feeder2010 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Troche chęci i można by samemu te drzewa z wody powyciągac za pomoca traktora i lin.Tylko kto będzie ryzykował wchodzeniem do rzeki aby to podpinać i dodatkowe koszty ponosic z wyciąganiem drzew z wody.Po drugie zrobisz komuś przysługe a i tak masz marne szanse że się załapiesz na miejscówke która jest okupowana dniami i nocami przez kilka miesięcy.Kolesie dzwonią do siebie i się wymieniają,takze po co komuś robić dobrze?Może i lepiej że te drzewa tam są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pewniak Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Troche chęci i można by samemu te drzewa z wody powyciągac za pomoca traktora i lin.Tylko kto będzie ryzykował wchodzeniem do rzeki aby to podpinać i dodatkowe koszty ponosic z wyciąganiem drzew z wody.Po drugie zrobisz komuś przysługe a i tak masz marne szanse że się załapiesz na miejscówke która jest okupowana dniami i nocami przez kilka miesięcy.Kolesie dzwonią do siebie i się wymieniają,takze po co komuś robić dobrze?Może i lepiej że te drzewa tam są. chłopie zastanów się co ty piszesz. Te drzewa to naturalne siedliska wielu gatunków ryb i może dzięki nim coś się w tej wodzie uchowa. Patrząc na wiele naszych zmeliorowanych rzeczek (np. górną oławę) to marzę o tym, żeby były tam drzewa i karcze, a nie ma nic. Kocham rzeki zakrzaczone, zarośnięte, takie gdzie trudno operuje się wędką raz że wyglądają uroczo, a dwa że odstraszają tych wszystkich leniwców, którzy chcieliby podjechać samochodem nad samą wodę i zastawić cały brzeg swoim majdanem łącznie z grillem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBAK3000 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Hej Koleżanki i Koledzy nie ma tragedii na TOPOLI leżą dwa zwalone drzewa za mostem ale to nawet lepiej fajne miejscówki się zrobiły a reszta się nie zmieniła. NARAZIE ZERO BRAŃ 3 GODZINY ŁOWIENIA I NIĆ BYŁO TEŻ KILKA WĘDKARZY OD STRONY GÓRSKIEJ OD RANA I NIC PUSTA RZEKA JEST TRZEBA POCZEKAĆ W TYM ROKU JESZCZE NIC NIE BRAŁO "INFO OD MIEJSCOWEGO WĘDKARZA" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 NARAZIE ZERO BRAŃ 3 GODZINY ŁOWIENIA I NIĆ BYŁO TEŻ KILKA WĘDKARZY OD STRONY GÓRSKIEJ OD RANA I NIC PUSTA RZEKA JEST TRZEBA POCZEKAĆW TYM ROKU JESZCZE NIC NIE BRAŁO "INFO OD MIEJSCOWEGO WĘDKARZA" RYBAK3000, regulamin się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBAK3000 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 zdjęcia zrobione 10 luty 2011 i wspomniane drzewa w głębi rzeki staram się być na bieząco co się dzieje nad wodą może inni też dadzą jakieś info jak na topoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johny476 Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 e no to i tak lepiej jak ja byłem to te drzewa były w poprzeg i zrobiła sie tama ale nurcik robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolando22 Napisano 4 Marca 2011 Share Napisano 4 Marca 2011 Topola zamarznięta lód około 15 cm , na ujsciu siedza pierwsi wedkarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBAK3000 Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 hej łowią już coś na tej topoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 7 Marca 2011 Share Napisano 7 Marca 2011 Wczoraj na ujściu jedno auto, narzekali na brania czyli raczej nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBAK3000 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Dzięki za info aregamax zobaczymy co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBAK3000 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Był ktoś w ten weekend na topoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolando22 Napisano 21 Marca 2011 Share Napisano 21 Marca 2011 Bylem dzisiaj, bez brania, tydzien temu jeden leszcz Panowie uwazajcie dzisiaj ok .13 na parkingu przy tasmach ukradli mi tablice rej., co za kraj ,juz nawet przyjemnosci z lapania ryb nie ma :/ pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisDDZ Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 Ma ktoś jakieś wieści z topoli?? planuje jutro się tam wybrać na parę godzin . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rolando22 Napisano 29 Marca 2011 Share Napisano 29 Marca 2011 przy moscie garbatym łapia leszczyki ,ploteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisDDZ Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Dzięki za info , zobaczymy czy coś się u mnie się zahaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisDDZ Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 5 godzin nad woda i brak kontaktu z ryba przy moście bida , jeszcze większa na taśmie. Woda jeszcze za zimna trzeba poczekać ze dwa tygodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 30 Marca 2011 Share Napisano 30 Marca 2011 Ja także dziś byłem i też na zero. Byłem od strony drewnianego mostku. Zbiornik bardzo zmieniony, na moim miejscu gdzie rok i 2 lata temu pięknie brało na wiosnę teraz stoi kopara i wszystko zryte. Nie ma nawet jednej wyspy za to jest nowy nasyp. Jedyne co dopisała to pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBAK3000 Napisano 5 Kwietnia 2011 Share Napisano 5 Kwietnia 2011 Witam ja sytuacja na topoli brało coś w ostatnich dniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam mam pytanie bo nie pamiętam co tam na tablicy pisalo od kiedy mozna szczupłego łowić ? bo z tego co pamiętam to od czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Witam mam pytanie bo nie pamiętam co tam na tablicy pisalo od kiedy mozna szczupłego łowić ? bo z tego co pamiętam to od czerwca. Dobrze pamiętasz, na Topoli i Kozielnie zakaz połowu szczupaka obejmuje okres od 1 stycznia do 31 maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 suhhar, zastanawiałeś się gdzie na majówkę zahaczysz zębatego czy na Pilcach czy na Topoli, teraz pewnie już wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Jarek a ja słyszałam, że Ty majówkę zaliczasz w Lądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Fakt, pamiętam coś komuś obiecałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 no wlasnie nie wiem zobaczymy jaka pogoda bedzie to sie okaze ale na 90% Topola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Kwietnia 2011 Share Napisano 18 Kwietnia 2011 Fakt, pamiętam coś komuś obiecałem. Nooo, już cała Kotlina o tym huczy. Nawet do mnie dotarło na 90% Topola Ciężko będzie. Weekend majowy to będzie oblężenie. Z zębatymi lipa. Za okoniem jedynie można pobiegać ze spinnem. Ja bym w te dni stawiała w dzicz U mnie problem z majówką z głowy, w sumie cały maj zagospodarowany i rybnie, i imprezowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi