Marienty Napisano 2 Stycznia Napisano 2 Stycznia Spokojnie. Jeszcze nie czas. Pomysł pewnie się urodzi jak wodę skuje lód 😉 Cytuj
andrutone Napisano 31 Stycznia Napisano 31 Stycznia Lodu coś nie widać... Trzeba by się ruszyć nie czekając na lód. Może byśmy się spotkali w okolicy weekendu 15-16 lutego? Będzie już po feriach i przy piątku lub sobocie, usiedlibyśmy w jakimś przytulnym miejscu na wędkarską bajerę. 2 Cytuj
wasyl1968 Napisano 31 Stycznia Napisano 31 Stycznia Co jest kuźwa nie ma chętnych 🤬 tradycja w narodzie wędkarskim upada 🤔 jak dożyje i będę we wrocku to będę 🍺 1 Cytuj
Marienty Napisano 31 Stycznia Napisano 31 Stycznia Mi pasuje praktycznie każdy wieczór ale muszę wiedzieć z wyprzedzeniem. Jak się już termin wyklaruje to się dopiszę 1 Cytuj
jaceen Napisano 8 Lutego Napisano 8 Lutego Hej. 15.02.2025 r. (sobota) - "Spiż" w Rynku. To jest data i miejsce spotkania. Wasyl był uprzejmy poinformować, że zadziała i tak jak w 2023 będziemy mieli do dyspozycji salkę. Pasuje? Dajcie tu znać, kto zaglądnie. Zawsze to warto wiedzieć z kim do stołu ma się zasiąść:))) Jak macie kontakty z tymi, co ostatnio rzadziej zaglądają na forum, to bierzcie telefony i dajcie znać o spotkaniu. 1 Cytuj
andrutone Napisano 8 Lutego Napisano 8 Lutego Wiem, że sam zaproponowałem taki termin, ale wygląda na to, że według najnowszego planu, nie będę mógł w tym terminie stawić się na spotkanie, bo wyjeżdżam. Jeśli można to jeszcze odłożyć o tydzień, to wtedy będę mógł przyjść. Cytuj
Fido Angellus Napisano 8 Lutego Napisano 8 Lutego Dzięki za inicjatywę, pora najwyższa ;). Na ten moment nie widzę przeszkód, będę. Cytuj
Booryss Napisano 9 Lutego Napisano 9 Lutego Raczej będę . Ale pantoflarze obchodzą walentynki czy to trosze nie trafiona data ? Cytuj
RafalWR Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego Niedobrze. Ferie są i z rodzinką w Zakopanem będę. Tydzień później może by się dało? 1 Cytuj
andrutone Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego 3 godziny temu, RafalWR napisał: Tydzień później może by się dało? Popieram. A też i Booryss nie będzie miał problemów z pantoflami 😉 1 Cytuj
jaceen Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego 15.02.2025 r. (sobota) - "Spiż" w Rynku. A tak ładnie prosiłem, by zainteresowani dali znać, kto da radę, kto nie. Ale to jest tak trudne, jak kwalifikacje na astronautę. Z mojej strony piętnasty jest ok. Wygląda to tak, że jest siedmiu zainteresowanych, w tym dwóch odpada. I co o tym myśleć? Jeszcze Wasyl nie dał informacji, czy sala będzie zaklepana. Czekamy. Cytuj
wasyl1968 Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego Problem jest taki że sale bankietową mamy ZAREZERWOWANĄ , na +- 15 osób, teraz jest pytanie ? nie wszystkim pasuje ta sobota , w następną tj. 22 było by więcej chętnych, w tym momencie nie obiecuję czy dam radę zmienić termin , decydujecie Cytuj
andrutone Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego Jeżeli uda mi się dotrzeć 15.02, to będzie to bardzo, bardzo poźno, bo jak napisałem, wyjeżdżam z miasta. Ale uważam, że jak już jest robota wykonana, aby zarezerwować salę i zorganizować spotkanie, to trzeba się spotkać, kto może. Byleby tradycja nie upadła. Cytuj
jaceen Napisano 10 Lutego Napisano 10 Lutego 55 minut temu, andrutone napisał: trzeba się spotkać, kto może. Byleby tradycja nie upadła. Że tak powiem ogólnie, Zakopane jest cały rok, a umawialnia na kufelek raz w roku:) Weźcie ze sobą wszelkie nowości i odkryte ciekawe przynęty. 2 1 Cytuj
wasyl1968 Napisano 11 Lutego Napisano 11 Lutego Klamka zapadła , spotykamy się w przyszłą sobotę tj 15 lutego , SPIŻ sala bankietowa ( tam gdzie dwa lata temu ) rezerwacje mamy od godziny 18stej przybywajcie licznie i w dobrych humorach 🍺💪 , przyprowadźcie znajomych 2 2 Cytuj
Booryss Napisano 11 Lutego Napisano 11 Lutego W dniu 10.02.2025 o 08:42, andrutone napisał: Popieram. A też i Booryss nie będzie miał problemów z pantoflami 😉 Ja nie mam problemów 😁 Będę 15 i mogę być na drugiej turze 22 🤪 1 Cytuj
wasyl1968 Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego Dzięki Panowie za spotkanie, miło było się spotkać jak co roku w tak zacnym gronie , opowieści o wędkowaniu były i nie tylko , pokazywanie nowości spiningowych też były , Budek parę fantów od Westina też dał do podziału , mam nadzieję że spotkamy się w tym roku nad wodą w takim towarzystwie, pozdrawiam Wasyl 2 1 2 Cytuj
Fido Angellus Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Panowie, dziękuję z te chwile przy kufelku i pogaduchy o typowo "męskich" sprawach. Dzięki @wasyl1968 za organizację miejscówki, świetne warunki na takie spotkanie. Pozdrówki i do zobaczenia nad wodą a jak już będzie ciepło to powtórzymy ale gdzieś w okolicznościach przyrody 1 2 1 Cytuj
Budek Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Dzięki panowie za spotkanie przy zimnym złotym gazowanym, jak zawsze było wybornie 💪💪 @jaceendziękuję za transport do domu, @wasyl1968dzieki za zorganizowanie miejsca, do zobaczenia nad wodą 🖐️💪🎣 2 2 1 Cytuj
jaceen Napisano 16 Lutego Napisano 16 Lutego Piękne dzięki. Było miło i piwko smakowało:) Warunki w jakich mieliśmy możliwość się spotkać, mistrzowskie. Po tym wszystkim, nad wodę ciągnie jak diabli:) Mega pozdrowienia, hej!👊 2 1 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi