Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Teraz przez Wrocław przechodzi burza. Za chwilę będzie po wszystkim. Pakuję plecak i około 18:00 będę na k.miejskim sprawdzał, czy są szczupaki. A może gruby okoń?;)👊

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

RafalWR, Wasyl1968 dzięki za spotkanie. W doborowym towarzystwie piwo smakuje dwa razy lepiej:) Szkoda, że Odra bez uciągu, bo wtedy nie wiadomo z czym do ryb podchodzić. Musiałem trochę wcześniej zmykać. U mnie nic się nie działo. Do następnego.

Pzdr👊

Napisano

Jak to mawiał klasyk " bunkrów nie było a i tak było zajebiś*** 😜 fajne spotkanie , dwie godziny bajery przy browarze , wymiana doświadczen instruktaż Jacka, pokaz Batmanów nie oceniona , doszliśmy z Rafałem do cypla niestety na zero , około pierwszej wracamy do domu . Okazało się że sąsiad to też forumowicz , dzięki RafalWR za podwozkę

Napisano

Sumów nie było ale po takiej dawce wiedzy jaką wczoraj otrzymałem na pewno wąsacze powinny się mnie bardziej bać :) Dziękuję Jaceen, Wasyl1968 za fajnie spędzony czas. Liczę że ciąg dalszy nastąpi. 

• 4 weeks later...
  • 5 months later...
Napisano

zawsze temat spotkania ogarniał Baca ( oficjalny rezydent " rejs pub " 😜 ) ale jak sam pisał meta zaliczyła upadłość , jak najbardziej jestem za spotkaniem tylko gdzie ? 🤔

• 2 weeks later...
Napisano

Nie wiem czy to nie za droga knajpa i ciężko zaparkować. Raczej bym stawiał na jakąś pod nasypem koło Dworca Głównego. Miłe, ciche knajpki z dobrym piwem i za ludzkie pieniądze.

Dawać termin to coś zaklepie.

• Lubię to 1
  • Super 1
Napisano
1 godzinę temu, wasyl1968 napisał:

Fido wychodzi na to że chyba spotkamy się we dwoje bo duch w narodzie ginie 🥴

Spokojnie. Będzie więcej osób. Jak już będzie jakiś termin to więcej osób się uaktywni. Też jestem za nasypem.

• Lubię to 1
Napisano
3 godziny temu, wasyl1968 napisał:

wychodzi na to że chyba spotkamy się we dwoje

Wasyl, wróżbitą jednak nie zostaniesz:)))

Dawajcie termin. Przyszły piątek, sobota?

Napisano

Próbowałem zarezerwowac stolik ale chcą 40 zyla przy rezerwacji za osobę i ta kasa później na barze do wykorzystania.

Może ktoś potrafi to ogarnąc rozsądniej a może po prostu umówimy się w jakiejs knajpce np po 18-tej i po sprawie?

Napisano

W soboty zawsze problem z miejscem ale o dziwo jakoś zawsze ratował sytuację Bierhalle w rynku. Mogę zarezerwować jak się otworzą albo podpytam czy mają w soboty luzy. Jak komuś nie będzie przeszkadzało że z długiej i efektownej listy piw dostępne są dwa, trzy to nie będzie źle.