roman gawlas Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 brodzimy czy brzegi są dostępne i można atakować z brzegu??? No chyba nie, ten odcinek nie za bardzo się do tego nadaje, ale jeśli chcesz i lubisz mieć portki i to co w portkach mokre to czemu nie a tak poważnie większość tej wody nie nadaje się do brodzenia bo jest dosyć głęboko i nie widać po czym się idzie są piaszczyste przykosy urywające się natychmiast w głębokie doły i trochę niebezpiecznie. Wszyscy Panowie zgodnie stwierdzili, że ryba jest tam "przetrzebiona" Jak wszędzie ale dla nas coś tam pływa i damy radę, nie będzie tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Mam pytanko: czy ma ktoś wolne miejsce w aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 9 Marca 2008 Share Napisano 9 Marca 2008 Wszyscy Panowie zgodnie stwierdzili, że ryba jest tam "przetrzebiona" Jak wszędzie ale dla nas coś tam pływa i damy radę, nie będzie tak źle. Taaak dla nas na pewno znajdą się medalowe sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Mam pytanko: czy ma ktoś wolne miejsce w aucie? Nie będę Ci robił nadzieji ale ja na dzisiaj mam już komplet- co może jeszcze ulec zmianie nie wiem jak z Dominikiem ale pewnie nie odpuści tego spotkania-chyba że jeszcze został patbaj ale nie wiem skąd on będzie jechał. W każdym razie jak ktoś odemnie wypadnie to masz miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 10 Marca 2008 Share Napisano 10 Marca 2008 Witam 29-30 marca, zapraszam na Bajkał wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 Nie będę Ci robił nadzieji ale ja na dzisiaj mam już komplet- co może jeszcze ulec zmianie nie wiem jak z Dominikiem ale pewnie nie odpuści tego spotkania-chyba że jeszcze został patbaj ale nie wiem skąd on będzie jechał.W każdym razie jak ktoś ode mnie wypadnie to masz miejsce Takich odpowiedzi to miło posłuchać (poczytać) jak dla mnie (oczywiście na +). Więc czekam na jakieś inne propozycje Mam nadzieję że ktoś się zgłosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 29-30 marca, zapraszam na Bajkał OK, i tym sposobem Galuch masz miejsce w aucie- jeszcze dokładnie się umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 jeszcze został patbaj ale nie wiem skąd on będzie jechał więc tak, na dzień dzisiejszy jest mi obojetne czy pojadę z Kątów na Kłodzko, czy też dzień wcześniej pojadę do Paczkowa i na następny dzień z Paczkowa do celu (choć wtedy jadę ok 30 min.), jeszcze się nie określiłem, ale jak jest ktoś chętny z Wrocka i okolic to dogadamy się na pewno. Pamietajcie o jednym 30 MARCA PRZESTAWIAMY CZAS Z 2 NA 3, wię spimy krócej, a i nad wodą będzie ciemniej tzn. o godz 6 będzie na dworze tak jak o godz. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 11 Marca 2008 Share Napisano 11 Marca 2008 29-30 marca, zapraszam na Bajkał a coż tam będziesz łowic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 w dzień będę usiłował skusić jazia, a wieczorem Federek, jakieś leszcze zapewne Równoległy zlot Splawik.com.pl , dwu-trzy dniowa zasiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Pamietajcie o jednym 30 MARCA PRZESTAWIAMY CZAS Z 2 NA 3, wię spimy krócej, a i nad wodą będzie ciemniej tzn. o godz 6 będzie na dworze tak jak o godz. 5 Słuszna uwaga- a całkiem o tym zapomniałem myślę że spotkamy się o godz. 7,30 a na pewno poczekamy na siebie, zresztą proponuję wymienić się na pw telefonami coby był kontakt w razie........odpukać Ja się wcinam a co na to gospodarz-yni terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 Pamietajcie o jednym 30 MARCA PRZESTAWIAMY CZAS Z 2 NA 3, wię spimy krócej, a i nad wodą będzie ciemniej tzn. o godz 6 będzie na dworze tak jak o godz. 5 Jakoś to przeboleję myślę że spotkamy się o godz. 7,30 a na pewno poczekamy na siebie Jak dla mnie może być, w końcu mam najbliżej Mam nadzieję, że wszystkim pasuje, no chyba, że ktoś musi ciut dłużej pospać zresztą proponuję wymienić się na pw telefonami coby był kontakt w razie........odpukać Bardzo słuszna uwaga, wymiana numerami fonów powinna się odbyć. Ja się wcinam a co na to gospodarz-yni terenu Jakie tam "się wcinam" romanie gawlas toż jesteś głównym prowodyrem akcji zlotowej, wiec w samym sobie w pełni zgadzam się z Twoimi ideami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 romanie gawlas toż jesteś głównym prowodyrem akcji zlotowej, wiec w samym sobie w pełni zgadzam się z Twoimi ideami To super że tak myślisz i że się zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 12 Marca 2008 Share Napisano 12 Marca 2008 romanie gawlas toż jesteś głównym prowodyrem akcji zlotowej, wiec w samym sobie w pełni zgadzam się z Twoimi ideami To super że tak myślisz i że się zgadzamy No jako kulturowa mniejszość płci to chyba innego wyboru nie mam. Żartuję oczywiście Zostało jeszcze 2 i pół tygodnia, oby szybko zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Witam no jak tam Wrocławiacy i okolice do spotkania zostało już niewiele dni a coś zapał ucichł jak przygotowania do big-game galuch spiknij się na pw ze mną, a i Piotruś tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 spotkania zostało już niewiele dni a coś zapał ucichł Właśnie zauważyłam, że ruch w temacie jakoś opadł..... Natomiast temat spotkania Ślązaków wciąż gorący i nabiera werwy, a u nas co..... hej Panowie zimy się boicie? jak przygotowania do big-game U mnie pełną gębą Wszystko praktycznie gotowe, zostało mi jedynie obciąć moje śliczne paznokcie i odśnieżyć drogę Oj sypie, sypie i sypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Oj sypie, sypie i sypie Nie będzie tak źle- w niedzielę będzie upał bez kitu Madi na trzy osoby możesz liczyć na pewno-więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 24 Marca 2008 Autor Share Napisano 24 Marca 2008 Natomiast temat spotkania Ślązaków wciąż gorący i nabiera werwyEeee, pogadają i zobaczysz że po kościach się rozejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Oj sypie, sypie i sypie Nie będzie tak źle- w niedzielę będzie upał bez kitu Też jestem takiej myśli, niby zapowiadają 8 na +, ale pewnie rtęć dobije na termometrze do minimum 17 stopni .... Madi na trzy osoby możesz liczyć na pewno-więcej No ja mam nadzieję, że nasza lista obecności nie będzie zbyt skromna. Wsumie mozna już zacząć tworzyć Natomiast temat spotkania Ślązaków wciąż gorący i nabiera werwyEeee, pogadają i zobaczysz że po kościach się rozejdzie Taaaaa tylko, że Oni się szykują na wspólne czytanie, a my na łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 Nieedytuję poprzedniego postu by się rzucało w oczy Lista obecności spotkania nad rz. Ścinawką 30 marca br 1. maniek 2. roman gwalas 3. padbaj 4. galuch 5. pio 5 ja znaczy madi Co tak cienko Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam Proszę o potwierdzanie, a kolejnych haczykowców będących na spotkaniu o kopiowanie i dopisanie się do listy. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 do spotkania zostało już niewiele dni a coś zapał ucichł nic z tych rzeczy:)) zapał rośnie .. wlasnie wroiłem z rodzinnych stron i poprostu nie było czasu na internet.. ale zapał jest i rośnie:))Proszę o potwierdzanie, potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 ja proponuję jasno podzielić role dotyczące zabrania półproduktów do przygotowania jedzonka, żeby nie było ze każdy weźmie chleb a np. herbaty zabraknie. Podział w sensie kto bierze cos na ciepło do przyządzenia kto inne rzeczy czy po prostu każdy dba o siebie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 No wiec tak, po wstępnych analizach z romanem gawlas sprawa wygląda następująco - zabieram ze sobą: tacki aluminiowe, papierowe, sztućce, kubki, węgiel, butlę, czajnik i wodę na wrzątek, herbatę zwykłą i owocową, kawę, cukier i śmietankę. Jakieś przyprawy pewnie też. Więc pozostaje wg uznania chabanina na grilla i pieczywo, dla "pasażerów" niskoprocentowy napój z pianką np. Coca Cola i ciepłe majtki, bo jak śnieg nie zejdzie to zmarzniecie Grilla zapewne zabierze ze sobą roman gawlas, pewnie jeszcze potwierdzi No i co komu jeszcze w łapy wpadnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 a tu taka mała prognoza pogody: niedziela (30.03.2008) -------------------------------------------------------------------------------- godz. temp. ciśn. wiatr zjawiska 4:00 3 st. 980 hPa 4 m/s Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego 7:00 3 st. 980 hPa 3 m/s Pochmurno, okresami przejaśnienia 10:00 7 st. 979 hPa 3 m/s Pogodnie, okresami wzrost zachmurzenia do umiarkowanego 13:00 10 st. 975 hPa 5 m/s Pochmurno, okresami przejaśnienia 16:00 6 st. 973 hPa 4 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu 19:00 5 st. 972 hPa 6 m/s Pochmurno, słabe opady deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 24 Marca 2008 Share Napisano 24 Marca 2008 A wiec ja zabiore pare porcji karkówki zeszklonej miodem .... jakieś pieczywo, napój bezalkoholowy i herbatki trochę, butle gazową z palnikiem tez zabiorę (tak dla bezpieczeństwa) i pewnie jak skojarze czego jeszcze nie napisalęm to również wrzucę do bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi