Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jak dziś było na rybach?

Lord Konrad I

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj wypad na Regalicę obdarzył rybą w dużej ilości podrostków 20 cm płoci i kilkunastoma okoniami pomiędzy 10 a 25 cm oraz 2 ładnymi i grubymi 30 centymetrowymi płociami. Liczyłem na większe sztuki ale no cóż 30 też mogą być :razz:

Na twarzach niektórych widać było 2 razy zdziwienie. Pierwszy raz kiedy na rzekę wyciągnąłem match'a a drugi raz nastąpił kiedy miałem lepsze wyniki niż oni na 2 feedery :mrgreen:

Wszystkie ryby wróciły do wody. Brzydzę się C&R a jednak robię to :twisted:

0a93f9729479603cmed.jpg

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 224
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Damian21, zapewniam Cię że te 30 to kurduple. Teraz do Odry wchodzi morska płoć na zimowanie więc powyżej 35 to norma jest. Co do zdjęć to jak sprzyjają warunki to pstrykam no i oczywiście jeżeli mam czym. Najgorzej jest jak samemu jesteś na wyprawie i jeżeli chce się później wypuścić ryby do wody.

Napisano

4.40 pobudka, o 6 meldujemy się z kolegą nad Wartą, po chwili pistolet ~40cm spięty i na tym koniec :evil: Łowiliśmy do 11. Po rozmowach z wędkarzami wynika że nikomu nic nie brało.

Napisano

kanal cieply- okolice elektrowni w gryfinie, pobyt od 24 do 12, w nocy o dziwo ryba brala, glownie krapie i leszczyki, rano karpik 0,5kg, okolo 12 leszcz 1 kg, ale dziwne ze zrobilo sie jasno i ryba ogolnie przestala brac, fajne meijsce ten kanal, ale trzeba miec deuzo koszyczkow bo dno to same kamienie, ja dzis stracilem 3, ale moze mialem takie miejsce bo moich 2 kolegow nie zerwalo nic

Napisano
4.40 pobudka, o 6 meldujemy się z kolegą nad Wartą, po chwili pistolet ~40cm spięty i na tym koniec :evil: Łowiliśmy do 11. Po rozmowach z wędkarzami wynika że nikomu nic nie brało.

Dzisiaj nad Wartą dwa pistolety. Jeden szczupaczek około 15 cm a drugi około wymiaru. Nad wodą pustki. Pozdrawiam

Napisano

No widzę że wszyscy ładnie połowili. Gratulacje :smile:

U mnie też dzisiaj ciekawie.. namierzona mamuśka a'la krokodille - 128cm - radości nie było końca - moja nowa piękna życiówka

przyznam że samo przytrzymanie jej do zdjęcia potwornie mnie wymęczyło :roll::!:

da215e850cc75f0f.jpg 0027b37d48eeafdc.jpg

Napisano

U mnie też dzisiaj ciekawie.. namierzona mamuśka a'la krokodille - 128cm - radości nie było końca - moja nowa piękna życiówka

Gratulacje. Na takie szczupaki chce jechać do Szwecji ale widzę że w Polsce też takie pływają. Ciekawe gdzie? :wink:

Napisano

O ja Cieeee :P

Oby mi się kiedyś taki przytrafił xD

A tak całkiem serio to gratulacje Supersobi, pewnie niewiele użytkowników, a może żaden nie może się pochwalić takim okazem SZCZUPAKA.

ps. w poniedziałek ostatnia zasiadka fedderowa za białą rybą.

Napisano

SUpersobi toż to z 15 kilo :razz:

Mozna wiedziec na co wzial i na jakim zestawie? :P

Zeby nie bylo offtopu to ja dzis na plotke zlowilem szczupaczka 57 cm

Napisano

Kocur : a ropziórka kolega nie strzelił ? ogólnie ładnie ale za tydzień będzie lepiej :cool:

Supersobi : nie pozostaje nic innego jak pogratulować. Powiem szczerze ,że póła mi opadła

Napisano
No widzę że wszyscy ładnie połowili. Gratulacje :smile:

U mnie też dzisiaj ciekawie.. namierzona mamuśka a'la krokodille - 128cm[/b

:shock: gratulacje, choć po wcześniejszych wynikach można było się spodziewać :razz:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.