artech Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Lubię dobre filmy wędkarskie, coś jak ten: "2009 Drake Flyfishing Video Awards Winning Clip" Zrobione profesjonalnie i z tym "czymś", czego brakuje w polskich produkcjach WMH czy Taakiej Ryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 filmik piękny, ale najlepsze są myszki wyciągnięte z potokowca ja naliczyłem około 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Filmik rewelacja - miód na moje oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danny1661 Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Zgadzam się - film bardzo profesjonalny Najpiękniejsze ryby to pstrągi tęczowe. W ich wypadku w grę wchodzi tylko C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dominik_kleniu Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 Nie wyobrażam sobie w naszym banalnym kraju takiej sztuki filmowej na najwyższym szczeblu a co dopiero w tak niszowej tematyce jak wędkarstwo. Niestety jesteśmy krajem zapyziałym i trzeba sę z tym pogodzić. Dobrze, że jest internet, bo można zobaczyć coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 - swojego czasu polecił mi ten filmik Orwon, jest to ten sam, do którego link podał artech, tyle że jakość samego nagrania lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 filmik pierwsza klasa aż miło obejrzeć ... jedyna rzecz to myszki i wnętrzności ... co do polskich filmów i filmików to wszystkie są mega sztuczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 28 Grudnia 2009 Share Napisano 28 Grudnia 2009 W ich wypadku w grę wchodzi tylko C&R. Nie dość, że nie nasz, to jeszcze nie żyje w symbiozie i zgodzie z naszym rodzimym potokowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2009 Dawido, dzięki za ten link. Gofer, to nie miejsce na takie posty Chcesz ponarzekać, to znajdź sobie inny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Zgrałem filmik na płytę i machnąłem na blueray-u w HD na 42 calakach - to jest dopiero miód. Gdyby ktoś wiedział gdzie lub skąd załatwić cały film to proszę dać "cynk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marewel Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Ale wody to maja przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mike_Mil Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 w ogóle film rewelka.....połowiło by się tam troszkę...klimat niesamowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukSLOV Napisano 3 Stycznia 2010 Share Napisano 3 Stycznia 2010 Oooch tam pobuszować za pstrągami... Super ten filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 a ja wszystkim polecam ten filmik własnie przed chwila go zobaczylem naoprawde swietny ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan Napisano 28 Stycznia 2010 Share Napisano 28 Stycznia 2010 "Jak się raz zacznie i coś złapie to już jest tragedia wtedy"- Tragedia przez te wszystkie kłótnie z drugą połówką ;p , przemoczone ubrania, przeziębienia , odmarznięte palce, pusty żołądek nad wodą a jednak coś nie pozwala wracać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 8 Lutego 2010 Share Napisano 8 Lutego 2010 Warto to zobaczyc i wyciagnac wnioski-cwane bestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 dawno juz to widzialem jest cała seria takich filmikow z holandii bodajze nazywa sie Door de ogen vd karper deel II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 Znacie jakieś filmiki dotyczące metody odległościowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 poszukaj na youtube jest tego masa ja wlasnie ogladam filmiki z metody drgajacej szczytowki bo mam zamiar w tym roku sie nauczyc na to lowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 9 Lutego 2010 Share Napisano 9 Lutego 2010 suhhar, bądź tak dobry i podaj jakiś link Zaznaczam że nie chodzi mi o kilkuminutowe filmiki. Szukam filmu w którym można coś podpatrzeć, czegoś się nauczyć. edit: zapomniałem dodać, że nie chodzi mi o podstawy, mimo wszystko Miro1956 dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 9 Lutego 2010 Autor Share Napisano 9 Lutego 2010 Coś ciekawego od "Żabojadów" Street Fishing http://caughtbytheriver.net/2009/04/street-fishing-a-paris/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras Napisano 10 Lutego 2010 Share Napisano 10 Lutego 2010 suhhar, dzięki za linka. Filmy z WMH oglądałem już wcześniej i szczerze mówiąc są takie sobie, ale poza tym jest kilka interesujących tytułów. Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 11 Lutego 2010 Share Napisano 11 Lutego 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Marca 2010 Autor Share Napisano 19 Marca 2010 Fajny film z dobrą muzyką http://www.youtube.com/watch?v=P1mnCGcIXzY&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 22 Marca 2010 Autor Share Napisano 22 Marca 2010 Panowie, nie taki był zamysł tego tematu. Chciałem abyśmy umieszczali tu naprawdę ciekawe i warte obejrzenia filmy a nie takie bzdury jakie zalinkował Damianoooo Do takich bzdetów jest temat "Znalezione w sieci". Proszę więc tam umieszczać , choć najlepiej aby wcale tego nie robić" takie bzdury i komentarze do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi