Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

za rzadko tu zaglądam to i takie imprezy mnie omijają,fajnie że forum nie zostaje w tyle,gratulacje z racji fajnego spotkania no i ryb oczywiście

• 11 months later...
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam

Zdarzyło się, że wyprałem swoją kartę wędkarską, którą głównie używałem na urlopie (mam domek w Sławie), musiałem wyrobić sobie nową.

Dodatkowo naszło mnie, że nie musze się ograniczać do wędkowania tylko na urlopie :) Karta już wyrobiona. 

Muszę jeszcze wybrać koło wędkarskie - ma znaczenie do jakiego się zapiszę? Co polecacie? Może jest takie, gdzie znajdę wsparcie.

W związku z faktem, że nie znam wód Wrocławia / województwa to szukam przewodnika / towarzysza, dzięki któremu mógłbym rozpocząć swoją przygodę - oczywiście odwdzięczę się flaszką etc. :P

Jeżeli chodzi o metody połowu to głównie spinning, ale nie wykluczam też metod gruntowych itp

Z góry dzięki za odpowiedź

Napisano

Witamy w wrocławskim towarzystwie , co do koła ? zobacz koło Krokodyl przy ul. Tęczowej ( sklep wędkarski Krokodyl) mają swoje łowisko w Blizanowicach - " Mała Szwecja" , co do wędkowania w towarzystwie to przejdź się nad kanał powodziowy k. mostów Chrobrego , połowa wrocławskiego haczyka tam urzęduje 😜 polecam co roczne styczniowe spotkania w knajpie Rejs 🍺🍺🍺, tam dopiero ciekawych i pożytecznych rzeczy się dowiesz i pogadasz z naprawdę mistrzami street fishingu 

Napisano
O 25.10.2019 o 17:24, wasyl1968 napisał:

Witamy w wrocławskim towarzystwie , co do koła ? zobacz koło Krokodyl przy ul. Tęczowej ( sklep wędkarski Krokodyl) mają swoje łowisko w Blizanowicach - " Mała Szwecja" , co do wędkowania w towarzystwie to przejdź się nad kanał powodziowy k. mostów Chrobrego , połowa wrocławskiego haczyka tam urzęduje 😜 polecam co roczne styczniowe spotkania w knajpie Rejs 🍺🍺🍺, tam dopiero ciekawych i pożytecznych rzeczy się dowiesz i pogadasz z naprawdę mistrzami street fishingu 

Dzięki. Na pewno skorzystam z rad. W takim razie do zobaczenia w Rejsie :)

Napisano

A propos targania kufla z ucho i wprowadzania elementów baśniowych w świat wędkarski i nie tylko .

Są tacy co by już szkło opróżnili i się dopytują może nie ma co czekać do stycznia tylko rozgrzewkę byśmy przed zrobili ?

Ktoś chętny ?

• Super 1
Napisano
2 godziny temu, Booryss napisał:

To co 22.11. ?

👍

Od której się wbijać?

I jeszcze jedno, Budek spotkanie przebimba na stojąco. Ewentualnie na rozpierdzielonym zydelku😛

Napisano

Rejs Pub ul.Kotlarska 32a godz 19. Stoliki zarezerwuje od 18stej, bo wiem że Wasyl lubi przyjsc wczesniej ;)

• Super 1
Napisano
W dniu 4.11.2019 o 20:59, jaceen napisał:

👍

Od której się wbijać?

I jeszcze jedno, Budek spotkanie przebimba na stojąco. Ewentualnie na rozpierdzielonym zydelku😛

Za co 😱😥🤣