paweldk Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Wczoraj nad Odrą średnio. Dlaczego średnio ? Plus za to, że był kontakt z rybą. Wpierw 1 okonek na boczny trok. Później zmiana główki i w ciągu 5 minut 3 szczupaczki. Niestety w przedziale 20 - 30 cm Później 2 ładne uderzenia i przegryziona żyłka ( zestaw był na okonia ). Łowna tego dnia gumka poszła z rybą i później już nic się nie działo. Na ciężki zestaw ( gumy, blachy) 0 uderzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamsky8811 Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 a gdzie byłeś Paweł? znów Opatowice? ja się wybieram jutro, ale nie wiem gdzie by pojechać... myślałem o rędzinie ale z relacji Jaceen`a chyba sobie odpuszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 29 Października 2010 Share Napisano 29 Października 2010 Tym razem od strony Niskich łąk byłem na głównym kanale. Ale tak jak pisałem, sama drobnica a dużego nic nie chciało uderzać. Dziś po pracy też tam podjadę, o ile uda mi się kupić te małe gumki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Odra chyba obumiera slabiutko slabiutko ,dzis nic wczoraj 2 pstrykacze wiec nic ciekawego ,zostaje albo czekac na przymrozki albo polowic w symulatorze haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 MariuszA, a gdzie byłeś ja wczoraj na kanale ppowodziowym koło Jagielońskich i 0 brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 MariuszA, a gdzie byłeś ja wczoraj na kanale ppowodziowym koło Jagielońskich i 0 brań na przeciw powodziowym i 2 pstrykacze z opadu ok 8.30 do 9 rano i koniec bran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Witam, byłem dziś na żeglugowym gdy przyszedlem na łowisko było koło 15 spinningistów, wołali o pomste do nieba niektórzy z nich dając w łeb 10-12cm okonkom większe już tam wytrzepali czas na miniaturki, eh .... swoją drogą troszkę połowiłem na tajną broń :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 ja jutro wybieram sie z rana na glowki kolo zoo od strony grobli ,oby cos pstryklo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 ja jutro wybieram sie z rana na glowki kolo zoo od strony grobli ,oby cos pstryklo Ciekawi mnie czy uda się coś tobie tam złowić. Byłem tam w czwartek i piątek. Złowiłem 5 szczupaczków 20 - 35 cm i 5 poszło z gumkami. Sama malizna się tam kręci, nic konkretnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 ja jutro wybieram sie z rana na glowki kolo zoo od strony grobli ,oby cos pstryklo Ciekawi mnie czy uda się coś tobie tam złowić. Byłem tam w czwartek i piątek. Złowiłem 5 szczupaczków 20 - 35 cm i 5 poszło z gumkami. Sama malizna się tam kręci, nic konkretnego. ja raczej z nastanwieniem sandaczowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 I jak koledzy Odra wygląda ? Bierze coś ostatnio czy marnie bo może jutro się wybiorę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Ja jutro po 8 jadę do Czernicy zobaczyć. Mam dzień wolnego, więc trzeba go dobrze wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Ja jutro po 8 jadę do Czernicy zobaczyć. Mam dzień wolnego, więc trzeba go dobrze wykorzystać to powodzonka i zdaj relacje z wynikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandman Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Bylem panowie 3 dni temu na Odrze w Utracie. połowiłem troszke na feedera... Leszcze takie 50cm brały. Bylem 3godzinki i wyciagnalem 7 sztuk, wiec mysle ze to dobry wynik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Ja byłem na porzucać w na cypelku koło milenijnego. Kontakt z rybą był - szczupak około 40 cm. Nic większego nie chciało uderzyć. Rano było ładnie, później zerwał się wiatr i po 1,5h opuściłem to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 3 godziny w Czernicy i dałem sobie spokój. Nawet 1 puknięcia nie było. Głównie łowiłem na boczny trok, trochę obrotówkami porzucałem. Tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xrace Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 I jak tam na odrze ? Łowił ktoś coś ostatnio? Bo ja byłem jeszcze ze 2 razy ale dosłownie zadnego skubnięcia. Może to przez anomalia pogodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 ja wlasnie wrocilem ,bylem w centrum ,guma latala nad woda nie chciala wpasc tak wieje haha ,zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 6 Listopada 2010 Share Napisano 6 Listopada 2010 Ja byłem w czwartek w okolicach Zoo. 1 szczupaczek koło 25 cm, 1 okoń 25 cm i 1 kleń 28 cm. Więcej brań nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 17 Listopada 2010 Share Napisano 17 Listopada 2010 i co sie dzieje na odrze ? byl ktos ostatnio gdzies ? i polowil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 18 Listopada 2010 Share Napisano 18 Listopada 2010 Ja byłem w poniedziałek i wczoraj. Bryndza straszna. Nawet 1 puknięcia. Chyba już trzeba wędki schować bo nie ma to sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 18 Listopada 2010 Share Napisano 18 Listopada 2010 Ja byłem w poniedziałek i wczoraj. Bryndza straszna. Nawet 1 puknięcia. Chyba już trzeba wędki schować bo nie ma to sensu nie mozna sie poddawac ;P do konca grudnia trzeba pochodzic ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldk Napisano 18 Listopada 2010 Share Napisano 18 Listopada 2010 Już brakuje trochę chęci. Ostatni szczupak wymiarowy trafił się na początku października. W listopadzie jeszcze nic konkretnego a i z tym niekonkretnym jest tragicznie. Wczoraj był niższy stan wody niż w poniedziałek. Na moje oko blisko 0,5 metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 18 Listopada 2010 Share Napisano 18 Listopada 2010 Już brakuje trochę chęci. Ostatni szczupak wymiarowy trafił się na początku października. W listopadzie jeszcze nic konkretnego a i z tym niekonkretnym jest tragicznie. Wczoraj był niższy stan wody niż w poniedziałek. Na moje oko blisko 0,5 metra Widzialem wlasnie w centrum ze woda spadla , ,moze dzis sie wybiore zobaczyc jak sie ma sytuacja w centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 ponawiam pytanie co do Zimowska barek ? ktos ostatnio byl ? ruszylo sie cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi