tomek1 Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 Limit zniesiony. Oceniajcie do woli W bonusie nowe, polskie nazwy i jedna dodatkowa opcja ocen. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gu_miś Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 W sumie to mam pomysł ale nie wiem czy dobry, może inni się wypowiedzą też w tym temacie. Jak otwieram stronę na telefonie bez logowania to trzeba się "naskrolować" sporo żeby dojść do najnowszych postów, może można by było to przestawić trochę wyżej? P.S. Nowa opcja bardzo fajna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 20 Kwietnia 2018 Share Napisano 20 Kwietnia 2018 @Gu_miś wchodź przez ten link i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 21 Kwietnia 2018 Share Napisano 21 Kwietnia 2018 Zapomnianłem wkleić link :/ http://haczyk.pl/forum/discover/# 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 22 Kwietnia 2018 Share Napisano 22 Kwietnia 2018 Ale dlaczego ten komunikat mi wyskoczył skoro limitu nie przekroczyłem ? Wiem już nie ważne bo limit zniesiony ale mimo wszystko mnie to ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 22 Kwietnia 2018 Share Napisano 22 Kwietnia 2018 @ESSOX zobacz aktywność w swoim profilu z tego dnia - przyznałeś 10 razy punkt reputacji i na więcej forum już Ci tego dnia nie pozwalało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 23 Kwietnia 2018 Share Napisano 23 Kwietnia 2018 O 22.04.2018 o 14:20, peekol napisał: @ESSOX zobacz aktywność w swoim profilu z tego dnia - przyznałeś 10 razy punkt reputacji i na więcej forum już Ci tego dnia nie pozwalało Sprawdziłem . Nie pokazuje ile i komu przyznałem punktów. Na pewno nie przekroczyłem tego limitu, Chyba po pierwszym albo drugim dodanym punkcie to wyskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Mam problem z odczytaniem wiadomości z konta , po kliknięciu chwilę mieli i wywala od razu z forum , tak jest na jednym telefonie a na drugim po kliknięciu ekran delikatnie ciemnieje jak by miał zatrybić i nic się nie dzieje , możecie to zweryfikować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 @wasyl1968 'zaciemnienie' świadczy że menu Ci się pokazuje - ale z prawej strony poza ekranem. Musisz przesunąć obraz i możesz korzystać Mam tak samo 😕 (chrome na android). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 Cholera , faktycznie , człowiek uczy się całe życie 🤔 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 29 Kwietnia 2018 Share Napisano 29 Kwietnia 2018 A proszę, ważne że działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Marca 2019 Share Napisano 23 Marca 2019 W ostatnim czasie miała miejsce duża aktualizacja forum. Bardzo proszę o info, czy wszystko Wam działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 23 Marca 2019 Share Napisano 23 Marca 2019 Czy teraz jest wszystko ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 23 Marca 2019 Share Napisano 23 Marca 2019 Tak. Teraz jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 Bardzo proszę o info jeżeli coś jeszcze nie działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 U mnie nie działa : - Wchodzę na "Nieprzeczytana zawartość " otwieram wszystko w nowych oknach , później stronę z nieprzeczytanymi tematami "oznaczam jako przeczytane" i nie czyści zawartości. Wcześniej wyskakiwał komunikat o braku zawartości do wyświetlenia po oznaczeniu i czyściło całą zawartość. - W temacie "Jak dziś było na rybach - marzec" nie pokazuje kiedy był napisany dany post. Te ostatnie godzinowe pokazuje , ale wcześniejsze gdzie powinna być data napisania posta nie działa, jest tylko "napisano" i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Tomaszewski Napisano 13 Kwietnia 2019 Share Napisano 13 Kwietnia 2019 Czy to forum działa poprawnie? Czy ja powinienem widzieć takie rzeczy? A to tylko jedna z których widzę przepraszam że to umieściłem ale tu akurat nikt nie przeklina i się nie wyzywa. Jak co to admin po przeczytaniu niech usunie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 @Tomek Tomaszewski to co widzisz to komentarze pod profilem. Czasem użytkownicy mylą je z prywatną wiadomością, którą napiszesz klikając na kopertę. Prywatne wiadomości nie są widoczne dla innych użytkowników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Tomaszewski Napisano 14 Kwietnia 2019 Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Dzięki za odpowiedź, mógłbym prosić o usunięcie tego zdjęcia lub zamazanie tekstu na nim bo to jednak chyba prywatne sprawy były omawiane i nie potrzeba tego pokazywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 18 Czerwca 2019 Share Napisano 18 Czerwca 2019 Nie wiem co jest grane, ale w wątku "Muszkarstwo-Wrocław i okolice" odsyła mnie do 52 strony z 2018r. Pokazuje się czasami pasek z informacją, że jest kolejnych 40 wpisów i po kliknięciu w niego ponownie odsyła do wspomnianej strony z 2018r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 18 Czerwca 2019 Share Napisano 18 Czerwca 2019 Dopowiem, żeby była najjaśniejsza jasność:) W wątku Muszkarstwo-Wrocław wcięło kilkadziesiąt ostatnich wpisów. I jeszcze kolejne. W zgłoszeniach do GP haczyk nie można dodać wpisu. Wywala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 Nie wiem, co było grane. Na telefonie, mimo ograniczeń w przeglądaniu stron haczyka miałem identyczną sytuację. W każdym razie zaglądnąłem jeszcze do wątku zgłoszeń do GP haczyk i ostatni wpis, który wczoraj nie chciał się załadować dzisiaj jest. Nawet podwójny. Jeden skasowałem. W wątku muchowym wróciły wszystkie wpisy, których nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Czerwca 2019 Share Napisano 19 Czerwca 2019 Czy ktoś jeszcze ma podobny problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 20 Czerwca 2019 Share Napisano 20 Czerwca 2019 u mnie też tak jest na telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 20 Maja 2020 Share Napisano 20 Maja 2020 Ja mam takie pytanie odnośnie widoku strony głównej forum. Po prawej stronie jest kolumna - OSTATNIE AKTUALIZACJE STATUSU Status i to co poniżej czyli .............wgląd do prywatnych wiadomości użytkowników . Czy faktycznie tak ma być czy to jakieś przeoczenie ? Dopiero teraz zwróciłem na to uwagę a widoczne to jest od dłuższego czasu. PW to sprawy 2 zainteresowanych osób a nie połowy populacji zamieszkującej ziemie pomiędzy Odrą a Bugiem . edit. To jednak nie PW tylko jakieś wiadomości pomiędzy zainteresowanymi osobami ale widoczne dla wszystkich . Bez sensu jak dla mnie i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi