Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lubię dobre filmy wędkarskie, coś jak ten: "2009 Drake Flyfishing Video Awards Winning Clip"

Zrobione profesjonalnie i z tym "czymś", czego brakuje w polskich produkcjach WMH czy Taakiej Ryby.

• Super 1
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Nie wyobrażam sobie w naszym banalnym kraju takiej sztuki filmowej na najwyższym szczeblu a co dopiero w tak niszowej tematyce jak wędkarstwo. Niestety jesteśmy krajem zapyziałym i trzeba sę z tym pogodzić. Dobrze, że jest internet, bo można zobaczyć coś pięknego

Napisano
- swojego czasu polecił mi ten filmik Orwon, jest to ten sam, do którego link podał artech, tyle że jakość samego nagrania lepsza.
Napisano

filmik pierwsza klasa aż miło obejrzeć ... jedyna rzecz to myszki i wnętrzności ... co do polskich filmów i filmików to wszystkie są mega sztuczne

Napisano
W ich wypadku w grę wchodzi tylko C&R.

Nie dość, że nie nasz, to jeszcze nie żyje w symbiozie i zgodzie z naszym rodzimym potokowcem.

Napisano

Zgrałem filmik na płytę i machnąłem na blueray-u w HD na 42 calakach - to jest dopiero miód. Gdyby ktoś wiedział gdzie lub skąd załatwić cały film to proszę dać "cynk"

• 4 weeks later...
Napisano

"Jak się raz zacznie i coś złapie to już jest tragedia wtedy"- Tragedia przez te wszystkie kłótnie z drugą połówką ;p , przemoczone ubrania, przeziębienia , odmarznięte palce, pusty żołądek nad wodą a jednak coś nie pozwala wracać... :)

• 2 weeks later...
Napisano

poszukaj na youtube jest tego masa ja wlasnie ogladam filmiki z metody drgajacej szczytowki bo mam zamiar w tym roku sie nauczyc na to lowic ;)

Napisano

suhhar, bądź tak dobry i podaj jakiś link :mrgreen: Zaznaczam że nie chodzi mi o kilkuminutowe filmiki. Szukam filmu w którym można coś podpatrzeć, czegoś się nauczyć.

edit:

zapomniałem dodać, że nie chodzi mi o podstawy, mimo wszystko Miro1956 dzięki za linka

Napisano

suhhar, dzięki za linka. Filmy z WMH oglądałem już wcześniej i szczerze mówiąc są takie sobie, ale poza tym jest kilka interesujących tytułów. Wielkie dzięki.

• 1 month later...
Napisano

Panowie, nie taki był zamysł tego tematu. Chciałem abyśmy umieszczali tu naprawdę ciekawe i warte obejrzenia filmy a nie takie bzdury jakie zalinkował Damianoooo :roll: Do takich bzdetów jest temat "Znalezione w sieci". Proszę więc tam umieszczać , choć najlepiej aby wcale tego nie robić" takie bzdury i komentarze do nich.