Łokonek Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Cześć wszystkim jestem ciekawy waszych największych okazów na co je złowiliście, ile ważyły i gdzie je złowiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikael84 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Mój największy okaz to szczupak, 107 cm, nie ważyłem go nawet tylko od razu do wody, bo rybka była zmęczona holem. Holowałem go przez 40 minut. Złowiłem go na zwykła błystkę wahadłową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aro86 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Mam 2 ryby, których mogę nie pobić przez najbliższe kilka lat. Pierwszą z nich jest jaź złapany wczesną wiosną w 2005 roku. Ważył 2kg przy długości 52cm, złapany na DS'a. Drugą z ryb jest lin, którego złapałem w maju 2010, 2,85kg i 56cm. Uważam go za największy sukces, gdyż wyjąłem go na odległościówkę z lilii przy żyłce głównej 0,16 i przyponie 0,14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość undertaker1995 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Moim rekordem jest leszcz o wadze 5,5 kilograma przy długości 71 centymetrów którego złowiłem 15 lipca 2010 roku o godzinie 19.30. Skuteczną przynętą okazała się kukurydza z puszki. Łowiłem na spławik. Złowiłem go na 6 ziaren kukurydzy na haczyku nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czerwony Diabeł Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Amur 104cm 15,03kg, kulka proteinowa (konopie). Karp 87cm 13,6kg, kulka proteinowa (kukurydza). Szczupak 109cm 10,2kg, wahadłówka Wydra 23g. Łowisk nie podam - są ściśle tajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kLon22 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Moje wszystkie rekordy zostały złowione metodą spinningową. Sandacz- 92cm 8kg (Przynęta: kogut własnej roboty) Szczupak- 94cm 6kg (Przynęta: Kopyto 8cm Mansa ,w kolorze żółtym) Okoń- 47cm 1,7 kg (Przynęta: Twister 4cm Motor oil,herbaciany z niebieskim brokatem) Pstrąg- 51cm 1,6k(Przynęta: Twister 4cm kolor biały) Leszcz- 61cm i 59cm oba złowione tego samego dnia do tego jeden po drugim.(Przynęta: Twister 4cm kolor: żółty)Przed tarłem oba miały przynętę w pysku. Miałem jeszcze jednego ale mi zszedł ,jak zszedł tak już koniec brań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 kLon22, piękne wyniki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kLon22 Napisano 4 Kwietnia 2011 Share Napisano 4 Kwietnia 2011 dzięki,oczywiście nie mogę sobie jednak darować nie złowionego metrowego szczupaka ani żadnego suma. Suma co prawda wiele razy już na kiju miałem ale niestety zawsze coś się działo,prze ważnie wina sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthSuoniu Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 miałem 15 lat przerwy w wędkarstwie, do ubiegłego roku ale tak: jak miałem 15 lat to rekordem był sandacz na żywca: 5,150 kg, niestety nie zmierzony, zjedzony a odkąd w ubiegłym zabrałem sie za spining to: szczupak - 70 cm okoń - 40 cm nie wiem ile ważyły i psińco mnie to... wagi nie mam a ryby wróciły do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 7 Kwietnia 2011 Share Napisano 7 Kwietnia 2011 u mnie najdluższy szczupak to tylko 75cm, pływa dalej i moze sie spotkamy za pare sezonów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 10 Kwietnia 2011 Share Napisano 10 Kwietnia 2011 Mój największy sukces to szczupak 80cm (mniej więcej) na wędkę z targowiska za 30zł i do tego kołowrotek za 20zł i żyłka 0,20 beż żadnej stalki ani niczego podobnego. Kopyto już nie pamiętam jakie ale miało kolor biało czerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pet87 Napisano 11 Kwietnia 2011 Share Napisano 11 Kwietnia 2011 Mój największy sukces to szczupak 80cm (mniej więcej) na wędkę z targowiska za 30zł i do tego kołowrotek za 20zł i żyłka 0,20 beż żadnej stalki ani niczego podobnego szkoda ze łowisz szczupaki bez stalki taka ryba ktora zostaje z przyneta w pysku czesto zdycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 To były moje początki łowienia teraz łowie na plecionkę z przyponem wolframowym albo ze stalowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korsiara 20 Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Rybka która dała mi największe emocje to węgorz 62cm. Duży to on nie był ale holowałem go z około 100m do brzegu, spodobał mu się biały robaczek, było niewiele po 2 w nocy:] Łowisko zapora Goczałkowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 Z rybki której jestem najbardziej zadowolony to potokowiec 60 cm, oj dał mi popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MD Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 LEEEE ZDJEC NIE Zalaczacie to sie nudno czyta, ten post:) moja Brzana nie wiem ile wazyla ani ile miala cm pewnie ok 1kg i jakies 75cm, ale jest to moja ryba zycia, bo drugi raz Brzany nie zlapalem. Jakosc zdjecia slaba, ale zdjecie jest ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seferiel Napisano 14 Kwietnia 2011 Share Napisano 14 Kwietnia 2011 moja Brzana nie wiem ile wazyla ani ile miala cm pewnie ok 1kg i jakies 75cm, ale jest to moja ryba zycia, bo drugi raz Brzany nie zlapalem. Jakosc zdjecia slaba, ale zdjecie jest ! Jak oko przymknąć, potem drugie to nawet to to do brzany podobne Moje "rekordy" czy"ryby zycia" to sandacz 80cm i Bolek 80; bardziej emocjonowałem się wyciągając bolka o zmierzchu z Odry. Jestem przekonany że moje ryby życia sa jeszcze przede mną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 17 Kwietnia 2011 Share Napisano 17 Kwietnia 2011 zdjęcia panowie zdjęcia, prosimy...bo mamy takiego pana "szczupaka" w firmie co przyjedzie na zakupy to opowieści dziwnej tresci ile to on szczupaków na jednej zasiadce nie łapie, ale mało tego w okolicy kilometra nikt inny efektów poza nim nie ma ;-D by nie było OT ja nie mam jakiś nie wiadomo rekordów ;-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaczQ Napisano 30 Czerwca 2011 Share Napisano 30 Czerwca 2011 U mnie szczupak 80cm (kopyto dragona) i dzisiejszy jaź 46cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.N.T Napisano 2 Lipca 2011 Share Napisano 2 Lipca 2011 Mój największy rybny sukces to jak na razie okoń 40cm i 0,89kg. Ładnie powalczył przynętą były czerwone robaczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaloo98 Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 moja ryba życia ( mam nadzieje że nie ostatnia ) to karp golec 1,5 kg. Nie wiem miał długości bo nie miałem miarki, ale gdzieś tak około 50-60 cm. Złapany na feedera i kukurydzę z puszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 Moja rybcia to narazie karp 6.3 kg długosc 70 cm ( wypusczony na kuku na włosie) Okon 35 cm I Karas 42 cm ( okolo 1.8 kg) To narazie najlepsze okazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos50 Napisano 13 Lipca 2011 Share Napisano 13 Lipca 2011 moje największe rybki, czy sukcesy to - leszcz 60cm, 3kg feeder Odra - kleń 50cm, 1,6kg feeder Odra oraz najlepsza zabawa - szczupak 61cm, 1,8kg bat żyłka 0,18 przypon 0,14 - leszcz 53cm, 2kg bat żyłka 0,18 przypon 0,14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian98 Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Mój największy rekord to pstrąg potokowy 39 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 14 Lipca 2011 Share Napisano 14 Lipca 2011 Brzana 69 cm , pstrąg tęczowy 75 cm , kleń 50 cm, Leszcz 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi