Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jak było dziś na rybach??Kwiecień 2010.

kamionki

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 295
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Dzisiejszy wypad za okoniem udany, ogólnie brały same berbecie ale trafił się również niemiarowy sandaczyk. Wszystkie rybki oczywiście wróciły do wody :wink:

Napisano

piękne liny, klenie, jazie - szczere graty.

ja dziś pobawiłem się wreszcie z płotkami, wszystko na bieżąco wracało do wody, tylko pstryknąłem po jednej fotce płotki i krasnopiórki:

wzdrga21cmd.th.jpgpo20cmd.th.jpg

Napisano

Kurcze wszędzie jakieś rybki a ja siedze o tyg chory w domu :)

Gratulacje ładne klenie za tydzień i ja skocze coś połapać

Napisano

Dziś na Warszawskich Szczęśliwicach to co przeważnie ... czyli płoteczki ... cała masa ... wszystkie oczywiście nadal pływają !!!

Napisano

Dziś w Gdańskim porcie północnym z nastawieniem na śledzika przez 2 godziny 2 wiadereczka po 5l każde.

Sledziki ładne 20-30 cm

Napisano

Dzisiaj zaliczyłem pierwszy wypad na rybki w tym sezonie... Wybrałem się z pickerami na zalew Rejów :wink: I jak na pierwsze wędkowanie w tym roku było nawet przyzwoicie.

Złapałem 5 płotek największa 28cm i przy brzegu zerwał mi się leszczyk ok 30-35 cm :???:

Niestety pózniej ruszył się silny wiatr który utrudniał łapanie i brania również ustały...

Graty dla wszystkich co połapali.

Damian21 ładna krasnopiórka :wink:

Napisano

Pierwszy wypad w tym roku, Wisła-Płock okolice starego mostu, miały brać karpiska, a brały leszczyska i krąpiska takie do 20cm :smile: , fajnie było pierwszy wypad w tym roku zaliczony teraz będzie tylko lepiej.

Napisano

Ja spędziłem dzisiaj 5 godzin w pięknych okolicznościach przyrody nad Iną. Celem wypadu był kleń i jaź, a złowiłem okonia i pstrążka, hehe, bywa i tak. Obie "sztuki" po ok. 20 cm.

Napisano

Dzisiaj miałem okazję wreszcie złowić jaziorki( miejmy nadzieję że to nie 1 i nie ostatnie) na spinka ot takie mi się trafiły

36 cm

zdjcie416.jpg

27 cm ale ładnie spasiony

zdjcie419.jpg

Napisano

Dzisiaj ze spinnem na Kanale Ceglanym (obok Wiskordu) i na Płoni. Na kanale kompletne 0, za to białoryb szalał, natomiast na Płoni była świetna zabawa z okonkami. Brały tylko i wyłącznie na świstera 25mm, motor-oil.

Napisano

Właśnie wróciłem z warsztatów pstrągowych na łupawie, połowiłem troche kabanów, szukuje relacje ale będzie dopiero na tygodnou bo czekam na wszystkie foty ale już moge powiedzieć że działo się, kaban 50+ nie należał do rzadkości.

Napisano
DAWID a gdzie na Lupawie lowiles?moze w okolicach Damnicy?

Tak na tym łowisku trzech rzek z limitowanymi wejściami.

Napisano

Wczoraj 5 płotek największa 26,5cm, jedno konkretne branie skopane, foto płoci wkrótce ukaże się w rekordowych rybach.

Pozdr

Napisano

Dziś j. Kiełpińskie od 5:00 do 11:00, efekt to kilkanaście płotek, jakieś krąpie i wzdręgi, bez rewelacji. Co dziwi nie widać w ogóle okonia, nie łowi się, nie gania drobnicy, czyżby tarł się?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.