Gość Rapa-man Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 konrad_mic racja,dzisiaj byłem i same leszczyki i jazgarz,ale fajnie było,dosyć ostro brały ale tylko po południu rano cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 U mnie dzisiaj ile brań, tyle ryb. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=238383#238383 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 Byłem dzisiaj na barkach i też nie upolowałem żadnej ładnej płotki, brały mi same leszcze. Płocie pewnie jeszcze najedzone po weekendzie albo wszystkie większe już zabrane. W sobotę było trochę lepiej, ale musiałem mojemu "sąsiadowi" zwrócić uwagę, że śmieci znad wody się zabiera. Dziad bez nawet próby krycia się po prostu rzucał śmieci na bok jak się pakował a potem się zabrał i chciał odejść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 19 Listopada 2012 Share Napisano 19 Listopada 2012 pankowaty o ktorej byłeś?jutro też jade,takim żółtym mercedesem jeżdże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 20 Listopada 2012 Share Napisano 20 Listopada 2012 To daj znać jak poszło, ja dziś odpuszczam i spinningu spróbuję. Wczoraj byłem od 7 do 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 20 Listopada 2012 Share Napisano 20 Listopada 2012 Rapa-man - chyba byles dzis na plociach, bo jak napisales ze zoltym merem jezdzisz, to dzis takowy stal na barkach, jak tam połów? pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 20 Listopada 2012 Share Napisano 20 Listopada 2012 A no bylem,okolo 5 leszczykow i dwa jazki male,odnotowalem tez 3 fajne brania,ale zaspalem,jeszcze chyba nie weszla ploc,a ty jak tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 20 Listopada 2012 Share Napisano 20 Listopada 2012 Ja spinowalem - kilka brań i jeden karpik a własciwie karrrrrrrrrpiszon zachaczony prawdopodobnie za grzbiecik chwila jazdy...po czym spinka i 2 konkretne 4-5cm luski zostawil na gumce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 20 Listopada 2012 Share Napisano 20 Listopada 2012 a to chyba Cie widziałem,siedziałem w takiej białej kurtce na tej ,,mierzei" gdzieś 50 m od parkingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandman Napisano 21 Listopada 2012 Share Napisano 21 Listopada 2012 Taki oto wynik dzisiejszego spiningowania ze znajomym Uploaded with ImageShack.us 151cm i 18kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemlinek Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 No niezłe cacko Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Sum o tej porze,no ladnie gratuluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Gratulacje suma złowionego w okresie ochronnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemlinek Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Gratulacje suma złowionego w okresie ochronnym Głupi sum, przepisów nie zna, to żerował w okresie ochronnym A mógł odpoczywać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandman Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Gratulacje suma złowionego w okresie ochronnym No przepraszam że złowiłem rybę w okresie ochronnym na spining na 10cm kopyto i kij okoniowy... No i przepraszam że jak go tylko zobaczyłem nie obciąłem plecionki żeby go tylko na brzeg nie wyciagnąć bo przecież jest w okresie ochronnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Jak dla mnie to wielkie Graty za tego suma. Sam sobie winień że regulaminu nie czytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Jak dla mnie to wielkie Graty za tego suma. Sam sobie winień że regulaminu nie czytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Nie masz mnie za co przepraszac, każdemu sie może trafic taki przyłów. Po prostu sądze, że ryba złowiona w okresie ochronnym sie nie liczy i z tego co wiem nie wolno takowych wyjmowac z wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukmacerek Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Nie masz mnie za co przepraszac, każdemu sie może trafic taki przyłów. Po prostu sądze, że ryba złowiona w okresie ochronnym sie nie liczy i z tego co wiem nie wolno takowych wyjmowac z wody Zastanów się najpierw zanim zaczniesz pisać bzdury Twoim zdaniem lepiej tak jak kolega napisał uciąć plecionkę i zostawić rybie przynętę w gębie, niż wyjąc z wody i delikatnie odhaczyć???? Regulamin był pisany chyba dla takich jak ty, co nie mogą się powstrzymać, że jak nie ma okresu ochronnego to w łeb i do wora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Nie masz mnie za co przepraszac, każdemu sie może trafic taki przyłów. Po prostu sądze, że ryba złowiona w okresie ochronnym sie nie liczy i z tego co wiem nie wolno takowych wyjmowac z wody buahahahahahahahaahahahahahahahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 A czemu pisze bzdury ? Napisałem tylko jak jest w regulaminie, z tego co wiem to na forum też jest zakaz umieszczania zdjęc ryb złowionych w okresie ochronnym. Pałujecie się nad tym zdjęciem jakbyście suma nie widzieli, kijanka owszem całkiem niezła, ale zgodnie z regulaminem pzw i etyką wędkarską po prostu się nie liczy i chwalenie się takim połowem na forum publicznym jest troche dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 kolego nie etyczne jest zabieranie ryb w tym okresie i celowe je łowienie,milion razy w kwietniu podczas łowienia kleni,meldowały się bolenie,którymi się chwaliłem wszystkim do okoła i co? jestem zły wędkarz?..... ps dzisiaj barki,2 atamowe brania(podejrzewam karpia)a tak to cisza,kolega pankowaty połowił dzisiaj ładne płotki,a u was jak tam efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 22 Listopada 2012 Share Napisano 22 Listopada 2012 Tak biorą duże płocie na początku sezonu zimowego na barkach . Niektóre potrafią nawet kija zrzucić z widełek . Michał , gratuluję płoci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 O prosze,to dobrze wiedziec,jutro jade,nie ma bata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 23 Listopada 2012 Share Napisano 23 Listopada 2012 maniu394, dzięki. W sumie to też Twoja zasługa, bo mnie nauczyłeś łowić takie płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi