Lord Konrad I Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Więc drodzy haczykowcy, jak dziś było na rybach?
Damianoooo Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 nic na spina nie brało ale znalazlem slidera salmo Wiec dzien udany
DAWID Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 Dwa klenie złapane ostatnio przez moją mame, razem z tatą złapali około14 sztuk powyzej 40cm oczywiscie odzyskały wolność: 50 siątak: i jeden z mniejszych: brzana taty:
suhhar Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 a mi dzisiaj szczupal uciol predatora na plecionce swiezo kupionego i to na korytowie.
Lord Konrad I Napisano 1 Października 2009 Autor Napisano 1 Października 2009 Dawid konkretne kleniska, pogratuluj mamie
maniek Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 DAWID, pogratuluj i mamie i tacie ładne rybska ,ta brzanka super,a i klenik niczego sobie .
Supersobi Napisano 1 Października 2009 Napisano 1 Października 2009 wow..brzana.. gratulejszon.. fajnie macie na tej Wiśle.
pagori Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 No na wiśle jak duże klenie biorą to często jako przyłów trafia się brzana , siła tej ryby jest niewiarygodna
Dawido Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Pięć godzin spinningowania na glinankach. Głównie padało, wiatr dość silny: 4 okonie, 3 szczupaki. Drugie tyle odprowadzeń. Same maluchy (największy szczupak miał w porywach 30 cm - zakładam, że zmienna aura źle wpłynęła na większe egzemplarze), niestety.
kowal997 Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 2 godziny kontrolnie nad Bzurą. -i nic.. Wczoraj mały szczupaczek ( 43 cm )
spini Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 kowal997, widzę kolejnego obywatela znad bzurki Wczorajsza zasiadka nocna zakończona grubo po 12 w nocy z wynikiem 0
Robal Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Dzisiaj od 16 do 19 na Warcie pełnia księżyca, jesienna pogoda i deszczyk wyniki u mnie szczupaczek 42cm, drugi spięty plus okoń wszystko na obrotówe a kolega miał prawdopodobnie bolka na gume ale zrobił kółko i poszedł w pieruny.
kowal997 Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 kowal997, widzę kolejnego obywatela znad bzurki Ano jakoś tak. Od zawsze jeżdżę nad Wisłę, ale zamierzam częściej odwiedzać moją rodzimą Bzurę. No i zaczynam zabawę ze spiningiem Żeby nie było offtop Wczoraj z gruntu na Wiśle zero brań i zero ryb.. w miejscu gdzie zawsze coś złapałem
Gość adi Napisano 2 Października 2009 Napisano 2 Października 2009 Dziś szczupły ok 2kg. zawsze noszę aparat żeby uwiecznić połowy, a że długo nic nie brało to dziś nie brałem bo myślałem że będzie normalka. A tu masz ci przypadek, no i brak foty.
Endrju Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Krakowska Wisła w końcu obdarzyła mnie wymiarowym szczupakiem: C&R: Na tą samą obrotówkę złapałem też coś mniejszego, chyba jazia: zdjęcia usunięte
chomik Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Na tą samą obrotówkę złapałem też coś mniejszego, chyba jazia To raczej malutki boleń Dziś na rzece trafił się jazik-40cm,krótki szczupaczek i jeden okonek.Wszystko na obrotówkę.
michas Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 To raczej malutki boleń na 100% to mała rapa.
Endrju Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Tak mi się właśnie wydawało na początku- boleniowa paszcza, mocne pobicie i znacznie słabszy niż bym się po jaziu spodziewał. Zmyliły mnie złote oczka P.S. Minęło 30 minut, muszę poprosić moda o usunięcie z mojego poprzedniego posta zdjęć niewymiarowej ryby.
Gizmoon Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 Dzisiejszy popołudniowy wypad na podwrocławawskie leśne jeziorko zaowocował szczupaczkiem 55+.Skusił się na miedzianego mepsa/2. Nie duży ale dzielnie walczył. Doskonale zdała też egzamin nowa plecionka.Miałem mnóstwo zaczepów a straciłem tylko dwie przynęty i to dlatego że pękały wolframy.Przy pozostałych prostowały się haki Przeszedłem się też po lesie ale mimo ostatnich opadów, sciółka jest nadal sucha i grzybków brak
pepe17 Napisano 3 Października 2009 Napisano 3 Października 2009 dzisiejszy sandał 53cm oczywiście wrócił do wody
artech Napisano 4 Października 2009 Napisano 4 Października 2009 O sandałki się już ruszyły, dobrze wiedzieć Szkoda tylko, że zaraz nie będzie gdzie kija wcisnąć, bo gęsto będzie od szarpakowców
piotr 880 Napisano 4 Października 2009 Napisano 4 Października 2009 mój wypadzik to szczupaczek który wrócił do wody ale ojca nie przyprowadził - ogólnie bryndza
DAWID Napisano 4 Października 2009 Napisano 4 Października 2009 Efekty niedzielnego spływu to po 2 jazie, kleń , 6 okoni dość przyzwoicie choć każdy kogo spotkaliśmy narzekał. Oczywiście wszystkie ryby pływają dalej ale to chyba normalka.....
Lord Konrad I Napisano 4 Października 2009 Autor Napisano 4 Października 2009 Dziś nad rzeką Wieprz, ale w o wiele rybniejszym miejscu niż te, które mam w zasięgu roweru Mimo załamania pogody, udało się na dwóch złowić trochę płoci, w tym dwie piękne i kilogramowego leszcza. 22 cm bodajże
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.