Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W dniu 30.12.2025 o 18:03, wasyl1968 napisał:

Na chwilę obecną mamy rezerwację ( co prawda tam nie ma rezerwacji ale my mamy😜)na +- 15 osób na barze piwnym,  jak schodzi się na dół to w wprawą stronę, proponuję godzinę 18 , ważne!!! dzień wcześniej muszę dać znać ile osób będzie PS. WSC mile widziani tak że Jacek daj znać adminowi

1. jaceen

2 i 3. ZedZgred i Grzegorz

4. Budek

5. Marienty

6. lechur1

7. andrutone

8. Fido

9. RafalWr

10. Ventus

Z WSC jedna osoba się odezwała, że może zaglądnie. Jeszcze przypomnę na grupie przed sobotą o spotkaniu.

• Lubię to 1
przynęty na klenia   Dragon
Napisano

oo to i ja ;-)

1. jaceen
4. Budek
5. Marienty
6. lechur1
7. andrutone
8. Fido
9. RafalWr
10. Ventus
11. Konrado

Napisano

1. jaceen
4. Budek
5. Marienty
6. lechur1
7. andrutone
8. Fido
9. RafalWr
10. Ventus
11. Konrado
12.  1/2 oldBolo
13. Tymon

Napisano

Kto nie był niech żałuję 😜 , było ( albo jeszcze jest 🍺) 15 chłopa , jak zwykle super , dzięki za spotkanie i do następnego razu , oczywiście co roczne spotkanie przy piwie w knajpie jak najbardziej ale trza się spotkać przy piwie z wędkami nad wodą, jeszcze raz dzięki 🤗💪🍺 z pozdrowieniem Wasyl

IMG_20260117_205126.jpg

• Lubię to 4
  • Dzięki! 2
  • Super 3
Napisano

Super było. Bardzo miło spotkać tylu sympatycznych kolegów i posłuchać trochę wędkarskiej bajery 😁

Mam nadzieję, że uda nam się spotkać w takim gronie gdzieś nad wodą, jeszcze w tym roku. 

Kijek jaki miałem dziś ze sobą to ten:

https://a.aliexpress.com/_EI1Qxs4

Można znaleźć ich więcej wpisując "stream rod". Wybrałem akurat takiego i nie wiem, może okaże się gówniany, ale chętnie sprawdzę to nad wodą. 

• Lubię to 1
  • Super 1
Napisano

I ja tam byłem, doobre piwo piłem :)

Już by się mogło wydawać, że po tylu latach znajomości nie ma o czym już gadać, nic bardziej mylnego, było miło i bardzo ciekawie, nowe wieści, nowe plany, nowe możliwości...

Bardzo dziękuję  @wasyl1968  za miejscówę, @jaceen za ogarnianie naszej gromadki a kolegom za towarzystwo.

Do zobaczenia nad wodą.

• Lubię to 1
  • Dzięki! 2
Napisano

Dzięki Panowie za spotkanie - super było Was spotkać i pogadać.

Aż mnie po tym spotkaniu znowu nad wodę troszkę ciągnie 😁

• Lubię to 2
  • Dzięki! 1