peekol Napisano 3 Października 2015 Share Napisano 3 Października 2015 Ja też postaram się dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 4 Października 2015 Share Napisano 4 Października 2015 Będę na 80% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 5 Października 2015 Share Napisano 5 Października 2015 To tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 8 Października 2015 Share Napisano 8 Października 2015 Jaceen zabierasz nową tajną broń na jutrzejsze sandacze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 8 Października 2015 Share Napisano 8 Października 2015 Niestety z przyczyn niezależnych muszę odwołać swoją obecność. Życzę rekordowych okazów i świetnej atmosfery spotkania . Mam nadzieję na powtórkę takiego spotkania i to dość szybko bo przeboleć nie mogę.. Powodzenia! Aaa i jakaś fotorelacja się pojawi prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 9 Października 2015 Share Napisano 9 Października 2015 "Tajną broń" zabieram, bo nie miałem okazji tym pomachać. Będzie okazja, a może da się kogoś "zarazić":) Do kapelusza, ode mnie, wędrują trzy przynęty dla najskuteczniejszego łowcy. Czyli, największa ryba ponad wymiar (spinningowe klenie i jazie;) też zaliczymy, lądują w pudełku łowcy. Weźcie ze sobą swoje najlepsze przynęty. Dobrze podpatrzeć na co łowicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryzon Napisano 10 Października 2015 Share Napisano 10 Października 2015 dziękuje wszystkim za miłe spotkanie wspaniałym łowcom gratuluje wyników i do zobaczenia na kolejnym spotkaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 10 Października 2015 Share Napisano 10 Października 2015 Gratuluję wszystkim wyników razem z tymi w dogrywce (piękne sandacze) oraz dziękuję za mega spotkanie w doborowym towarzystwie ;D Pozdrawiam wszystkich uczestników bo chłodny wiaterek trochę dokuczał. Do zobaczenia nad wodą ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 10 Października 2015 Share Napisano 10 Października 2015 Gratuluje łowiącym, złapanym sandaczom życze szybkich przyrostów. Spotkanie jak zwykle w świetnej atmosferze bez nadęcia i z dużym dystansem do rywalizacji. Dogrywka, swetny pomysł ☺Poznanie nowych szaleńcow to jak mawiają politycy z najwyższych szczebli władzy: "dodatni plus" takich spędów. Ps. Borysowi dziękuje za " kuraki",.Kaźdemy złapanemu kleniowi będe opowiadał o Twoich arcydziełach ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Ma ktoś ochotę polatać ze spinem w sobotę po południu? Miejsce to żwirownia w Czernicy i Odra koło Ratowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Maniu, chodz rano w sobote na lipienia z bystrzycy. Przy okazji zrobimy kontrolowany połów okonia. Oczywiscie na muche ☺ Ps. W czernicy wszystko zjedzone. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Bacyk nie podpuszczaj w sobotę nie moge:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 28 Października 2015 Share Napisano 28 Października 2015 Nie mogę w sobotę rano niestety. Mam wolne dopiero koło 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 No co Wy Chłopaki, ile bedziecie spali w sobote? ☺ Gwarantuje świetną zabawę z muchą, przynajmniej z okoniami ☺Wariaty zbierają nawet sucharki ☺a czasem trafia sie niespodzianka ☺Jaceen, może masz ochotę poćwiczyć muchowanie ? A może jest więcej amatorów "sznura do bielizny" ? Pozdrawiam entomologów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FullWengjel Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 Ma ktoś ochotę polatać ze spinem w sobotę po południu? Miejsce to żwirownia w Czernicy i Odra koło Ratowic A może trochę przyspieszyć i ruszyc na nockę z piatku na sobotę? W zasadzie z Rado (Odyss80) już się umówiliśmy na ten termin i startujemy o 20 w piatek. Ktos ma chęć dołączyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 29 Października 2015 Share Napisano 29 Października 2015 w piątek pracuję do 22 tak że raczej też nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 30 Października 2015 Share Napisano 30 Października 2015 Jaceen, może masz ochotę poćwiczyć muchowanie ? Niestety ta sobota odpada (nie mówię o nocce:). Ja prężę się na 11-ego. Może wstępnie w przyszłą sobotę do południa jakieś okonki spróbujemy na "wyspach" połowić? Będą chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 30 Października 2015 Share Napisano 30 Października 2015 Ja jestem chętny, jak nie będzie śnieżycy i -10 to wpadnę, mam 5 min autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 30 Października 2015 Share Napisano 30 Października 2015 Ja Ja Ja jestem chętny na sobote nawet jak będzie -10 i śnierzyca a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 31 Października 2015 Share Napisano 31 Października 2015 Musimy potrenować! Jako gospodarze wody powinniśmy czuć się pewnie na łowisku (a przynajmniej pewniej od gości). Ja udział sobotni potwierdzam, a im zimniej będzie tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Ta sobota, to aktualne. Proponuję godzinę 8:00 w miejscu ostatniego spotkania- Wyspa Słodowa Do ósmej może już ktoś połowi i pochwali się efektami. A komu cięższa kołdra, to jeszcze będzie miał sporo dnia do łamania szczytówek;) Widziałem, że z JB odzew jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odys80 Napisano 3 Listopada 2015 Share Napisano 3 Listopada 2015 Byłem wczoraj 2h na wyspach, tony liści płynie co bardzo utrudnia łowienie, ryb ani widu ani słychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Listopada 2015 Share Napisano 7 Listopada 2015 Byłem wczoraj 2h na wyspach, tony liści płynie co bardzo utrudnia łowienie, ryb ani widu ani słychu. Fakt, liście w niektórych miejscach potrafią uprzykrzyć wędkowanie. Jednak, to nie było przeszkodą, by się spotkać i wspólnie spędzić czas nad wodą. Na spotkaniu był organizator SF Wrocław 2015, koledzy z jerkbait.pl i haczyk.pl Ciepło! Fajnie! Szkoda, że deszczyk trochę dokuczał. Kilkadziesiąt minut upłynęło na pogaduchach. Jednak w końcu padło hasło do wymarszu nad wodę. U mnie dwa brania. Na keitech-a 3" jedno i ryba spada. Drugie na 2" i zapina się piękna płoć pod czterdziestkę. Więcej brań nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 Cześć Zimno się zrobiło temperatura mocno spadła i niektórych zniechęca do łowienia no tak bo jak tu łowić ręce zgrabiałe żyłka przymarza do przelotek a ryby nie za bardzo współpracują więc pada propozycja całkiem swobodna W Piątek 08.01.2016r. padła propozycja Rejs Pub ul. Kotlarska 32a myślę że koło 19 jak byśmy wystartowali było by ok Posiedzieć z szaleńcami gdzie wędkarstwo temat nie mający końca to dobry pomysł na tą minusową pogodę ko się pisze ?? na pewno ja ze mną jak z dzieckiem za rączkę i do baru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 2 Stycznia 2016 Share Napisano 2 Stycznia 2016 8.01. o 19:00 mam walne w kole (Krokodyl)... Mogę oczywiście wpaść później, pewnie po 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi