Alo83 Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 tomek1, co prawda to prawda trzeba zamknąć wreszcie ten sezon grilowy Życzę wszystkim Haczykowcą wszystkiego naj naj w nowym roku Połamania kija w nadchodzącym roku i żeby ten rok obfitował w okazy A, żeby nie było off topa rzeczka Kaczawa 0 brań ( czas1h )
skydriver Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Tomku bo na rybnik to w okolice mola jezdza naiwniacy;p trzeba jechac od drugiej strony jeziora -parking na przeciwko duzej restauracji po 2 stronie drogi, stamtad 50 m nad zalew , super miejscowki, przyjemnie, zielono (moze nie teraz ;p), natura w około. ....a z drugiej strony podziwiam cie ze chce Ci sie marznac tak co 2-gi dzien :/, moj sezon koczy sie zawsze na 0 stopni C Hepi NIu Jer wszystkim
tomek1 Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Tomku bo na rybnik to w okolice mola jezdza naiwniacy;p stamtad 50 m nad zalew , super miejscowki, przyjemnie, zielono (moze nie teraz ;p), natura w około. . A byłeś tam kiedyś w zimie Najciekawsze jest to, że jeszcze dzień wcześniej ludzie łowili ładne leszcze i karpie z jesiennego zarybienia. Ale to jest cały Rybnik wiatr nie w tą stronę co trzeba i połowione Ostatnio karpie brały ponoć aż za dobrze. Sporo cwaniaków załapało się na sądy grodzkie za wory z 20 rybami ....a z drugiej strony podziwiam cie ze chce Ci sie marznac tak co 2-gi dzien :/, moj sezon koczy sie zawsze na 0 stopni C Trzeba być twardym a nie miętkim Zaraz jadę kończyć sezon 2008 (o ile znajdę kawałek wody )
edmund Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Fajny ten film też tak łowiłem jak wyjeżdzalem do Międzyzdroji i ze starego molo a ekipa do wedkowania była silna i z plaży to wchodziliśmy do wody ,max wyrzut i po pachy w wodzie a z rybą na brzeg i tak od rana do puznego wieczora. Wszystkiego dobrego w nowym roku, do zobaczenia nad wodą. Edmund
tomek1 Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Zaraz jadę kończyć sezon 2008 No i zakończone Pierwszy od kilku lat Sylwester bez ryby Ale jaki sezon takie zakończenie Życzę wszystkim (i sobie ) lepszego sezonu 2009.
Wito Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Życzę wszystkim aby w przyszłym roku każdy mógł połamać kija na jakim okazie
skydriver Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 Tomku tylko w zimne miesiace na rybniku jest realna szansa na ladne rybe - wiec oczywiscie moja rada tyczy sie od poznej jesieni do wczesnej wiosny ...wszyscy tak mi mowili zanim tam lowilem, i mi sie to potwierdzilo, w ubieglym roku(2007) najlepsze wyniki (czyli leszcze do 1,5 kg) mialem wlasnie z tamtych okolic.... ale jako ze bylem zawiedziony calorocznym lowieniem na tym zbiorniku wiec juz wiecej tam nie wykupilem pozwolenia.
mateusz1991 Napisano 31 Grudnia 2008 Napisano 31 Grudnia 2008 dziś od 9 rano do 13.00 na lodzie z wujkiem ja nic a on 5 szczupaków od 80 deko do 3,5 kg no myślałem ze go0 tam utopie ale no cóz tak bywa
Gość jarek 307h Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 new miesiąc trza noey zalożyć na styczeń co nie??
sinus Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 new miesiąc trza noey zalożyć na styczeń co nie?? słuszna uwaga
sinus Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 mamy nowy rok i nowy miesiąc, czas na nowe połowy forumowiczów haczyk.pl jak dziśbyło na rybach
Gość jarek 307h Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 właśnie wróciełem z powidza i nic ani puknięcia na boczny trok
stocha Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Wczoraj byłem poraz pierwszy na podlodowych łowach,sezon otworzyłem 4 okoniami.Z samego rana wybrałem się na okoliczne starorzecze Warty,przez 1,5h tylko 4 sztuki ale jestem bardzo zadowolony Nie miałem miarki żeby je zmierzyć,ale były prześliczne Jutro też sie wybieram
tj73 Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Ja rozpocząłem sezon na Wieprzy koło Starego Krakowa (zachodniopomorskie) poszukiwania troci niestety bez sukcesu. Ponoć ryby się potopiły
ememiks Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Ja tez rozpoczolem sezon trociowy Rega w Trzebiatowie i musze powiedziec ze mizernie na czworo zlowilismy 2 (w sumie 1 bo ta 2 to 25cm )trocie sreberka w tym jedna mojego udzialu moja pierwsza w zyciu troc i odrazu ustanowilem rekord ok 25cm koledzy sie smiali ze schowala mi sie za woblera i znalesc jej nie moglem . Oczywiscie malenstwo wrocilo bardzo szybko do wody.
salem78 Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 a jak u was z opłatami na rok 2009 (kłusujecie?)sory że pytam ale składki były do końca roku 2008 a wy byliście na rybach w roku 2009 to kiedy opłaciliście składki na rok 2009? .
Endrju Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 W grudniu już można było opłacić. Znaczki były gotowe- na kase zawsze są chętni
hawajczyk9882 Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 Tez bym sie wybrał juz na rybki ale nie mam sprzetu do polowu podlodem.Mysle ze bede szykował sie na marzec dopiero
Tomek1988 Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 heh też bym poszedł na rybki na spina ale wszędzie zamarzło trzeba czekać do wiosny, a wczoraj z nudów wyczyściłem i schowałem sprzęt niech czeka do roztopów żeby nie robić offtopa to znajomy był na starorzeczu Wisły łowił na spławiczek z pod lodu i jakieś okonki mu się trafiały
tj73 Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 Wczoraj na Grabowej spotkałem się oko w oko z ładną trocią niestety, widząc ją tuż za blachą po prostu spanikowałem i zbyt wcześnie "ciąłem" dosłownie wyjąłem kotwicę z otwartego pyska troci
patbaj Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 dosłownie wyjąłem kotwicę z otwartego pyska troci ja miałem tak ze sporym sandaczem z Odry - ciężki przypadek
Ivan Napisano 3 Stycznia 2009 Napisano 3 Stycznia 2009 tak... nie ma rady na takie coś i uważaj na nocne koszmary które mogą się pojawić
artech Napisano 4 Stycznia 2009 Napisano 4 Stycznia 2009 http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=107319#107319
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.