adamsky8811 Napisano 27 Kwietnia 2011 Share Napisano 27 Kwietnia 2011 Jak tam na Odrze Panowie macie jakieś wyniki lowiąc na różne metody i przynęty, przyszla zmiana pogody, powinno się już coś dziać?! nad odrą zawsze się coś dzieje trzeba tylko wiedzieć gdzie i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 A jak z uciągiem na odcinku Milenijny-Rędzin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 właśnie wszedł leszcz na tarło do zatoki osobowickiej i cała zatoka obstawiona przez "wędkarzy" całe szczęście że kanał pusty, to na spining miałem niezłą zabawę , dwa szczupaczki 45 i 48cm. dwa okonki po 15cm. i boleń całe 20cm. boleń był nieźle poharatany przez szczupaka wszystkie te rybki wzięły na 1,5cm. woblerka i na plecionkę 0,04mm. strasznie mała woda i były problemy żeby podebrać ryby. z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 28 Kwietnia 2011 Share Napisano 28 Kwietnia 2011 Zgadzam się z Wasylem- bylem dzis zobaczyc po pracy na chwilke nad zatokę na Osobowicach i leszcz szaleje a wraz z nim wedkarze lapiacy 1-2m od brzegu z calymi rodzinami ;/ SZARA POLSKA RZECZYWISTOŚĆ i kontroli brak bo po co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Maja 2011 Share Napisano 1 Maja 2011 Brawura czy głupota http://kontakt24.tvn.pl/temat,motorowka-do-gory-dnem-szukaja-16-latka,98828.html?grupa=najnowsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drop1985 Napisano 2 Maja 2011 Share Napisano 2 Maja 2011 z tego co słyszałem to połączenie brawury z głupotą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 właśnie wróciłem z nad odry w rędzinie, rano jak w siadałem do auta było 5 stopni , efekt mizerny - szczupaczek 20 cm. i dwa małe okonki jak zaczął padać śnieg powiedziałem dość tego hard cora , już dawno tak nie zmarzłem , trochę zaniedbałem ten odcinek odry w ostatnich latach ale w tym roku zacznę na nowo tam jeździć bo po powodziach zrobiło się całkiem przyjemnie . z pozdrowieniem Wasyl ps na powrocie było tylko 2 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonski_dm Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 łowił ktoś na ujściu kanału do odry koło portu miejskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 relacja z dzisiaj od 16tej do 20tej kanał żeglugowy totalne bez rybie równie dobrze mogłem woblery ćwiczyć w wannie , ani wyjścia żadnego drapieżnika nawet nie widać było bolenia żeby ganiał drobnice tylko cholera kajakarze zrobili sobie regaty i zapychali w te i na zad , jutro rano jadę do trestna jak wrócę to zamelduję co i jak . z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 6 Maja 2011 Share Napisano 6 Maja 2011 Rybki nie było widać na powierzchni ale brała dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 raport z Trestna - totalne bez rybie , dwie osoby dwa spiningi nawet nie widzieliśmy żeby co kolwiek odprowadzało przynętę, woda przypominała kawę z mlekiem może to była przyczyna że nic nie brało. z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 Ja też byłem ze spinem na starorzeczu Odry , efekty marne , 1 mały szczupak , do tego mętna woda , chyba pośniegowa , tak na starorzeczu jak i na Odrze . jutro powtórka , może coś się skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jko Napisano 7 Maja 2011 Share Napisano 7 Maja 2011 raport z Kozanowa: nic, ani na grunt ani na spina ani na bata, w nurcie spływa mnóstwo syfu, który wiesza się na żyłce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 11 Maja 2011 Share Napisano 11 Maja 2011 Brawura czy głupota http://kontakt24.tvn.pl/temat,motorowka-do-gory-dnem-szukaja-16-latka,98828.html?grupa=najnowsze Można powiedzieć ze dzisiaj spotkałem tego 16 latka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 12 Maja 2011 Share Napisano 12 Maja 2011 własnie wróciłem z nad kanału żeglugowego i chyba zmienię hobby , jeden okonek a drugi chciał się chyba zabić o kotwiczkę bo był niewiele większy od obrotówki , przez okulary widać było tylko bolenie jak patrolowały swoje rewiry, byłem też we wtorek po pracy i takie same efekty . z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
89 Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Dzisiaj po 2.5h porządnego obławiania w okolicy mostu zwierzynieckiego nic nie złapałem nawet na malutkie twisterki z bocznego troka nic się nie zapięło, poniosłem jedynie straty urwałem dwa rippery, dwa zestawy do bocznego troka i dwa wahadła Jakie odcinki Odry polecacie na spinning? Może mosty warszawskie co o nich sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eM_Si Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 W poprzednią środę na godzinkę ze spławikiem i czerwonym na zatoce policyjnej na kozanowie - trzy okonie (35 cm, 17 cm i 28 cm) w trzy minuty i potem nic. Strasznie wychudzone coś te okonki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Strasznie wychudzone coś te okonki... Bo są po tarle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonski_dm Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Byłem dziś na odrze na maślicach koło wysypiska, i nic bezrybie:( ani nie ruszyło na białego, czerwonego, pęczak, pszenice Niski stan wody ok 1,2 od brzegu Gdzie te ryby???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zmudzik Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 @vonski_dm ja tam chodziłem za szczupakiem i podobnie jak u Ciebie wielkie nic, połowiłeś w tamtym roku na tym odcinku Odry? Ja jednego bolka tam dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiu Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 HEj_ Przed wczoraj 3 godziny łapania na kanale żeglugowym w okolicy mostu Swojczyckiego na małe i średnie twisterki i nic. Nawet uderzenia. Dajcie znać jakby drapieżnik gdzieś chodził bo zwariuje tutaj:) i vice versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonski_dm Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 zmudzik W tamtym roku na odrze na maslicach miałem leszcza 4 kg który wzioł o 14 na 2 białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejcygan Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 Witam! Jak wam idzie sezon na szczupaka w tym roku? Pochwalcie się trochę! Ja sie jutro wybieram na Zimowisko i okolice. Kiedyś tam takiego drania zaciąłem, że po 45 min walki nawet się nie pokazał i w końcu urwał. Piszczcie gdzie można się wybrać ze spinningiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonski_dm Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 a skad pewnosc ze to był szczupak?? predzej typowałbym ze był to sum, a podobno ładne tam sumy pływaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seferiel Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 a skad pewnosc ze to był szczupak?? predzej typowałbym ze był to sum, a podobno ładne tam sumy pływaja. Dokładnie. Skoro przez prawie godzinę się nie pokazał, murował do dna to na pewno nie był szczupły a raczej sum, nawet nie rekordowy okaz a nawet `100cm. Waleczne bydlaki potrafią być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi