tomik Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 Jak wam ogólnie działa forum w ostatnim czasie, jakieś uwagi co do szybkości, ewentualnych błędów itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Witam, nie zauważyłem ostatnio negatywnych zjawisk technicznych w działaniu Forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 U mnie śmiga bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Śmiga i furczy tak jak powinno i bez uwag. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek324 Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Jak przedmówcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 Czemu nie widać tematów zamkniętych? Chciałem sprawdzić coś w temacie jak dziś było na rybach - kwiecień 2011 i nie mogę znaleźć w tematach ogólnych. Można to jakoś zmienić w ustawieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 13 Maja 2011 Share Napisano 13 Maja 2011 zamknięte przesuwają się widocznie w tej kategorii na jej koniec. Sprawdź tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Podczas przeglądania forum gdy chce przenieść się do odległej stront tematu poprzez podanie numeru strony otwiera się strona sklepu oto jej adres: http://www.robal.pl/ nigdzie na stronach nie widzę takiej reklamy więc zakładam że to zabieg nie celowy a może nawet nie pożądany. Chyba że to tylko u mnie. Sprawdzałem w kilku tematach i zawsze to samo. http://www.haczyk.pl/robal.swf application/x-shockwave-flash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Jest taki baner na forum ale nie jest to działanie celowe. Sam to kiedyś zauważyłem ale moim zdaniem to trochę kwestia przeglądarki. Pod Operą mam podobnie jak piszesz pod IE wszystko jest ok. Niemniej na innych forach pod Operą coś takiego nie występuję, więc może i baner w takim formacie jest trochę winny. Sprawdzę to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 30 Października 2011 Share Napisano 30 Października 2011 A co myślicie na temat osobistych blogów na forum? Moim zdaniem fajna sprawa, każdy by opisywał swoje wyprawy i mógłby zaglądać do innych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Co byście powiedzieli też, aby na naszym forum można było wstawiać tak jak i na innych Userbary w podpisach? W tym temacie może byśmy dodawali Userbary związane z haczykiem? Jako pierwszy, stworzony na szybko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Osobiście nie widzę sensu wstawiania na własnym forum własnych Userbarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Chodziło mi o możliwość na forum haczyk.pl wstawiania innych userbarów a na innych forach userbar haczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 A co myślicie na temat osobistych blogów na forum? Moim zdaniem fajna sprawa, każdy by opisywał swoje wyprawy i mógłby zaglądać do innych osób. phpBB nie ma opcji integracji bloga z forum to nie Invision Power Board. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 W tym przypadku też miałem inna myśl. Myślałem nad założeniem nowego działu na forum i tam każdy miałby swój temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 31 Października 2011 Share Napisano 31 Października 2011 Przecież jest taki dział jak publicystyka wędkarska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Chodziło mi o możliwość na forum haczyk.pl wstawiania innych userbarów a na innych forach userbar haczyka. Regulamin forum jest jasny co do kwestii wstawiania tu czegokolwiek i zmian w tej kwestii nie będzie. Natomiast jeżeli na innych forach właściciele zezwalają na takie userbary to proszę bardzo. Choć fajnie by było jakby były takie najpierw przygotowane i chciałbym je zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 A co myślicie na temat osobistych blogów na forum? Moim zdaniem fajna sprawa, każdy by opisywał swoje wyprawy i mógłby zaglądać do innych osób. phpBB nie ma opcji integracji bloga z forum to nie Invision Power Board. Być może w przyszłości będzie możliwość blogowania po zmianach na głównym portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 tomik, były już kiedyś ja na swoim regionalnym forum mam taki usebar z logiem haczyka ktos kiedyś zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 właściwie to coś mi się zdawało, ze już temat userbarów był kiedyś ruszony... ale jakoś do końca nie kojarzę. A wklej proszę tego userbara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Już znalazłem, proszę bardzo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 3 Listopada 2011 Share Napisano 3 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 4 Listopada 2011 Share Napisano 4 Listopada 2011 Szczerze, to takie troche kiepskie te sygny Żeby nie było, że nie znam się na grafice wrzucam swoją prace na nowe userbany na innym nie wędkarskim forum > http://img256.imageshack.us/img256/127/obrazvv.jpg http://img237.imageshack.us/img237/5472/obrazb.jpg Admin, ale wiesz co by się przydało rss info o nowych postach z danego dzialu bezpośrednio na pulpicie, albo w telefonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi