wasyl1968 Napisano 9 Czerwca 2018 Share Napisano 9 Czerwca 2018 Miałem jutro jechać na Mietków z łódki , nie polecam , trwają zawody triathlonowe , dzisiaj był kolega z rana na zwiadach , nie dość że wędkarsko lipa , bajzel na wodzie , to jeszcze nie mógł wydostać się z Mietków ( wszędzie blokowała policja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 8 Lipca 2018 Share Napisano 8 Lipca 2018 Za namową kolegi o czwartej melduje się w Bożygniewie ( cholera wstawania o 2.30 😫 to barbarzyństwo ) chwila bajery , slipowanie Łodzi i DO BOJU silniczek 5 Km fajnie burczy , otwieramy po browarze ( czyste pijaństwo radler 0 procent , nigdy więcej, nie wypiłem do końca) zaczynamy od 7 m. echo pokazuje fajnie górki i dużo ryb , dzisiaj robię za operatora kotwicy 😜 , mam dwa kije jeden lajt drugi na ciężko , do wody leci wszystko , nie mamy kontaktu z rybą , przemieszczamy się na 11 metrów , echo daje fajne wskazania , parkujemy i znowu orka i znowu zero , dopiero teraz kolega orientuje się że echosonda jest ustawiona w tryb demo 😤 , ustawia właściwie i co ? PUSTYNiA , przez pięć godzin zero nawet brania nie mieliśmy , pływaliśmy od 2 m do 11 m . ani na ciężko ani na lekko , zero oznak żerowania ryby , nawet bolenia nie było widać , na wodzie pływało z dziesięć Łodzi , brzegi dosyć mocno obsadzone , jak się zwijaliśmy to pytaliśmy się o efekty ? też zero ( może chodzi o te zaćmienie księżyca ?) dzwonię do kolegi który był z rana na "mojej " mecie i też lipa , trzy okonki palczatki , dawno na Mietkowie nie byłem , gęba piecze od wiatru , grzbiet napierdziela od siedzenia bez oparcia , ryba nie brała ale i tak było fajnie 😁 i o to chodzi !!! 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 8 Lipca 2018 Share Napisano 8 Lipca 2018 Hehe kolego uśmiałem sie dzięki za poprawe humoru co do ryb to wszędzie jest ujnia czy z drapieżnikiem czy z białą rybą. Trzeba chyba czekać do września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolek Napisano 30 Lipca 2018 Share Napisano 30 Lipca 2018 Chciałem okręgowi wrocławskiego szczególnie podziękować. Oficjalnej wiadomości o tym, że brzeg od strony borzygniewu jest zamknięty nie ma. Mało tego, bo zamkniety praktycznie na trzy dni! Zawody 40godzinne i zwykły szary wędkarz, który cudem olał robote w sobote i zjawia się nad woda znowu musi kombinować i szukac kawałka wolnej wody. Żeby za prosto nie było oczywiście znowu ogrom wody upuszczony i chyba tylko miejscowi wiedzą jak bagnami dojechać i auta w wodzie nie zostawić. Zamiast cieszyć się chwilami nad wodą wściekły krążę przez cały zbiornik szukając miejsca i przy okazji nie dać się zawiesić nad wodą. Dziękuje i oczywiście wypad praktycznie na zero.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 6 Sierpnia 2018 Share Napisano 6 Sierpnia 2018 Na Zalewie Mietkowskim udało im się złowić prawdopodobnie największego suma na Dolnym Śląsku. Dwóch wędkarzy złowiło ostatnio ponad 100-kilogramowego suma! '' Nie mamy niestety możliwości jego dokładnego zważenia, ale na pewno ma około stu kilogramów. Zmierzyliśmy suma i dokładnie ma 2,21 metrów długości ''. Można więcej tutaj przeczytać (http://sroda.express-miejski.pl/wiadomosc/33892,wedkarz-z-wilczkowa-zlowil-suma-giganta-mial-ponad-dwa-metry) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART71 Napisano 1 Września 2018 Share Napisano 1 Września 2018 ..."w dupie byl gowno widzial"... Dzisiaj na podwroclawskim odcinku wyjechala ryba 228cm,goscie ze Szczecina w ciagu 2 dni wyholowali 13 ryb powyzwj 130cm. Btw: bosman w rozmowie stwierdzil ze nie byla to ryba sezonu....a o kilkanastu ponad 2 metrowek wie i widzial. Dla nie dowiarkow zdjecie 228 na prv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian8324 Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Witam. Czy już nikt nie wędkuje w Mietkowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Nikt? Na pirsie trzeba rezerwować miejscówkę kilka dni wcześniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian8324 Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 W tygodniu też? Bo wybieram się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Dziś o 7 rano byś miejsca nie znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian8324 Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Ech czyli trzeba od Domanic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 A co tam rozdają, że takie koleje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian8324 Napisano 27 Września 2018 Share Napisano 27 Września 2018 Jutro się dowiem 😊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian8324 Napisano 28 Września 2018 Share Napisano 28 Września 2018 A więc tak.. 😊 Miejsce udało się znaleźć i nawet z łatwością bo z wyjątkiem mnie i dwóch panów nikogo nie było 😉 A wyniki to jak na Mietkow przystało 😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 1 Października 2018 Share Napisano 1 Października 2018 O 28.09.2018 o 20:44, damian8324 napisał: A wyniki to jak na Mietkow przystało 😂😂 Po japońsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 13 Października 2018 Share Napisano 13 Października 2018 Ktoś ma info jak sytuacja na pirsie wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian8324 Napisano 14 Października 2018 Share Napisano 14 Października 2018 21 godzin temu, nalewator napisał: Ktoś ma info jak sytuacja na pirsie wygląda? Wczoraj nocka i ani skubnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Dzisiaj od 8smej do 14stej trzy osoby na łódce , ja miałem jedno branie które spartoliłem 😭 na drop shota Kajtek nr. 3 kolega na marchewkę ripera wyciągnął małego sandacza , i tyle , przerzuciliśmy wszystko co mieliśmy , Mietków jest przereklamowany , trzeba było iść dzisiaj w moje rejony , mam wiadomości że szczupak gryzł jak wściekły 😈 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonim1133 Napisano 8 Lipca 2019 Share Napisano 8 Lipca 2019 Podpowiecie gdzie na spokojnie rozłożę i zwoduję ponton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 29 Lipca 2019 Share Napisano 29 Lipca 2019 Panowie jak wyglada sprawa łowienia z pontonu na mietkowie tzn pytam o wyłączenia zachodniej częsci w zwiazku z działaniami ornotologów. W regulaminie jest info o zakazie do 100m od wysp do 31 lipca. Cz to znaczy że od 1 sierpnia moge plywac i lowic gdzie chcę? Wybieram sie od sierpnia na mietków i nie chciałbym bezwiednie naruszac prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik05 Napisano 19 Kwietnia 2020 Share Napisano 19 Kwietnia 2020 Witam ktoś łowi jeszcze na Mietkowie ? warto jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodak Napisano 4 Maja 2020 Share Napisano 4 Maja 2020 Witam byłem w sobote na mietkowie od strony domanic. 3 srednie leszcze i 1 lin przez caly dzien szalu niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moczykij Napisano 1 Stycznia 2023 Share Napisano 1 Stycznia 2023 Noworoczny spacerek. Zawsze chciałem to zrobić, ale zawsze brakowało... czegoś. Zawsze też myślałem, że to będzie dłuższy dystans i potrzeba na to więcej czasu 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi