jaceen Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 Teraz przez Wrocław przechodzi burza. Za chwilę będzie po wszystkim. Pakuję plecak i około 18:00 będę na k.miejskim sprawdzał, czy są szczupaki. A może gruby okoń?;)👊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalWR Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 I ja się wybieram. Myślę że 19.30 będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 Tego w planie nie było. Siedzę pod mostem😁😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 RafalWR, Wasyl1968 dzięki za spotkanie. W doborowym towarzystwie piwo smakuje dwa razy lepiej:) Szkoda, że Odra bez uciągu, bo wtedy nie wiadomo z czym do ryb podchodzić. Musiałem trochę wcześniej zmykać. U mnie nic się nie działo. Do następnego. Pzdr👊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 16 Czerwca 2022 Share Napisano 16 Czerwca 2022 Jak to mawiał klasyk " bunkrów nie było a i tak było zajebiś*** 😜 fajne spotkanie , dwie godziny bajery przy browarze , wymiana doświadczen instruktaż Jacka, pokaz Batmanów nie oceniona , doszliśmy z Rafałem do cypla niestety na zero , około pierwszej wracamy do domu . Okazało się że sąsiad to też forumowicz , dzięki RafalWR za podwozkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalWR Napisano 17 Czerwca 2022 Share Napisano 17 Czerwca 2022 Sumów nie było ale po takiej dawce wiedzy jaką wczoraj otrzymałem na pewno wąsacze powinny się mnie bardziej bać Dziękuję Jaceen, Wasyl1968 za fajnie spędzony czas. Liczę że ciąg dalszy nastąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Ktoś wybiera się dzisiaj na nockę na powodziowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 9 Lipca 2022 Share Napisano 9 Lipca 2022 Powinienem dać radę. Jakby co, to dawaj znać na tele., dogadamy, co i jak👊 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lechur1 Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Może jakieś spotkanie przy piwie na podsumowanie sezonu 2022. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 4 Stycznia 2023 Share Napisano 4 Stycznia 2023 Noooo, wreszcie ktoś rozsądny się odezwał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 zawsze temat spotkania ogarniał Baca ( oficjalny rezydent " rejs pub " 😜 ) ale jak sam pisał meta zaliczyła upadłość , jak najbardziej jestem za spotkaniem tylko gdzie ? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 15 Stycznia 2023 Share Napisano 15 Stycznia 2023 Towarzystwo istnieje możliwość rezerwacji miejsca na spotkanie w Spiżu tylko potrzebny jest termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 15 Stycznia 2023 Share Napisano 15 Stycznia 2023 Nie wiem czy to nie za droga knajpa i ciężko zaparkować. Raczej bym stawiał na jakąś pod nasypem koło Dworca Głównego. Miłe, ciche knajpki z dobrym piwem i za ludzkie pieniądze. Dawać termin to coś zaklepie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 Fido wychodzi na to że chyba spotkamy się we dwoje bo duch w narodzie ginie 🥴 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carloss83 Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 Będę. Nasypy super klimacik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 1 godzinę temu, wasyl1968 napisał: Fido wychodzi na to że chyba spotkamy się we dwoje bo duch w narodzie ginie 🥴 Spokojnie. Będzie więcej osób. Jak już będzie jakiś termin to więcej osób się uaktywni. Też jestem za nasypem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 3 godziny temu, wasyl1968 napisał: wychodzi na to że chyba spotkamy się we dwoje Wasyl, wróżbitą jednak nie zostaniesz:))) Dawajcie termin. Przyszły piątek, sobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 Jeśli przyszły weekend to ja sobota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 16 Stycznia 2023 Share Napisano 16 Stycznia 2023 sobota git 👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalWR Napisano 17 Stycznia 2023 Share Napisano 17 Stycznia 2023 Wędkarskie opowieści w zacnym gronie - muszę tam być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 19 Stycznia 2023 Share Napisano 19 Stycznia 2023 No to gdzie to spotkanie w sobotę ? 🤔 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Larry_blanka Napisano 20 Stycznia 2023 Share Napisano 20 Stycznia 2023 ja równiez chętnie , najlepiej od 30.01 do 05.02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Próbowałem zarezerwowac stolik ale chcą 40 zyla przy rezerwacji za osobę i ta kasa później na barze do wykorzystania. Może ktoś potrafi to ogarnąc rozsądniej a może po prostu umówimy się w jakiejs knajpce np po 18-tej i po sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalWR Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 W soboty zawsze problem z miejscem ale o dziwo jakoś zawsze ratował sytuację Bierhalle w rynku. Mogę zarezerwować jak się otworzą albo podpytam czy mają w soboty luzy. Jak komuś nie będzie przeszkadzało że z długiej i efektownej listy piw dostępne są dwa, trzy to nie będzie źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fido Angellus Napisano 21 Stycznia 2023 Share Napisano 21 Stycznia 2023 Byłem z miesiąć temu w knajpach pod nasypem, w piątek puuustką wiało, po jednym stoliku zajęte więc nie wiem o co teraz chodzi. Działaj i daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi