wojtyna51 Napisano 24 Listopada 2018 Share Napisano 24 Listopada 2018 za rzadko tu zaglądam to i takie imprezy mnie omijają,fajnie że forum nie zostaje w tyle,gratulacje z racji fajnego spotkania no i ryb oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Witam Zdarzyło się, że wyprałem swoją kartę wędkarską, którą głównie używałem na urlopie (mam domek w Sławie), musiałem wyrobić sobie nową. Dodatkowo naszło mnie, że nie musze się ograniczać do wędkowania tylko na urlopie Karta już wyrobiona. Muszę jeszcze wybrać koło wędkarskie - ma znaczenie do jakiego się zapiszę? Co polecacie? Może jest takie, gdzie znajdę wsparcie. W związku z faktem, że nie znam wód Wrocławia / województwa to szukam przewodnika / towarzysza, dzięki któremu mógłbym rozpocząć swoją przygodę - oczywiście odwdzięczę się flaszką etc. Jeżeli chodzi o metody połowu to głównie spinning, ale nie wykluczam też metod gruntowych itp Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 25 Października 2019 Share Napisano 25 Października 2019 Witamy w wrocławskim towarzystwie , co do koła ? zobacz koło Krokodyl przy ul. Tęczowej ( sklep wędkarski Krokodyl) mają swoje łowisko w Blizanowicach - " Mała Szwecja" , co do wędkowania w towarzystwie to przejdź się nad kanał powodziowy k. mostów Chrobrego , połowa wrocławskiego haczyka tam urzęduje 😜 polecam co roczne styczniowe spotkania w knajpie Rejs 🍺🍺🍺, tam dopiero ciekawych i pożytecznych rzeczy się dowiesz i pogadasz z naprawdę mistrzami street fishingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 28 Października 2019 Share Napisano 28 Października 2019 O 25.10.2019 o 17:24, wasyl1968 napisał: Witamy w wrocławskim towarzystwie , co do koła ? zobacz koło Krokodyl przy ul. Tęczowej ( sklep wędkarski Krokodyl) mają swoje łowisko w Blizanowicach - " Mała Szwecja" , co do wędkowania w towarzystwie to przejdź się nad kanał powodziowy k. mostów Chrobrego , połowa wrocławskiego haczyka tam urzęduje 😜 polecam co roczne styczniowe spotkania w knajpie Rejs 🍺🍺🍺, tam dopiero ciekawych i pożytecznych rzeczy się dowiesz i pogadasz z naprawdę mistrzami street fishingu Dzięki. Na pewno skorzystam z rad. W takim razie do zobaczenia w Rejsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 30 Października 2019 Share Napisano 30 Października 2019 A propos targania kufla z ucho i wprowadzania elementów baśniowych w świat wędkarski i nie tylko . Są tacy co by już szkło opróżnili i się dopytują może nie ma co czekać do stycznia tylko rozgrzewkę byśmy przed zrobili ? Ktoś chętny ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 Hej. Ja na tak😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSM Napisano 1 Listopada 2019 Share Napisano 1 Listopada 2019 +. Wchodzę w to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Gdzie ? to wiadomo ! 😋🎬🎞️🎥 , Kiedy ? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 To może też w końcu mi się uda wpaść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Ja oczywiście na tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 2 Listopada 2019 Share Napisano 2 Listopada 2019 Jeśli o mnie chodzi to w grę wchodzi 22.11 lub 29.11 Najbliższe dwa weekendy już mam zajęte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 Ja też chętnie wytargam jakiś kufelek w Waszym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 Jestem za czekam na datę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 Zobaczymy czy znów z datą nie trafiłem ? Maniu394? Może tym razem się uda. To co 22.11. ? Pisać kto za kto przeciw? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 Dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 Bede 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 2 godziny temu, Booryss napisał: To co 22.11. ? 👍 Od której się wbijać? I jeszcze jedno, Budek spotkanie przebimba na stojąco. Ewentualnie na rozpierdzielonym zydelku😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 Godzinę jeszcze dogramy ale myślę że około 19 zaczniemy + - 1h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek 1 Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 Wchodzę w to chłopaki👍 o której się spotykamy, możemy to sprecyzować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 Myślę że 19 to najwcześniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 6 Listopada 2019 Share Napisano 6 Listopada 2019 🍺🍺🍺 Jaka lokalizacja i data ? Wiadomo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 6 Listopada 2019 Share Napisano 6 Listopada 2019 22-11 Pub Rejs ul. Kotlarska około godziny 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 6 Listopada 2019 Share Napisano 6 Listopada 2019 Rejs Pub ul.Kotlarska 32a godz 19. Stoliki zarezerwuje od 18stej, bo wiem że Wasyl lubi przyjsc wczesniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 6 Listopada 2019 Share Napisano 6 Listopada 2019 🍺🍺🍺 tradycja zobowiązuje 😜 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 6 Listopada 2019 Share Napisano 6 Listopada 2019 W dniu 4.11.2019 o 20:59, jaceen napisał: 👍 Od której się wbijać? I jeszcze jedno, Budek spotkanie przebimba na stojąco. Ewentualnie na rozpierdzielonym zydelku😛 Za co 😱😥🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi