Budek Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Kurka felek mnie nie będzie 😥😪😭😭chyba że coś się zmieni to wpadnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalvcf Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 W tym terminie też nie dam rady.. rozpoczęcie sezonu na Dunajcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 3 godziny temu, wasyl1968 napisał: No niestety ale tradycji nie będzie 😫 , na pewno nie będę pierwszy , jeżeli uda mi się dostać do wrocka w jakiejś rozsądnej porze to zjawię prosto z trasy Nie rozsądną pora też mógłbyś wpaść jak już nie pijesz to chociaż byś kogoś odwiózł do domu 😜😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Chłopaki zachęcają to może i ja się zjawię,tym bardziej ze zawsze mi termin nie leżał.Co prawda osobiście nikogo nie znam,pewnie z kilkoma osobami mijałem sie nad wodą. myślę że warto by było zajrzeć posłuchać, podpatrzyć co i jak i wytargać delikwenta za ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marex Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 @Budek przyznaj się. Pewnie w tym czasie jak wszyscy będą pili to Ty będziesz podbijał wynik okoniowy 😛 Co do spotkania to możliwe, że się zjawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Średnio pasuje mi termin :). Znaczy ja wpadnę, ale tradycji nie zachowam i nie dam tym razem rady zapewnić parytetu 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Hmy...Będę ale wracam do domu jeszcze po ciemku😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 Ale trafiliście z terminem! Wyjątkowo nie dam rady. Wypijcie za moje wyniki w 2020 😎😎😎! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 24 Stycznia 2020 Share Napisano 24 Stycznia 2020 3 godziny temu, Booryss napisał: Nie rozsądną pora też mógłbyś wpaść jak już nie pijesz to chociaż byś kogoś odwiózł do domu 😜😎 A kto kurna powiedział że nie pije 😡😜 jak zdążę to furaka zostawię na rynku i odbiorę w niedzielę 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 25 Stycznia 2020 Share Napisano 25 Stycznia 2020 Powinienem zawitać i wypić z wami browarka lub dwa😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 27 Stycznia 2020 Share Napisano 27 Stycznia 2020 No i znowu nie dam rady ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 28 Stycznia 2020 Share Napisano 28 Stycznia 2020 Damn, jestem umówiony już na piątek :< a też chciałbym się w końcu wybrać na to piwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Coś umilkło wszystko. Jutro aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Aktualne Nie czaić się wpadać ! maniu394 wyjątkowo jesteś nie zorganizowany tyle podejść żadne nie trafione z terminem . Następny sam ustalisz 😜 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 A ja jednak nie przyjadę, szkoda...dobrej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 30 Stycznia 2020 Share Napisano 30 Stycznia 2020 Szkoda że nie wszyscy mogą, ale... kto może niech przybywa Dla przypomnienia Piątek 31 stycznia, Rejs Pub ul. Kotlarska, godz. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Booryss, uwierz , że chętnie bym się zjawił . Ale ostatnio kilka rzeczy mi się skomplikowało i sytuacja niestety na to nie pozwala . Myślami będę z wami , może wypijecie za mnie kufelek . Do zobaczenia gdzieś nad wodą . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Do której będzie trwało spotkanie? Może jednak uda się wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 38 minut temu, Larry_blanka napisał: Do której będzie trwało spotkanie? Różnie bywało. W każdym razie mam zamiar zdążyć na transmisję zawodów z Sapporo:))) PS Gdyby ktoś chciał rozpocząć przygodę z muchówką, to jest okazja o tym porozmawiać. Wiem sam po sobie, że bez wskazówek i bez spotkań z praktykami nie ogarnąłbym tego szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 36 minut temu, jaceen napisał: Różnie bywało. W każdym razie mam zamiar zdążyć na transmisję zawodów z Sapporo:))) Dobry żarcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Godzinę temu, Larry_blanka napisał: Do której będzie trwało spotkanie? Może jednak uda się wpaść. Spotkanie będzie do ostatniego zawodnika A tak na serio to spotkania są w luźnej atmosferze, każdy przychodzi/wychodzi, o której chce czy może. Jak ktoś ma czas wpaść przykładowo tylko na pół godzinki to też fajnie Podeślę Ci na priv kontakt - w razie wątpliwości pisz czy dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 Ciekawe czy Wasyl zatankował verve odpalił turbo i czasem już nie czeka na nas 🍻 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 31 Stycznia 2020 Share Napisano 31 Stycznia 2020 4 godziny temu, Booryss napisał: Ciekawe czy Wasyl zatankował verve odpalił turbo i czasem już nie czeka na nas 🍻 Niestety RMS mnie uprzedził 😫 a tak się starałem ( rano byłem jeszcze 400 km. od Wrocławia ) spotkanie super jak zwykle 😁, dużo opowieści , nowe znajomości , piwo super 🍺🍺🍺kto nie był to niech żałuję 😭 , trochę nie halo że Jacent skumał się z flayman 😜 szacun za parytet 😉 p.s. kierownik zamieszania( Boryss) pewnie zda relacje , pozdrawiam Wasyl i następnym razem też będę trochę dłużej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 1 Lutego 2020 Share Napisano 1 Lutego 2020 Dzięki wszystkim za spotkanie, fajnie było Was zobaczyć i pogadać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 1 Lutego 2020 Share Napisano 1 Lutego 2020 Nie ma co opisywać . Jak zwykle doborowe towarzystwo ,stali bywalcy , nowe twarze . Ja Ciut za mocno wczoraj dziś cierpię już nigdy więcej 😂😂😂😂😜😜 Wasyl się spóźnił i nadrabiał Kilka foto Do następnego 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi