Marienty Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Proponuje wspólne wędkowanie: 20.08.2016 na Kanale Powodziowym od godziny 18:00. Reflektujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 nigdy tam nie wedkowalem ,wodery starcza ? czy spodniobuty ? jestem za 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 Ja bardzo chętnie lecz brat robi parapetowe 😞Jutro o 4 rano wybieram się z kolega na ujście bystrzycy do Odry od strony betonów jak woda z oczyszczalni wpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 16 Sierpnia 2016 Share Napisano 16 Sierpnia 2016 A może jutro nocny spin na wrocławskich bulwarach spotkanie na parkingu koło hali targowej o 20? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 17 Sierpnia 2016 Share Napisano 17 Sierpnia 2016 @Budekmi niestety do wędkowania zostaje tylko weekend ale zawsze mnie korciło, żeby tam połowić @wasyl1968 Co do powodziówki to myślę, że nawet kalosze wystarczą. Ja wezmę wodery. To woda no kill więc haki bezzadziorowe/pozaginane groty + podbierak bezwęzełkowy. Przynęty raczej płytko schodzące. Dzisiaj będę tam przejazdem więc rzucę okiem i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 18 Sierpnia 2016 Share Napisano 18 Sierpnia 2016 O 2016-08-17 o 07:27, Marienty napisał: Co do powodziówki to myślę, że nawet kalosze wystarczą. Ja wezmę wodery. Powodziowy dziś był w takim stanie, że w rejonie mostu Chrobrego wodery spokojnie by wystarczyły. Pod samym mostem, na siatce - fakt - nawet w kaloszach się przejdzie. Woda bardzo klarowna, brania na serio zaczynają się dopiero około 19-tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Byłem w środę na Mostach Chrobrego. Woda nadaje się do łowienia i co więcej, daje realne szanse na konkretne połowy. Ja będę w sobotę pod mostem o 18:00. Dzisiaj podeślę mapkę. Widok z mostu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 gdzie mozna zostawic auto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 6 godzin temu, wasyl1968 napisał: gdzie mozna zostawic auto ? Zwykle zostawiam przy zakładzie blacharskim na ul. Smętnej (boczna Monte Cassino). Stamtąd jest kilkadziesiąt kroków przez wał do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Czołem Panowie, wtrące sie do umawialni. Jade w sobote na Bóbr i mam 2 miejsca w aucie. Jak ktoś coś to zapraszam. Pozdr 😆Już nie przeszkadzam ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 A więc spotykamy się jutro godz. 18:00 nad Kanałem Powodziowym. Poniżej mapka. Zbiórka pod mostem (między kanałami). Jest tam spokojniej. Mniej pijanych gapowiczów i nie będziemy rzucać cienia na wodę (wczoraj była pełnia). Brzegi są ładnie wykoszone więc co do warunków łowienia - super malina. Samochód można zostawić w miejscu o którym pisze @tom@ha albo ciut wcześniej przy zabudowaniach. Tak jest najbezpieczniej mimo, że kawalątek trzeba przejść. Jeśli czujecie taką potrzebę to wyślijcie mi na PW swoje nr. telefonów. a ja odwdzięczę się swoim - będzie łatwiej gdybyśmy mieli się szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Przy jazie opatowickim jest duży parking. Do kanału kilka minut drogi i spacerkiem rozpoznanie można zrobić do mostów. Ostatnio łowienie na Red Tagi najlepiej mi tam wychodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARCIN82 Napisano 20 Sierpnia 2016 Share Napisano 20 Sierpnia 2016 Niestety nie dam rady dzisiaj podjechać ;( Trochę szkoda bo jeszcze nie miałem okazji machać na tej wodzie po remoncie ;D Pozostaje życzyć powodzenia! Następnym razem na pewno nie odpuszczę ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 kontynuując wątek ewentualnego gromadnego - alternatywnego do weekendowego spotkania - nalotu na "no kill", może po południu w najbliższą środę lub czwartek? Taka niezobowiązująca propozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPu88 Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Środa gra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Mi pasuje środa tylko o której? ja będę ze spinem. Jaceen środa to dobry termin?😃😃😃 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Środa mi pasuje. Dzień coraz krótszy, więc może tak o 18tej lub trochę przed, żeby był czas trochę pogadać zanim połowimy. Most Chrobrego czy Jagielloński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Jestem za Chrobrego. Będziemy standardowo brodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom@ha Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 nastawiam się na brodzenie, ale z brzegu ze spinem też można połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Środa, jak dla mnie jest dobra. Byłem na kanale w niedzielę i poniedziałek. Coś udało się złowić, ale łatwo nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 To jutro widzimy się i zapraszamy chętnych na wspólne wędkowanie na kanale NO KILL most Chrobrego godz 18 Aczkolwiek im szybciej tym lepiej. Planuje się zameldować koło 16 do zobaczenia 😀😀😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Połamania i miłego spotkania Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Niestety brak czasu ostatnio ale od polowy wrzeesnia wracam do wedkarstwa z podwojona sila:) No-Kill znam juz jak wlasna wieszen:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Cześć Koledzy, Zamierzam przyjechać po pracy na spotkanie. Będę trochę po 16:00. Do zobaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Ja też postaram się pojawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi