wojtyna51 Napisano 24 Listopada 2018 Napisano 24 Listopada 2018 za rzadko tu zaglądam to i takie imprezy mnie omijają,fajnie że forum nie zostaje w tyle,gratulacje z racji fajnego spotkania no i ryb oczywiście
Larry_blanka Napisano 25 Października 2019 Napisano 25 Października 2019 Witam Zdarzyło się, że wyprałem swoją kartę wędkarską, którą głównie używałem na urlopie (mam domek w Sławie), musiałem wyrobić sobie nową. Dodatkowo naszło mnie, że nie musze się ograniczać do wędkowania tylko na urlopie Karta już wyrobiona. Muszę jeszcze wybrać koło wędkarskie - ma znaczenie do jakiego się zapiszę? Co polecacie? Może jest takie, gdzie znajdę wsparcie. W związku z faktem, że nie znam wód Wrocławia / województwa to szukam przewodnika / towarzysza, dzięki któremu mógłbym rozpocząć swoją przygodę - oczywiście odwdzięczę się flaszką etc. Jeżeli chodzi o metody połowu to głównie spinning, ale nie wykluczam też metod gruntowych itp Z góry dzięki za odpowiedź
wasyl1968 Napisano 25 Października 2019 Napisano 25 Października 2019 Witamy w wrocławskim towarzystwie , co do koła ? zobacz koło Krokodyl przy ul. Tęczowej ( sklep wędkarski Krokodyl) mają swoje łowisko w Blizanowicach - " Mała Szwecja" , co do wędkowania w towarzystwie to przejdź się nad kanał powodziowy k. mostów Chrobrego , połowa wrocławskiego haczyka tam urzęduje 😜 polecam co roczne styczniowe spotkania w knajpie Rejs 🍺🍺🍺, tam dopiero ciekawych i pożytecznych rzeczy się dowiesz i pogadasz z naprawdę mistrzami street fishingu
Larry_blanka Napisano 28 Października 2019 Napisano 28 Października 2019 O 25.10.2019 o 17:24, wasyl1968 napisał: Witamy w wrocławskim towarzystwie , co do koła ? zobacz koło Krokodyl przy ul. Tęczowej ( sklep wędkarski Krokodyl) mają swoje łowisko w Blizanowicach - " Mała Szwecja" , co do wędkowania w towarzystwie to przejdź się nad kanał powodziowy k. mostów Chrobrego , połowa wrocławskiego haczyka tam urzęduje 😜 polecam co roczne styczniowe spotkania w knajpie Rejs 🍺🍺🍺, tam dopiero ciekawych i pożytecznych rzeczy się dowiesz i pogadasz z naprawdę mistrzami street fishingu Dzięki. Na pewno skorzystam z rad. W takim razie do zobaczenia w Rejsie
Booryss Napisano 30 Października 2019 Napisano 30 Października 2019 A propos targania kufla z ucho i wprowadzania elementów baśniowych w świat wędkarski i nie tylko . Są tacy co by już szkło opróżnili i się dopytują może nie ma co czekać do stycznia tylko rozgrzewkę byśmy przed zrobili ? Ktoś chętny ? 1
Booryss Napisano 2 Listopada 2019 Napisano 2 Listopada 2019 Jeśli o mnie chodzi to w grę wchodzi 22.11 lub 29.11 Najbliższe dwa weekendy już mam zajęte .
peekol Napisano 4 Listopada 2019 Napisano 4 Listopada 2019 Ja też chętnie wytargam jakiś kufelek w Waszym towarzystwie
Booryss Napisano 4 Listopada 2019 Napisano 4 Listopada 2019 Zobaczymy czy znów z datą nie trafiłem ? Maniu394? Może tym razem się uda. To co 22.11. ? Pisać kto za kto przeciw? 1
jaceen Napisano 4 Listopada 2019 Napisano 4 Listopada 2019 2 godziny temu, Booryss napisał: To co 22.11. ? 👍 Od której się wbijać? I jeszcze jedno, Budek spotkanie przebimba na stojąco. Ewentualnie na rozpierdzielonym zydelku😛
Booryss Napisano 4 Listopada 2019 Napisano 4 Listopada 2019 Godzinę jeszcze dogramy ale myślę że około 19 zaczniemy + - 1h
Darek 1 Napisano 5 Listopada 2019 Napisano 5 Listopada 2019 Wchodzę w to chłopaki👍 o której się spotykamy, możemy to sprecyzować?
Larry_blanka Napisano 6 Listopada 2019 Napisano 6 Listopada 2019 🍺🍺🍺 Jaka lokalizacja i data ? Wiadomo ?
wasyl1968 Napisano 6 Listopada 2019 Napisano 6 Listopada 2019 22-11 Pub Rejs ul. Kotlarska około godziny 19
bacyk Napisano 6 Listopada 2019 Napisano 6 Listopada 2019 Rejs Pub ul.Kotlarska 32a godz 19. Stoliki zarezerwuje od 18stej, bo wiem że Wasyl lubi przyjsc wczesniej 1
Budek Napisano 6 Listopada 2019 Napisano 6 Listopada 2019 W dniu 4.11.2019 o 20:59, jaceen napisał: 👍 Od której się wbijać? I jeszcze jedno, Budek spotkanie przebimba na stojąco. Ewentualnie na rozpierdzielonym zydelku😛 Za co 😱😥🤣
Rekomendowane odpowiedzi