madi Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 tak samo można argumentować głód i bezrobocie w krajach tzreciego świata. Widzisz różnica miedzy nami jest taka, że ja widzę co ludzie piszą i często brednie usuwam, natomiast co Ty możesz sobie gdybać i snuć domysły. jeżeli widzisz jakieś naginanie regulaminu to syp ostrzeżeniami, bo dalsze dywagacje bez przykładów raczej nie wnoszą zbyt wiele. Widzę, że ostatnio jesteś czepliwy... Konkretnych przykładów nie muszę tu prezentować ponieważ są one na bieżąco usuwane, a co ostrzeżeń to ograniczam ich ilość do naprawdę niezbędnych. Póki co sam swoimi postami niewiele wnosisz skoro tak naprawdę nie wiesz jak wygląda praca modera na haczyku.... Myśle że nie ma sensu tego zmieniać, ogłoszeń i tak jest niewiele. Ogłoszeń owszem jest niewiele, zdarza się nawet, że niewiele również przechodzi proces akceptacji. Ale co do ogłoszeń i dogadywania się w temacie - maniek ma tu rację co do nieporozumień bądź różnego rodzaju treści, których w innych tematach nie brakuje. wstawianie bez akceptacji Ta opcja jest ... rany nie ma takiej opcji odblokowany stały edit Absolutnie nie, dlatego, że daje to możliwość zmiany cen, zawartości, innych kombinacji itp. towaru wystawionego w ogłoszeniu. odblokowana możliwość pisania postów Zależy w jakiej kwestii... Jak dla mnie dopisać post mógłby tylko i wyłącznie autor ogłoszenia w celu zmniejszenia ceny, dodania jakiegoś gratisu..... oraz ew. poinformowaniu o sprzedaży towaru co jest równoznaczne, że ogłoszenie jest nieaktualne. Wszystkie inne kwestie są do obgadania na PW, GG, mail czy po prostu przez fona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Wygląda na to, że moje postulaty są iście rewolucyjne Może by Tomik się wypowiedział co o tym myśli, w końcu wiele od Niego zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 tak samo można argumentować głód i bezrobocie w krajach tzreciego świata. Widzisz różnica miedzy nami jest taka, że ja widzę co ludzie piszą i często brednie usuwam, natomiast co Ty możesz sobie gdybać i snuć domysły. proponuję zobaczyć jak to wygląda na j.pl sprawdzić jak tam działa, spróbować przebudować to na ten wzór i dopiero snuć domysły. Widzę, że ostatnio jesteś czepliwy...Konkretnych przykładów nie muszę tu prezentować ponieważ są one na bieżąco usuwane, a co ostrzeżeń to ograniczam ich ilość do naprawdę niezbędnych. Póki co sam swoimi postami niewiele wnosisz skoro tak naprawdę nie wiesz jak wygląda praca modera na haczyku... resztę ciężkiej, niewdzięcznej "pracy" modera zostawmy na inną dyskusję po co rozmydlać główny wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 w końcu wiele od Niego zależy. raczej wszystko, bo na szczęście mamy na forum autorytaryzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 proponuję zobaczyć jak to wygląda na j.pl sprawdzić jak tam działa, spróbować przebudować to na ten wzór i dopiero snuć domysły. Każdy portal, każde forum ma swój charakter i specyfikę. Co się przyjęło gdzie indziej, wcale nie musi tutaj. Zwłaszcza, że takie żywe strony są tworzone przez społeczność a nie cyber roboty, a znając życie rózne grupy społeczne znacznie się między sobą różnią... resztę ciężkiej, niewdzięcznej "pracy" modera zostawmy na inną dyskusję po co rozmydlać główny wątek. Damian tu nie chodzi o ciężką pracę modera, człowieku zastanów się co piszesz. My zieloni, czerwoni i gugu pomarańczowy oglądamy forum od podszewki i zwykle użytkownik nie ma pojęcia co w tej podszewce siedzi. Więc kto jak nie my, którzy społecznie pracujemy nad forum jako porządkowi ma się wypowiedzieć na temat bajzlu, jaki robią użytkownicy waląc posty często nie na miejscu to raz, a dwa byle jak i byle gdzie. Dlatego też mogę się domyślać jakie mogą być pisane posty w trakcie "dogadywania".... Tym bardziej, że jeśli byłaby taka możliwość postów można naklepać ich co niemiara, na Allegro bynajmniej można wystawić tylko jeden komentarz do transakcji. Tu np. nocną porą ktoś może nieźle się wyżyć za "niezadowolenie" uzasadnione lub nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 Dlatego też mogę się domyślać jakie mogą być pisane posty w trakcie "dogadywania".... Tym bardziej, że jeśli byłaby taka możliwość postów można naklepać ich co niemiara, na Allegro bynajmniej można wystawić tylko jeden komentarz do transakcji. Tu np. nocną porą ktoś może nieźle się wyżyć za "niezadowolenie" uzasadnione lub nie.jeszcze nie widziałem na przykładzie j.pl żeby ktoś się wyżywał, wszystko idze sprawnie i w miłej atmosferze, po sprzedaniu przedmiotu tematy są do usunięcia - nie niosą żadnej wartości ze sobą i pozostawianie tego nie ma sensu w dalsze dywagacje opierane na jakichś domysłach już nie zamierzam się wdawać bo szczerze już mnie to guzik obchodzi czy coś pójdzie na przód czy też nie. natomiast co Ty możesz sobie gdybać i snuć domysły. hypocrisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 guzik obchodzi czy coś pójdzie na przód czy też nie. Mi tam akurat zależy nad rozwiajniem się tego forum, dlatego nasunąłem taką propozycję, która wywowała różne opinie na ten temat. Dlatego pomyślałem, że można by zrobić ankietę, ona pokaże w którą stronę iść. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=146302 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Grudnia 2009 Share Napisano 18 Grudnia 2009 jeszcze nie widziałem na przykładzie j.pl żeby ktoś się wyżywał, wszystko idze sprawnie i w miłej atmosferze Bo pewnie też ktoś nad tym czuwa i na bieżąco "czyści". w dalsze dywagacje opierane na jakichś domysłach już nie zamierzam się wdawać Na domysłach wciąż opierasz się Ty! Ja natomiast rzeczowo na przykładzie dotychczas wykonywanej pracy, a nie jest jej mało, z ręką na sercu mogę stwierdzić, że zbyt wiele możliwości dla użytkowników w tym dziale wywoła niepotrzebny zamęt. Jak to w życiu: punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. bo szczerze już mnie to guzik obchodzi czy coś pójdzie na przód czy też nie. Cieszy mnie to bardzo, jak dla mnie wcale nie musisz się w tym temacie wypowiadać bo sam wnosisz jedynie tyle, twierdząc, że ktoś czegoś nie wnosi hypocrisy Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 19 Grudnia 2009 Share Napisano 19 Grudnia 2009 sobie gdybać i snuć domysły.Jak dla mnie dopisać post mógłby Co się przyjęło gdzie indziej, wcale nie musi tutajTym bardziej, że jeśli byłaby taka możliwość postów można naklepać ich Tu np. nocną porą ktoś może Z tym "ok" to bym była bardzo ostrożna.... by móc przypuszczać co by się działo Bo pewnie też ktośdomysł domysła domysłem pogania Na domysłach wciąż opierasz się Ty! ja opierałem się jedynie na sprawdzonym przykładzie jak to funkcjonuje na wymienionej stronie, nie ma tam treści przypuszczających . Cieszy mnie to bardzo, jak dla mnie wcale nie musisz się w tym temacie wypowiadać bo sam wnosisz jedynie tyle, twierdząc, że ktoś czegoś nie wnosi zamierzam Cie już zotawić w spokoju, bo mi się troszkę żal zrobiło i na zakończenie specjalnie dla Ciebie: Paramore - Ignorance http://www.youtube.com/watch?v=RXJRPzo7AYo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 zauważyłem dziś, ze w pasku ulubionych w Internet Explorerze mam fajną ikonkę skrótu do strony - mały haczyk z naszego logo! - ale się ucieszyłem, wceśniej mialem tylko ikonę explorera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 No w końcu się zabrałem za takie rzeczy. Mam nadzieję, że w pozostałych przeglądarkach też widać i że się wam ikonka podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Ja miałem taki kwadracik ale to taki jakby szablon, gdzie indziej tez jest. A haczyk jest fajny, idealnie pasuje do naszej nazwy. Melduję, że Opera 10 jak i 10.50 Alpha prawidłowo wyświetla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 W FF też ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 W FF też ładnie się prezentuje Dopisuję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 No, fajowe to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 W google chrome też widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 No ładny haczyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Fajny obrazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 gitara.. tomik popracował troche w świeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Kim byli admini Widmo i Przemo (Przemek czy jakoś tak, już nie pamiętam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Tyle ludzi na forum teraz i wczoraj siedziało a nikt nic nie napisał co o tym sądzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Tyle ludzi na forum teraz i wczoraj siedziało a nikt nic nie napisał co o tym sądzi... Tak się zastanawiam po ci takie informacje? Kronikę forum prowadzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 8 Stycznia 2010 Share Napisano 8 Stycznia 2010 Nieważne. PS. Sory nie w tym temacie napisałem, byłem pewnien, że to moja ankieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pluto Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Mam pytanie dlaczego zostało usunięte zdjęcie ze szczupaczkiem?? Ryba została wypuszczona do wody i żyje sobie nadal bez większego uszczerbku na zdrowiu. Szybko została odhaczona, przed wypuszczeniem do wody zrobiliśmy zdjęcie. Nie miałem zamiaru łowić szczupaków pomimo że w tym zbiorniku takie są zmorą podczas łowienia pod lodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Mam pytanie dlaczego zostało usunięte zdjęcie ze szczupaczkiem?? Przeczytaj regulamin wstawiania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi