Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tomek1, co prawda to prawda :wink:

trzeba zamknąć wreszcie ten sezon grilowy

Życzę wszystkim Haczykowcą wszystkiego naj naj w nowym roku

Połamania kija w nadchodzącym roku i żeby ten rok obfitował w okazy :cool:

A, żeby nie było off topa rzeczka Kaczawa 0 brań ( czas1h )

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Tomku bo na rybnik to w okolice mola jezdza naiwniacy;p trzeba jechac od drugiej strony jeziora -parking na przeciwko duzej restauracji po 2 stronie drogi, stamtad 50 m nad zalew , super miejscowki, przyjemnie, zielono (moze nie teraz ;p), natura w około. ....a z drugiej strony podziwiam cie ze chce Ci sie marznac tak co 2-gi dzien :/, moj sezon koczy sie zawsze na 0 stopni C :)

Hepi NIu Jer wszystkim :)

Napisano
Tomku bo na rybnik to w okolice mola jezdza naiwniacy;p

:???::roll:

stamtad 50 m nad zalew , super miejscowki, przyjemnie, zielono (moze nie teraz ;p), natura w około. .

A byłeś tam kiedyś w zimie :?::lol:

Najciekawsze jest to, że jeszcze dzień wcześniej ludzie łowili ładne leszcze i karpie z jesiennego zarybienia. Ale to jest cały Rybnik wiatr nie w tą stronę co trzeba i połowione :lol:

Ostatnio karpie brały ponoć aż za dobrze. Sporo cwaniaków załapało się na sądy grodzkie za wory z 20 rybami :evil:

....a z drugiej strony podziwiam cie ze chce Ci sie marznac tak co 2-gi dzien :/, moj sezon koczy sie zawsze na 0 stopni C

Trzeba być twardym a nie miętkim :twisted:

Zaraz jadę kończyć sezon 2008 :cool: (o ile znajdę kawałek wody :lol: )

Napisano

Fajny ten film też tak łowiłem jak wyjeżdzalem do Międzyzdroji i ze starego molo

a ekipa do wedkowania była silna i z plaży to wchodziliśmy do wody ,max wyrzut i po pachy w wodzie a z rybą na brzeg i tak od rana do puznego wieczora.

Wszystkiego dobrego w nowym roku, do zobaczenia nad wodą.

Edmund

Napisano
Zaraz jadę kończyć sezon 2008

No i zakończone :cry: Pierwszy od kilku lat Sylwester bez ryby :roll: Ale jaki sezon takie zakończenie :lol:

Życzę wszystkim (i sobie :oops: ) lepszego sezonu 2009. :wink:

Napisano

Życzę wszystkim aby w przyszłym roku każdy mógł połamać kija na jakim okazie :)

Napisano

Tomku tylko w zimne miesiace na rybniku jest realna szansa na ladne rybe - wiec oczywiscie moja rada tyczy sie od poznej jesieni do wczesnej wiosny ...wszyscy tak mi mowili zanim tam lowilem, i mi sie to potwierdzilo, w ubieglym roku(2007) najlepsze wyniki (czyli leszcze do 1,5 kg) mialem wlasnie z tamtych okolic.... ale jako ze bylem zawiedziony calorocznym lowieniem na tym zbiorniku wiec juz wiecej tam nie wykupilem pozwolenia.

Gość jarek 307h
Napisano

new miesiąc trza noey zalożyć na styczeń co nie??

Gość jarek 307h
Napisano

właśnie wróciełem z powidza i nic ani puknięcia na boczny trok

Napisano

Wczoraj byłem poraz pierwszy na podlodowych łowach,sezon otworzyłem 4 okoniami.Z samego rana wybrałem się na okoliczne starorzecze Warty,przez 1,5h tylko 4 sztuki ale jestem bardzo zadowolony :smile: Nie miałem miarki żeby je zmierzyć,ale były prześliczne :wink: Jutro też sie wybieram :wink:

257ac7d6bc7cb34bm.jpg

b2ad4fdc2d4df862m.jpg

Napisano

Ja rozpocząłem sezon na Wieprzy koło Starego Krakowa (zachodniopomorskie) poszukiwania troci niestety bez sukcesu. Ponoć ryby się potopiły :lol:

Napisano

Ja tez rozpoczolem sezon trociowy Rega w Trzebiatowie i musze powiedziec ze mizernie na czworo zlowilismy 2 (w sumie 1 bo ta 2 to 25cm ;) )trocie sreberka w tym jedna mojego udzialu moja pierwsza w zyciu troc i odrazu ustanowilem rekord ok 25cm ;) koledzy sie smiali ze schowala mi sie za woblera i znalesc jej nie moglem .

Oczywiscie malenstwo wrocilo bardzo szybko do wody.

Napisano

a jak u was z opłatami na rok 2009 (kłusujecie?)sory że pytam ale składki były do końca roku 2008 a wy byliście na rybach w roku 2009 to kiedy opłaciliście składki na rok 2009? .

Napisano

heh też bym poszedł na rybki na spina ale wszędzie zamarzło trzeba czekać do wiosny, a wczoraj z nudów wyczyściłem i schowałem sprzęt niech czeka do roztopów :-)

żeby nie robić offtopa to znajomy był na starorzeczu Wisły łowił na spławiczek z pod lodu i jakieś okonki mu się trafiały :wink:

Napisano

Wczoraj na Grabowej spotkałem się oko w oko z ładną trocią niestety, widząc ją tuż za blachą po prostu spanikowałem i zbyt wcześnie "ciąłem" dosłownie wyjąłem kotwicę z otwartego pyska troci :oops:

Napisano
dosłownie wyjąłem kotwicę z otwartego pyska troci

ja miałem tak ze sporym sandaczem z Odry - ciężki przypadek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.