Odys80 Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 14 godzin temu, wasyl1968 napisał: graty Odys za wygraną, mam pytanie? ktoś może był ostatnio nad Widawą w Świniarach, można auto zostawić pod mostem ? od sierpnia nie byłem na tym odcinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Witam. W związku , że jutro już luty, ponawiam zabawę nad Widawą. Regulamin ten sam co w zeszłym roku, chyba , że zmieniamy jak w lidze Ślęzy. -> Pozostawiamy główny przelicznik (25pkt) bez zmian, premiujemy trzy ryby okonia, szczupaka, pstrąga i przypisujemy im przelicznik 30pkt. @michalvcf musimy się spotkac nad Widawą po obiecane woblery za pudło, @Booryss dostanie w swoim czasie Zasady Ligi Widawy 2017 od 01.02.2017 do 03.12.2017 · Bierzemy pod uwagę sumę długości trzech największych ryb złowionych metodą spinningową, muchową lub DS · Ryby które będą brane pod uwagę to: kleń, jaź, świnka, okoń, boleń i szczupak. · Rywalizacja na żywej rybie. · Wędkujemy zgodnie z zasadami RAPR. · Zgłaszamy ryby złowione na odcinku od ujścia do Odry do Jeziora Michalickiego · Wiarygodną informacją, będzie fotografia, która potwierdzi nasze wyniki. · Wątpliwości rozstrzygamy na forum. Ostateczny werdykt w sprawach LW podejmuje Arbiter Ligi. (Odys80, FullWengjel) · Oznajmić swój udział przynajmniej dzień wcześniej, przed zgłoszeniem/złowieniem ryb. · Zgłaszamy ryby zgodnie z Regulaminem PZW, czyli wyłącznie poza ich okresem ochronnym Punktacja Każda z wymienionych ryb, to: 1cm = 1pkt (przy podanym wyniku dopisujemy metodę połowu: s - spinning, m - mucha, ds - drgająca szczytówka. Np. s44+m33+ds32=109) Odstępstwo, w przypadku szczupaka i bolenia, gdzie na starcie (za wymiar) dostają 25pkt, a za każdy dodatkowy centymetr ponad wymiar + 1 punkt. LIGA WIDAWY TO RYWALIZACJA CZYSTO TOWARZYSKA POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Uczestnicy 1. Odys80 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 18 godzin temu, Odys80 napisał: Uczestnicy 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 Uczestnicy 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) 3. Booryss ( może ze 3 razy wyskoczę nad Widawę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Lutego 2017 Share Napisano 1 Lutego 2017 4 godziny temu, Booryss napisał: Uczestnicy 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) 3. Booryss ( może ze 3 razy wyskoczę nad Widawę) 4. jaceen ( ja postaram się być przynajmniej 4 razy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 9 godzin temu, Booryss napisał: Uczestnicy 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) 3. Booryss ( może ze 3 razy wyskoczę nad Widawę) 4. jaceen ( ja postaram się być przynajmniej 4 razy;) 5. michalvcf( z 5 razy napewno bede bo nad wode kilka krokow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Za mało czasu mam na ryby ale będę bacznie obserwował wasze zmagania i oczywiście mocno kibicował! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Uczestnicy 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) 3. Booryss ( może ze 3 razy wyskoczę nad Widawę) 4. jaceen ( ja postaram się być przynajmniej 4 razy;) 5. michalvcf( z 5 razy napewno bede bo nad wode kilka krokow) 6. carloss83 Hej. Ja jak jaceen także postaram się być klika razy. Jeszcze 3-4 lata temu łowiłem tam 2-3 razy w tygodniu ale Ślęza jest bliżej (pod domem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 4 godziny temu, michalvcf napisał: 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) 3. Booryss ( może ze 3 razy wyskoczę nad Widawę) 4. jaceen ( ja postaram się być przynajmniej 4 razy;) 5. michalvcf( z 5 razy napewno bede bo nad wode kilka krokow) 6. carloss83 7. jacolan (postaram się być 2 razy więcej niż w zeszłym sezonie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Myślę, że kilka razy zawitam na moją ulubioną rzeczkę na której zaczynałem przygodę z wędkarstwem Uczestnicy 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) 3. Booryss ( może ze 3 razy wyskoczę nad Widawę) 4. jaceen ( ja postaram się być przynajmniej 4 razy;) 5. michalvcf( z 5 razy napewno bede bo nad wode kilka krokow) 6. carloss83 7. jacolan (postaram się być 2 razy więcej niż w zeszłym sezonie) 8. MARCIN82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAZ Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) 3. Booryss ( może ze 3 razy wyskoczę nad Widawę) 4. jaceen ( ja postaram się być przynajmniej 4 razy;) 5. michalvcf( z 5 razy napewno bede bo nad wode kilka krokow) 6. carloss83 7. jacolan (postaram się być 2 razy więcej niż w zeszłym sezonie) 8. MARCIN82 9. DAZ (tez sie pewnie pojawie kilka razy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 po co sie zapisywac, Odys pewnie znowu dupe zloi 😞 zobacze jak zrobota bo puki co to blizej mi do warty,brdy,rega,dziwna, notec i kazda rzeka w Polsce taki zapiernicz ale widawy nie odpuszcze 😁 57 minut temu, DAZ napisał: 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) 3. Booryss ( może ze 3 razy wyskoczę nad Widawę) 4. jaceen ( ja postaram się być przynajmniej 4 razy;) 5. michalvcf( z 5 razy napewno bede bo nad wode kilka krokow) 6. carloss83 7. jacolan (postaram się być 2 razy więcej niż w zeszłym sezonie) 8. MARCIN82 9. DAZ (tez sie pewnie pojawie kilka razy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) 3. Booryss ( może ze 3 razy wyskoczę nad Widawę) 4. jaceen ( ja postaram się być przynajmniej 4 razy;) 5. michalvcf( z 5 razy napewno bede bo nad wode kilka krokow) 6. carloss83 7. jacolan (postaram się być 2 razy więcej niż w zeszłym sezonie) 8. MARCIN82 9. DAZ (tez sie pewnie pojawie kilka razy) 10. fullwengjel (w tym roku powalcze Odysie :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 @fullwengjel fajną wędkę już masz teraz tylko nad wodę 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 5 Lutego 2017 Share Napisano 5 Lutego 2017 dzisiaj nie moglem usiedziec w domu , rekonesans do swiniar pod most , woda nie za duza klarowna brzegi dostepne , slychac zorawie albo gesi , dziecioly tez slychac ,tylko odpowiednie obuwie trza miec bo mokro jak cholera 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 9 Lutego 2017 Share Napisano 9 Lutego 2017 O Thursday, February 02, 2017 o 19:32, FullWengjel napisał: 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) 3. Booryss ( może ze 3 razy wyskoczę nad Widawę) 4. jaceen ( ja postaram się być przynajmniej 4 razy;) 5. michalvcf( z 5 razy napewno bede bo nad wode kilka krokow) 6. carloss83 7. jacolan (postaram się być 2 razy więcej niż w zeszłym sezonie) 8. MARCIN82 9. DAZ (tez sie pewnie pojawie kilka razy) 10. fullwengjel (w tym roku powalcze Odysie :P) 11. wojtt (daleko nie mam to i ja sie pojawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinecki Napisano 3 Marca 2017 Share Napisano 3 Marca 2017 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) 3. Booryss ( może ze 3 razy wyskoczę nad Widawę) 4. jaceen ( ja postaram się być przynajmniej 4 razy;) 5. michalvcf( z 5 razy napewno bede bo nad wode kilka krokow) 6. carloss83 7. jacolan (postaram się być 2 razy więcej niż w zeszłym sezonie) 8. MARCIN82 9. DAZ (tez sie pewnie pojawie kilka razy) 10. fullwengjel (w tym roku powalcze Odysie :P) 11. wojtt (daleko nie mam to i ja sie pojawie) 12. Marcinecki A i ja się dopiszę, pewnie wyskoczę pare razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabo Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 1. Odys80 2. Fido (przeboleję tą samołówkę DS) 3. Booryss ( może ze 3 razy wyskoczę nad Widawę) 4. jaceen ( ja postaram się być przynajmniej 4 razy;) 5. michalvcf( z 5 razy napewno bede bo nad wode kilka krokow) 6. carloss83 7. jacolan (postaram się być 2 razy więcej niż w zeszłym sezonie) 8. MARCIN82 9. DAZ (tez sie pewnie pojawie kilka razy) 10. fullwengjel (w tym roku powalcze Odysie :P) 11. wojtt (daleko nie mam to i ja sie pojawie) 12. Marcinecki 13. rabo (przejdę się kilka razy, może coś się uwiesi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 woda na Widawie dalej wysoka ? w poniedziałek przejeżdżałem k. korony to się wylewała na łąki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabo Napisano 4 Marca 2017 Share Napisano 4 Marca 2017 Koło korony od poniedziałku to niestety jeszcze się podniosła ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 Czyżby Widawa opadła ? Dzisiaj przejeżdżałem przez Psary to płynęła korytem, jak na innych odcinkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 Z moich obserwacji woda do łowienia na psim polu jest wtedy jeśli na wskazomierzu w krzyżanowicach jest około max 110cm, dziś jest 137cm wiec może za tydzień będzie ok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 Na odcinku przyujściowym od 120 cm można polować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 9 Marca 2017 Share Napisano 9 Marca 2017 To może w niedzielę rekonesans pod most w Świniarach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi