patbaj Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 dziś chyba ostatnie zakupki woblerowe dorado lake 5cm dorado classic 4cm dorado alaska 3,5cm teraz tylko czekać az wrócę w moje strony, mróz trochę osłabnie i na pstragi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 obiecuję, że to już ostatni wobek - kurde wpadłem w szał zakupów wobkowych, chyba zaczne je strugać! Przelicytowałem Pana wojTON1 o 1 grosz! I mam wobka Salmo (pewnie niektórzy go pamiętają z innego tematu) za 12,01 Salmo Frisky 7cm SBO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Mi właśnie przyszedł prezent urodzinowy Kołowrotek Konger Carbomaxx Iron Carp 630 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/daec8635ae241179.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Jak dla mnie to troszke maly ten kolowrotek, w porownaniu z moimi karpiowymi mlynkami co prawda nie mam firmowych mlynkow do gruntu, ale narazie sie fajnie kreca Ile pomiesci zylki ten kolwrotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 0,25mm/220m 0,30mm/150m Jak dla mnie to troszke maly ten kolowrotek, w porownaniu z moimi karpiowymi mlynkami Mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Kilka woblerów bo Supersobi marudzi że stacjonarny jestem a tak to poduczy mnie ze spina Rurki antysplątaniowe, koszyczki w gramaturze 10 - 25g, haczyki i inna drobnica. A tak BTW to mikołaj dał pod choinkę namiot quechua z przeznaczeniem na wędkarskie wyprawy Na "sucho" już go przetestowałem ciekawe jak będzie w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 namiot quechua to raczej kurnik, albo legowisko dla kota mój NAMIOT ma 170 cm wysokości i ok 3m długości - to można namiotem nazwać! W swoim nie schowasz nawet złożonego spinningu ale fakt otwierasz go w 3 sekundy tylko, że Na "sucho" już go przetestowałem ciekawe jak będzie w praktyce "Przeznaczenie: dla turysty, poszukującego schronienia przed słońcem, wiatrem lub lekkim deszczem.\" "szwy nie są uszczelnione: nie należy oczekiwać doskonałej nieprzemakalności" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 albo legowisko dla kota chyba wyrośniętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 nie jest to dokładnie taki sam jak mój ale bardzo podobny, ja mam wejście tylko z boku wyglądiwymiary podobne - mój chyba trochę większy NAMIOT KARPIOWY Carp Biveis DUŻY z NARZUTĄ http://www.allegro.pl/item518108001_namiot_karpiowy_carp_biveis_duzy_z_narzuta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Patryk rozbawiłeś mnie tym linkiem hit cenowy=kit cenowy Ale w jednym nie pobijesz namiotu kocur, w wadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Patryk rozbawiłeś mnie tym linkiem hit cenowy=kit cenowy ja za swój zapłaciłem 159zł! za 400 bym nie kupił, pisałem, że jest podobny nie identyczny, mojego już nie ma ... czyżby unikat? Ale w jednym nie pobijesz namiotu kocur, w wadze. gdyby przemnożyć wagę przez wielkość byłoby ciekawej, nie wiem ile waży mój - nie pamiętam i nie mam jak sprawdzić bo jestem poza domem, ale chyba coś ok 6 kg (ze szpilkami, śledziami itp), niestety mikro waga to i mikro rozmiar mega waga to mega rozmiar, w rękach go na dłuższe trasy nie noszę, a mój lanos go udźwignie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Panowie bez przesady to nie sprzęt na długie zasiadki czy też noclegi Do tego mam profesjonalny namiot a w sumie to 3 w różnych rozmiarach które dadzą radę z czego największy pomieści samochód Tego będę używał w razie lekkiego przelotnego deszczu itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norimk Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 witam wszystkich ja zakupiłem zastaw pływający łudkę 2.60 na 1.20 echosondę LOWRANCE X-125 Uchwyt JAXON do echosondy uniwersalny dwa aku żelowe 100ah i 7ah oraz Silnik Elektryczny Minn Kota Endura 40 i tu mam prośbę jeśli ktoś taki posiada potrzebuje instrukcje pl do niej bo kupiona w stanach dzięki i pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Dzisiejsze zakupy potrzebowalem taniego zestawu to taki koplecik kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Team Dragon 2,6m 5-18g(stara wersja) linka na przypony sevenstrand 40LB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Team Dragon 2,6m 5-18g(stara wersja) Homegeon, ile dałeś za takie cacko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 normalnie 375pln z rabatem 337,50pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 KoowrotekShimano Saros 2500F Prawdziwe cacko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek150 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 KoowrotekShimano Saros 2500F Super kreciol! Ile cie kosztowal ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 wędka Dragon Millenium HD Seatrout 2,90 c.w. 21-50 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunk Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Ochotka,jockers,zanęty,mormyszki,kiwoki,haczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Tani patyk pod kropka - SPRO Prion Power Spin, 2.10m, 5-25g - za 70zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 KoowrotekShimano Saros 2500F Super kreciol! Ile cie kosztowal ?? 140 dolców.Miałem w ręku Shimano Stradic i Daiwa Tierra,ten wydawał się najlepszy z tych trzech,pomimo że za Stradica trzeba zapłacić 30 dolarów więcej.Jak go przetestuję nad wodą to napiszę więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 takie tanie bo moze jakies skrecane w brazylii xD lolbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 witek ile dales za ten sprzet podlodowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi