wasyl1968 Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 cholera jasna szlak mnie trafia PROSZĘ o weryfikacje komunikacji po przez telefon u mnie jest dalej do DUPY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 2 godziny temu, wasyl1968 napisał: cholera jasna szlak mnie trafia PROSZĘ o weryfikacje komunikacji po przez telefon u mnie jest dalej do DUPY Problem z %d zamiast godziny dodania postu widoczny na telefonach powinien być rozwiązany. Proszę sprawdźcie, czy problem z logowaniem zniknął. Wasyl, opisz proszę dokładnie co dokładnie się dzieje- np. brak możliwości logowania, wylogowywanie, wyłączanie się forum itp. Im więcej szczegółów tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 5 Listopada 2017 Share Napisano 5 Listopada 2017 U mnie z pozycji telefonu wywala mnie z zakładki "przeglądaj". Wystarczy, że nieopacznie w nią kliknę i wylatuję w kosmos. Wchodzę przez zakładkę "aktywność" i tam dopiero loguję się. Poczta od jakiegoś czasu na tele działała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 faktycznie czas ostatniego postu pokazuje się normalnie , nie wiem jak u was ale u mnie jest tak że po wpisaniu adresu haczyk forum otwiera się strona i jak w przeciągu 4 sekund nie za znaczę czego kolwiek od razu wywala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 da się kolory zmienić? Po oczach świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekG Napisano 6 Listopada 2017 Share Napisano 6 Listopada 2017 Godzinę temu, Odys80 napisał: da się kolory zmienić? Po oczach świeci. Odys na samym dole strony, przewiń do końca są takie trzy słowa: Język Styl Kontakt. Naciśnij na Styl i wybierz Próby zamiast domyślny. Mi to pomogło i kolorów nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 3 godziny temu, wasyl1968 napisał: jak w przeciągu 4 sekund nie za znaczę czego kolwiek od razu wywala U mnie to samo. Może powodem jest system w telefonie? Windows wyraźnie nie lubi haczyka. A może odwrotnie?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 13 godzin temu, Odys80 napisał: da się kolory zmienić? Po oczach świeci. Panowie, nie patrzcie przez chwilę na kolory. Zmieniłem styl specjalnie, bo pojawiło się podejrzenie, że to jest przyczyna problemów z korzystaniem z forum na telefonach. Nie zmieniajcie ustawionego stylu domyślnego, tylko potestujcie proszę, czy wszystko działa jak należy na telefonach. Szczególnie mam na myśli osoby, które zgłaszały tego typu problemy. Napiszcie proszę, czy teraz jest ok. Po tych próbach wróci poprzednia kolorystyka forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Listopada 2017 Share Napisano 7 Listopada 2017 Być może Windows nie jest w stanie współpracować, jak należałoby. Wpisując w wyszukiwarkę "haczyk.pl" od razu rezygnuję z zakładki Forum-Forum wędkarskie haczyk.pl i otwieram jakąkolwiek inną np. -Tematy ogólne, - Metody połowu, - Regulamin, itp. I z tej pozycji próbuję dostać się do aktualności. Strona portalu dla mnie jest prawie nie osiągalna. Ładuje się, że dwie kawy zdążę wypić;) Zakładka forum "Przeglądaj" również wyrzuca po kilku sekundach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 19 Listopada 2017 Share Napisano 19 Listopada 2017 Korzystanie z poleceń "POPRZEDNIA", "DALEJ" praktycznie u mnie niemożliwe. Ładuje się w nieskończoność. Przybywa problemów przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 19 Listopada 2017 Share Napisano 19 Listopada 2017 potwierdzam u mnie to samo 33 minuty temu, jaceen napisał: Korzystanie z poleceń "POPRZEDNIA", "DALEJ" praktycznie u mnie niemożliwe. Ładuje się w nieskończoność. Przybywa problemów przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 19 Listopada 2017 Share Napisano 19 Listopada 2017 U mnie jest to samo, co u kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 19 Listopada 2017 Share Napisano 19 Listopada 2017 na laptoku to samo nie idzie cofnąć na poprzednią stronę , tylko mieli mieli mieli mieli mieli mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 19 Listopada 2017 Share Napisano 19 Listopada 2017 u mnie na komputerze i telefonie tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Listopada 2017 Share Napisano 20 Listopada 2017 A teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 20 Listopada 2017 Share Napisano 20 Listopada 2017 U mnie na telefonie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 20 Listopada 2017 Share Napisano 20 Listopada 2017 5 godzin temu, tomek1 napisał: A teraz ? teraz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 20 Listopada 2017 Share Napisano 20 Listopada 2017 U mnie dalej "mielenie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 20 Listopada 2017 Share Napisano 20 Listopada 2017 Tomek wywaliłeś jakąś "skórkę" ? Zmieniło mi się samoistnie otoczenie forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Listopada 2017 Share Napisano 20 Listopada 2017 14 minut temu, ESSOX napisał: Tomek wywaliłeś jakąś "skórkę" ? Zmieniło mi się samoistnie otoczenie forumowe Przywróciłem tę która była zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Polecenie "POPRZEDNIA i DALEJ" u mnie nie działa, to jeszcze sprawdziłem wyszukiwanie z pozycji "strona..." i to samo. Telefon mieli. PS Dzieje się tak, gdy jestem wylogowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 Jacek ja też mam telefon z Windowsem jak zrobiłem reset telefonu to się poprawiło 20 minut temu, jaceen napisał: Polecenie "POPRZEDNIA i DALEJ" u mnie nie działa, to jeszcze sprawdziłem wyszukiwanie z pozycji "strona..." i to samo. Telefon mieli. PS Dzieje się tak, gdy jestem wylogowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 9 godzin temu, jaceen napisał: Polecenie "POPRZEDNIA i DALEJ" u mnie nie działa, to jeszcze sprawdziłem wyszukiwanie z pozycji "strona..." i to samo. Telefon mieli. PS Dzieje się tak, gdy jestem wylogowany. Tak z ciekawości sprawdziłem i to samo mam. Wejście na dana stronę szybkie ale "poprzednia albo dalej " nie działa. Inne forum na którym jestem hula "wte i wewte" i jak bym nie próbował bezproblemowo. Telefon z androidem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 21 Listopada 2017 Share Napisano 21 Listopada 2017 9 godzin temu, wasyl1968 napisał: Jacek ja też mam telefon z Windowsem jak zrobiłem reset telefonu to się poprawiło Wydaje się, że to nie jest wina telefonu. Na komputerze mam identycznie. Spróbujcie po wylogowaniu przewijać strony przez "poprzednia, następna, idź". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 22 Listopada 2017 Share Napisano 22 Listopada 2017 Faktycznie u mnie też tak jest - zarówno na komputerze (Chrome v62.0.3202.94 i IE11 v11.0.9600.18838), jak i na telefonie (Chrome Android) ale w domyślnym stylu. Po przełączeniu na szary styl 'Próby' działa ok, nawet bez zalogowania. Co ciekawe w Operze (49.0) nie ma problemu - w obu stylach działa ok. Screeny z Chrome: Sprawdziłem też na dostępnych mi telefonach: - Xperia Z3 Compact (Android) - generalnie działa bez zarzutu (oprócz problemu opisanego powyżej) - Nokia Lumia 530 (Windows Phone) - nie działa w ogóle. Przeglądarka wywala się w trakcie ładowania strony. Sprawdziłem wbudowaną przeglądarkę oraz UC Browser - to samo. Testowo uruchomiłem jakieś inne forum na Invision - działa bez problemu, więc to raczej nie kwestia skryptów samego silnika forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi