paweldk Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 Wczoraj nad Odrą średnio. Dlaczego średnio ? Plus za to, że był kontakt z rybą. Wpierw 1 okonek na boczny trok. Później zmiana główki i w ciągu 5 minut 3 szczupaczki. Niestety w przedziale 20 - 30 cm Później 2 ładne uderzenia i przegryziona żyłka ( zestaw był na okonia ). Łowna tego dnia gumka poszła z rybą i później już nic się nie działo. Na ciężki zestaw ( gumy, blachy) 0 uderzeń Cytuj
adamsky8811 Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 a gdzie byłeś Paweł? znów Opatowice? ja się wybieram jutro, ale nie wiem gdzie by pojechać... myślałem o rędzinie ale z relacji Jaceen`a chyba sobie odpuszczę... Cytuj
paweldk Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 Tym razem od strony Niskich łąk byłem na głównym kanale. Ale tak jak pisałem, sama drobnica a dużego nic nie chciało uderzać. Dziś po pracy też tam podjadę, o ile uda mi się kupić te małe gumki. Cytuj
MariuszA Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Odra chyba obumiera slabiutko slabiutko ,dzis nic wczoraj 2 pstrykacze wiec nic ciekawego ,zostaje albo czekac na przymrozki albo polowic w symulatorze haha Cytuj
gleam Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 MariuszA, a gdzie byłeś ja wczoraj na kanale ppowodziowym koło Jagielońskich i 0 brań Cytuj
MariuszA Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 MariuszA, a gdzie byłeś ja wczoraj na kanale ppowodziowym koło Jagielońskich i 0 brań na przeciw powodziowym i 2 pstrykacze z opadu ok 8.30 do 9 rano i koniec bran Cytuj
Booseib Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 Witam, byłem dziś na żeglugowym gdy przyszedlem na łowisko było koło 15 spinningistów, wołali o pomste do nieba niektórzy z nich dając w łeb 10-12cm okonkom większe już tam wytrzepali czas na miniaturki, eh .... swoją drogą troszkę połowiłem na tajną broń :] Cytuj
MariuszA Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 ja jutro wybieram sie z rana na glowki kolo zoo od strony grobli ,oby cos pstryklo Cytuj
paweldk Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 ja jutro wybieram sie z rana na glowki kolo zoo od strony grobli ,oby cos pstryklo Ciekawi mnie czy uda się coś tobie tam złowić. Byłem tam w czwartek i piątek. Złowiłem 5 szczupaczków 20 - 35 cm i 5 poszło z gumkami. Sama malizna się tam kręci, nic konkretnego. Cytuj
MariuszA Napisano 31 Października 2010 Napisano 31 Października 2010 ja jutro wybieram sie z rana na glowki kolo zoo od strony grobli ,oby cos pstryklo Ciekawi mnie czy uda się coś tobie tam złowić. Byłem tam w czwartek i piątek. Złowiłem 5 szczupaczków 20 - 35 cm i 5 poszło z gumkami. Sama malizna się tam kręci, nic konkretnego. ja raczej z nastanwieniem sandaczowym Cytuj
xrace Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 I jak koledzy Odra wygląda ? Bierze coś ostatnio czy marnie bo może jutro się wybiorę? Cytuj
paweldk Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Ja jutro po 8 jadę do Czernicy zobaczyć. Mam dzień wolnego, więc trzeba go dobrze wykorzystać Cytuj
MariuszA Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Ja jutro po 8 jadę do Czernicy zobaczyć. Mam dzień wolnego, więc trzeba go dobrze wykorzystać to powodzonka i zdaj relacje z wynikow Cytuj
sandman Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Bylem panowie 3 dni temu na Odrze w Utracie. połowiłem troszke na feedera... Leszcze takie 50cm brały. Bylem 3godzinki i wyciagnalem 7 sztuk, wiec mysle ze to dobry wynik:) Cytuj
xrace Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 Ja byłem na porzucać w na cypelku koło milenijnego. Kontakt z rybą był - szczupak około 40 cm. Nic większego nie chciało uderzyć. Rano było ładnie, później zerwał się wiatr i po 1,5h opuściłem to miejsce. Cytuj
paweldk Napisano 3 Listopada 2010 Napisano 3 Listopada 2010 3 godziny w Czernicy i dałem sobie spokój. Nawet 1 puknięcia nie było. Głównie łowiłem na boczny trok, trochę obrotówkami porzucałem. Tragedia Cytuj
xrace Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 I jak tam na odrze ? Łowił ktoś coś ostatnio? Bo ja byłem jeszcze ze 2 razy ale dosłownie zadnego skubnięcia. Może to przez anomalia pogodowe. Cytuj
MariuszA Napisano 5 Listopada 2010 Napisano 5 Listopada 2010 ja wlasnie wrocilem ,bylem w centrum ,guma latala nad woda nie chciala wpasc tak wieje haha ,zero Cytuj
paweldk Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 Ja byłem w czwartek w okolicach Zoo. 1 szczupaczek koło 25 cm, 1 okoń 25 cm i 1 kleń 28 cm. Więcej brań nie było. Cytuj
MariuszA Napisano 17 Listopada 2010 Napisano 17 Listopada 2010 i co sie dzieje na odrze ? byl ktos ostatnio gdzies ? i polowil ? Cytuj
paweldk Napisano 18 Listopada 2010 Napisano 18 Listopada 2010 Ja byłem w poniedziałek i wczoraj. Bryndza straszna. Nawet 1 puknięcia. Chyba już trzeba wędki schować bo nie ma to sensu Cytuj
MariuszA Napisano 18 Listopada 2010 Napisano 18 Listopada 2010 Ja byłem w poniedziałek i wczoraj. Bryndza straszna. Nawet 1 puknięcia. Chyba już trzeba wędki schować bo nie ma to sensu nie mozna sie poddawac ;P do konca grudnia trzeba pochodzic ;P Cytuj
paweldk Napisano 18 Listopada 2010 Napisano 18 Listopada 2010 Już brakuje trochę chęci. Ostatni szczupak wymiarowy trafił się na początku października. W listopadzie jeszcze nic konkretnego a i z tym niekonkretnym jest tragicznie. Wczoraj był niższy stan wody niż w poniedziałek. Na moje oko blisko 0,5 metra Cytuj
MariuszA Napisano 18 Listopada 2010 Napisano 18 Listopada 2010 Już brakuje trochę chęci. Ostatni szczupak wymiarowy trafił się na początku października. W listopadzie jeszcze nic konkretnego a i z tym niekonkretnym jest tragicznie. Wczoraj był niższy stan wody niż w poniedziałek. Na moje oko blisko 0,5 metra Widzialem wlasnie w centrum ze woda spadla , ,moze dzis sie wybiore zobaczyc jak sie ma sytuacja w centrum Cytuj
MariuszA Napisano 24 Listopada 2010 Napisano 24 Listopada 2010 ponawiam pytanie co do Zimowska barek ? ktos ostatnio byl ? ruszylo sie cos ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi