jaceen Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 2 godziny temu, Booryss napisał: A może jakiś browar zanim znów zamkną knajpy, mamy do nadrobienia co roczne targanie kufla z ucho 🤣🍻 Gdzie, kiedy, ile kufli?:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 8 Września 2021 Share Napisano 8 Września 2021 8 godzin temu, jaceen napisał: Gdzie, kiedy, ile kufli?:))) Ile radę dasz dźwignąć 🤪 Zobaczmy kto się pisze to ustalimy gdzie i kiedy 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 8 Września 2021 Share Napisano 8 Września 2021 Jeżeli będę we Wrocławiu to nie omieszkam się zjawić 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 8 Września 2021 Share Napisano 8 Września 2021 55 minut temu, wasyl1968 napisał: Jeżeli będę we Wrocławiu to nie omieszkam się zjawić 😀 Tego byłem raczej pewny że na Ciebie można liczyć 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 8 Września 2021 Share Napisano 8 Września 2021 Pewnie i ja bym wpadł na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrutone Napisano 8 Września 2021 Share Napisano 8 Września 2021 W zależności od terminu, ale bardzo chętnie. Zawsze jestem łasy na trochę wędkarskiej bajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 8 Września 2021 Share Napisano 8 Września 2021 Szanowni Koledzy, miejsce chyba nie jest tajemnicą. Piątek najbardziej rozsądnym dniem tyg Ustalcie, potwierdzimy i będzie git. ✌ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 9 Września 2021 Share Napisano 9 Września 2021 Czekam na termin Pifko chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 9 Września 2021 Share Napisano 9 Września 2021 No i ja wpadnę 🤪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 13 Września 2021 Share Napisano 13 Września 2021 Podbijam temat, bo zgłoszenia ligi okoniowej i klasyfikacje gp zrzuciły z frontu tą jakże istotną sprawę Termin? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 14 Września 2021 Share Napisano 14 Września 2021 W dniu 7.09.2021 o 21:53, Booryss napisał: Ryby ryby ryby A może jakiś browar zanim znów zamkną knajpy, mamy do nadrobienia co roczne targanie kufla z ucho 🤣🍻 Booryss, czas ucieka...:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 Borryss , kruca bomba casu coraz mniej 👿 zostało nam co najmniej 1,5 roku wędkowania , pani" poslanka " Klaudia Jachira chce zlikwidować wędkarstwo , tak że dawaj termin żeby można było po bajezyć o rybach 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 15 Września 2021 Share Napisano 15 Września 2021 No tak w dalszym ciągu pogada dopisuje to i suszy 🤣 Hmmm piątek 17 lub 24. 09. Dla mnie bez znaczenia w sumie jak tam większości pasuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 19 godzin temu, Booryss napisał: Hmmm piątek 17 lub 24. 09. 24? Będzie więcej czasu na powiadomienia i rezerwację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 U mnie lipa 17 robota Białystok , 24 warszawka 😭 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 Więc zobaczmy jak komu pasuje . 24.09 ewentualnie 01.10 Mi to obojętne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 16 Września 2021 Share Napisano 16 Września 2021 Ja od 24tego przez weekend uprawiam bushcraft w górach kamiennych. ✌ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 Więc 01.10 Piątek I może tego się trzymajmy 🍻 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 Pierwszego akurat mam robotę na miejscu tak że mi pasi 🍻🎬🎥😜 ( aczkolwiek do pierwszego jeszcze dużo wody w Odrze upłynie a u mnie w firmie sytuacja jest dynamiczna 😵 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 17 Września 2021 Share Napisano 17 Września 2021 45 minut temu, wasyl1968 napisał: Pierwszego akurat mam robotę na miejscu tak że mi pasi 🍻🎬🎥😜 ( aczkolwiek do pierwszego jeszcze dużo wody w Odrze upłynie a u mnie w firmie sytuacja jest dynamiczna 😵 ) Najwyżej weźmiesz urlop na żądanie 😁. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 20 Września 2021 Share Napisano 20 Września 2021 też raczej się pojawię Rejs nie będzie za mały ?:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 20 Września 2021 Share Napisano 20 Września 2021 17 minut temu, Larry_blanka napisał: też raczej się pojawię Rejs nie będzie za mały ?:D Pamiętasz moje zamówienie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 21 Września 2021 Share Napisano 21 Września 2021 13 godzin temu, wasyl1968 napisał: Pamiętasz moje zamówienie ? Zostanie dostarczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 Część i czołem spragnionym płynów wprowadzających element baśniowy . Zbyt wielu się nie odezwało Więc dla tych nieśmiałych co mają obawy czy wpaść pogadać o jedynej słusznej pasji Piątek 01.10.2021 Godzina 20 Rejs Pubu Ul. Kotlarska 🍻 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 1 Października 2021 Share Napisano 1 Października 2021 UP. Może ktoś jeszcze przeczyta. Na 90% będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi