DAZ Napisano 12 Listopada 2016 Share Napisano 12 Listopada 2016 Graty to juz kawal Zeda w koncu ruszaja sie te wieksze robi sie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 DAZ są strasznie nie przewidywalne wczoraj łowiłem do 23 z kawałkiem i skończyłem o kiju a nawet - 2 gumy w plecy. Temperatura około - 2 woda coś tam płynęła lód na przelotkach powinny brać ale nic nie złowiliśmy Sandał ze zdjęcia do Złowienia pływa tam gdzie pływał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 @Booryss niezły zander! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 12 godzin temu, Booryss napisał: Nie taki znowu potwór ale już fajna rybka Wobki zawodziły i te płytko i głęboko schodzące więc wyciągnąłem gumę od Odysa, co było trafną decyzją w 3 rzucie delikatne pstryknięcie kwituję mocnym zacięciem i siedzi Sandaczyk 69 cm radochy Widać, że ładna ryba a dobra fotka to połowa sukcesu, wygląda na większego. Łowisz kijkiem od CageRods na Streecie wygranym?Jeśli tak to chętnie się nad wodą bym spotkał aby zobaczyć jak się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 Teraz łowię mocniejszym StCroix ale maszynę Liberty z Cage Rods przy okazji nad wodą dam do łapy to Sobie połowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 O 6.11.2016 o 20:35, Budek napisał: FAVORITE WHITE BIRD 2.19m 0,5-5g jest to mój nowy nabytek ale już sie w nim zakochałem a i do niego RYOBI ZAUBER 2000 U mnie będzie RZ2000 + Favorite Blue Bird Compact 2-7g. Macałem w Krokodylu tego White do 5g i nabrałem do niego sympatii. Jednak zdecydowałem się na wspomnianego travela, tylko pozostało podjąć decyzję u kogo zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 @Odys80, @Booryss piękny zedy! Tobie Booryss brakuje tylko szerokiego uśmiechu! Dzisiaj 18:00-21:30 i kolejny wypad zaliczam na zero a właściwie to na minusie bo dwie gumy zerwane. Przerzuciłem wiele wobków, gum a nawet próbowałem kogutów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zed Zgred Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 Bardzo ładny zedzik ! Pogratulować Fajnie w tym roku można połowić na mieście. Zauważyłem że ryby wróciły na "stare" miejscówki. Woda płynie i drobnica się grupuje jak należy. W poprzednim roku trzeba było ich szukać daleko od brzegu. A skoro mowa o miastowych irokezach to i ja się pochwalę Pozdrowienia dla wytrwałych...ja uciekam nad rzekę 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 No jest na co oko zawiesić Piękny ryb, fajnie że wróciły na stare miejscówki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 14 Listopada 2016 Share Napisano 14 Listopada 2016 4 godziny temu, Zed Zgred napisał: Bardzo ładny zedzik ! Pogratulować Fajnie w tym roku można połowić na mieście. Zauważyłem że ryby wróciły na "stare" miejscówki. Woda płynie i drobnica się grupuje jak należy. W poprzednim roku trzeba było ich szukać daleko od brzegu. A skoro mowa o miastowych irokezach to i ja się pochwalę Pozdrowienia dla wytrwałych...ja uciekam nad rzekę Prawie udało Ci się mnie zmotywować do wyjścia na mętnookie ale brak mocy po pracy i ciepło domowego zacisza dziś wygrało. Jutro się nie poddam będę nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zed Zgred Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Rybki wczoraj mega kapryśne, dużo brań i spadów. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daaaro0000 Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Nieźle lowicie. Gdzie je teraz szukacie? Ja wczoraj na Rędzinie jedno branie na granicy nurtu i zawirowań Wysłane z mojego E2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Pojechałem na Bystrzycę połowić okonie, brały kleniki. Pojechałem na Odrę połowić sandacze, brały klenie;) Kilka delikatnych pstryków w gumki i kilka nocnych puknięć w woblera. Na jednej z główek, coś mocno hałasowało i poleciał tam Salmo Minnow6. Kleń trzy razy wychodził do woblera. Za czwartym był mój:) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zed Zgred Napisano 17 Listopada 2016 Share Napisano 17 Listopada 2016 Wczoraj pięknie brały. W sumie 5 ryb. Brania zdecydowane i agresywne. Największy poniżej. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 22 godzin temu, Zed Zgred napisał: Wczoraj pięknie brały. W sumie 5 ryb. Brania zdecydowane i agresywne. Największy poniżej. gratki, niezłe kabany . Wrocławskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zed Zgred Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Wrocławskie i podwrocławskie. Czekam na grudzień aż im brzuszki urosną Widać już powoli że dietę odstawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Pierwsza godzina bez efektów. Włączył się nam nocny szwędacz i w kolejnych miejscach zaczęliśmy mozolne dłubanie. Warkocze, rynny, cofki, napływy, zapływy, sprawdzaliśmy wszystkie możliwe opcje. Woblery, gumy, lekko, ciężko, w toni, przy dnie, z wierzchu, szuranie, szybciej, wolniej i w końcu, jak trafiliśmy na przyjazne przynęty i sposób, to coś zaczęło się dziać. Było sporo delikatnych trąceń. Trzy konkretne strzały zakończone rybkami. Dwa większe na kliszy:) Prawie wrocławskie;) Wspólnik wyprawy pewnie też coś dorzuci:) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Dzisiaj nieco mniejsze brały , ale za to ilość brań była ogromna . Metoda to niezmiennie feeder. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 20 Listopada 2016 Share Napisano 20 Listopada 2016 Gratulacje dla bywających nad wodą a dla wklejających zdjęcia ryb jeszcze większe! O 18.11.2016 o 14:16, jaceen napisał: Wspólnik wyprawy pewnie też coś dorzuci:) U mnie nie było tak dobrze ale grunt, że coś się działo! Całkiem długa wyprawa nam wyszła bo gdyby to było lato to na koniec już by świtało. U mnie trafiły się 4 nocne bolenie (3 wyjęte, jeden spiął się po krótkim holu) wszystkie złowione 1h i z jednego rocznika 50-55cm, do tego jeden niewymiarowy sandaczyk. Brań dużo więc się nie nudziliśmy. Wszystko na rapalkę, która na koniec została w Odrze (tej nocy urwałem jeszcze 4 gumy, także nie mało). Wszystko pływa dalej. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 @Marienty gratulacje rybek Nie zawsze liczy się wielkość. Miejscówka ochrzczona, jak się Tobie widzi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 3 godziny temu, MARCIN82 napisał: @Marienty gratulacje rybek Nie zawsze liczy się wielkość. Miejscówka ochrzczona, jak się Tobie widzi? Pozdrawiam Z wypadu jestem bardzo zadowolony. Z każdego wypadu jestem zadowolony, nawet z takiego na którym niewiele się dzieje (byle, żeby strat nie było ;P). Nadszedł dla mnie taki czas, że każdy wypad na ryby jest dla mnie świętem. Miejscówka ok. Ja osobiście nie lubię tłoku nad wodą a tam mimo, że był czwartek to było kilka samochodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 (edytowane) 22 godzin temu, Marienty napisał: Gratulacje dla bywających nad wodą (....) Wszystko na rapalkę, która na koniec została w Odrze (tej nocy urwałem jeszcze 4 gumy, także nie mało). Wszystko pływa dalej. Hmmmm, cztery gumy to u mnie na godzinę łowienia na nowym stanowisku, na znanym nie wiele mniej, taki urok pukania po dnie... Edytowane 21 Listopada 2016 przez Fido Angellus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 21 Listopada 2016 Share Napisano 21 Listopada 2016 58 minut temu, Fido Angellus napisał: Hmmmm, cztery gumy to u mnie na godzinę łowienia na nowym stanowisku, na znanym nie wiele mniej, taki urok pukania po dnie... Nieprzyzwyczajony jestem. Ciągle łowię na pływające, płytko schodzące woblery. Gumy u mnie częściej parcieją niż się zrywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 Popołudniowy-wrocławski;) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zed Zgred Napisano 24 Listopada 2016 Share Napisano 24 Listopada 2016 Elegancko! U mnie z czasem krucho. Może jutro się uda. Przymrozki ponoć idą więc jest szansa na te większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi