jaceen Napisano 13 Stycznia Napisano 13 Stycznia W dniu 30.12.2025 o 18:03, wasyl1968 napisał: Na chwilę obecną mamy rezerwację ( co prawda tam nie ma rezerwacji ale my mamy😜)na +- 15 osób na barze piwnym, jak schodzi się na dół to w wprawą stronę, proponuję godzinę 18 , ważne!!! dzień wcześniej muszę dać znać ile osób będzie PS. WSC mile widziani tak że Jacek daj znać adminowi 1. jaceen 2 i 3. ZedZgred i Grzegorz 4. Budek 5. Marienty 6. lechur1 7. andrutone 8. Fido 9. RafalWr 10. Ventus Z WSC jedna osoba się odezwała, że może zaglądnie. Jeszcze przypomnę na grupie przed sobotą o spotkaniu. 1 Cytuj
oldBolo Napisano 15 Stycznia Napisano 15 Stycznia u mnie pół na pół - trudno mi potwierdzić na 100%. Cytuj
Konrado Napisano 15 Stycznia Napisano 15 Stycznia oo to i ja 1. jaceen 2 i 3. ZedZgred i Grzegorz 4. Budek 5. Marienty 6. lechur1 7. andrutone 8. Fido 9. RafalWr 10. Ventus 11. Konrado Cytuj
jaceen Napisano 15 Stycznia Napisano 15 Stycznia 1. jaceen 2 i 3. ZedZgred i Grzegorz 4. Budek 5. Marienty 6. lechur1 7. andrutone 8. Fido 9. RafalWr 10. Ventus 11. Konrado 12. 1/2 oldBolo 13. Tymon Cytuj
wasyl1968 Napisano 16 Stycznia Napisano 16 Stycznia No dobra , mamy rezerwację, mała zmiana na plus , spotkanie w restauracji ( czyli po schodach i na lewo ) do jutra 🍺 Cytuj
wasyl1968 Napisano 16 Stycznia Napisano 16 Stycznia No dobra , mamy rezerwację, mała zmiana na plus , spotkanie w restauracji ( czyli po schodach i na lewo ) do jutra 🍺 2 Cytuj
wasyl1968 Napisano 17 Stycznia Napisano 17 Stycznia Kto nie był niech żałuję 😜 , było ( albo jeszcze jest 🍺) 15 chłopa , jak zwykle super , dzięki za spotkanie i do następnego razu , oczywiście co roczne spotkanie przy piwie w knajpie jak najbardziej ale trza się spotkać przy piwie z wędkami nad wodą, jeszcze raz dzięki 🤗💪🍺 z pozdrowieniem Wasyl 4 2 3 Cytuj
andrutone Napisano 17 Stycznia Napisano 17 Stycznia Super było. Bardzo miło spotkać tylu sympatycznych kolegów i posłuchać trochę wędkarskiej bajery 😁 Mam nadzieję, że uda nam się spotkać w takim gronie gdzieś nad wodą, jeszcze w tym roku. Kijek jaki miałem dziś ze sobą to ten: https://a.aliexpress.com/_EI1Qxs4 Można znaleźć ich więcej wpisując "stream rod". Wybrałem akurat takiego i nie wiem, może okaże się gówniany, ale chętnie sprawdzę to nad wodą. 1 1 Cytuj
Fido Angellus Napisano 18 Stycznia Napisano 18 Stycznia I ja tam byłem, doobre piwo piłem Już by się mogło wydawać, że po tylu latach znajomości nie ma o czym już gadać, nic bardziej mylnego, było miło i bardzo ciekawie, nowe wieści, nowe plany, nowe możliwości... Bardzo dziękuję @wasyl1968 za miejscówę, @jaceen za ogarnianie naszej gromadki a kolegom za towarzystwo. Do zobaczenia nad wodą. 1 2 Cytuj
peekol Napisano 20 Stycznia Napisano 20 Stycznia Dzięki Panowie za spotkanie - super było Was spotkać i pogadać. Aż mnie po tym spotkaniu znowu nad wodę troszkę ciągnie 😁 2 1 Cytuj
wasyl1968 Napisano 25 Maja Napisano 25 Maja proszę o kontakt z kolegą który był na spotkaniu w spiżu i mówił że łapie sumy na cykady , pozdrawiam Wasyl 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi