeli nic się nie zmieni jutro wyprawa nad wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 świetne zdjęcie tych wędzisk - skrolując ma się wrażenie, że nie przesuwa się zdjęcia w dół tylko pomniejsza :D rzeczywiście fajoskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 Ja dzisiaj kupiłem kilka gumek i główki do tego z myslą o sandaczyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek_88 Napisano 9 Października 2008 Share Napisano 9 Października 2008 pletka PowerPro 0.19 w kolorze żółtym specjalnie na sandała z opadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Mi wczoraj z WW przyslali pokrowiec Salix Alba, za krzyzowke ktora zostala wydrukowana w gazecie. Podobna sytuacje mialem rok temu z tym ze prezenty dostalem od WŚ. WARTO pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 10 Października 2008 Share Napisano 10 Października 2008 Mi wczoraj z WW przyslali pokrowiec Salix Alba, za krzyzowke ktora zostala wydrukowana w gazecie. Podobna sytuacje mialem rok temu z tym ze prezenty dostalem od WŚ. WARTO pisac Super Może i ja zacznę się w to bawić? Tylko nie kupuję ani WŚ ani WW Może czas zacząć kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi