kaftann Napisano 15 Stycznia 2011 Share Napisano 15 Stycznia 2011 Witam. Moja ulubioną metodą połowów jest spininng, natomiast rybką za którą najczęściej i najchętniej chodzę jest pstrąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekx0x Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 witam Jestem 14latkiem zaczęłem w tamtym roku łowienie ale lubie jakoś tylko spinning nazywam się Przemek lubię łowić rybki mieszkam w Łomży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowcio_94 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Witam, jestem Marcin, mam 16 lat. Wędkuje od około 10 lat! (lubiłem wędkowanie od małego). Pasją "zaraziłem" się od mojego taty i dziadka. Bardzo lubie wędkarstwo(każdy jego rodzaj). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek74 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lin rzepa Napisano 19 Stycznia 2011 Share Napisano 19 Stycznia 2011 witam mam 17 lat i lubie wedkowac w kazdej wolnej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikael84 Napisano 20 Stycznia 2011 Share Napisano 20 Stycznia 2011 Witam Łukasz, pochodzę z Olsztyna koło Częstochowy, wedkuję okd ok 12-13 lat. Zaraziłem się tym od rodziny, każdy wędkuje :]. Moja ulubiona metoda to metoda spławikowa, chociaż od czasu do czasu lubię pospiningować. Mój rekordowy okaz to szczupak, 107 cm. Oczywiście rybka trafiła z powrotem do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 witam wszystkich miło ,Uwaga powróciłem a tak poważnie witam po długiej przerwie ponownie wszystkich oraz niektórych znajomych szczególnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyman Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Witam, nie było mnie bardzo długo no ale cóż.. myślałem, że mi przejdzie wędkarstwo na dobre. Przez rok przestałem w tym roku wracam ale tylko ze spinningiem w dłoni..Witam po przerwie wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio169 Napisano 22 Stycznia 2011 Share Napisano 22 Stycznia 2011 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów.Pochodze z Katowic. Mam 18 lat. Wedkuje od 6 roku roku życia Moja ulubiona metoda połowu to spining i grunt (DS). Obserwuje to forum jako gość około 1.5 roku. Czas przyszedl na mnie zeby sie zarejestrowac i aktywnie brac udzial w zyciu forum. Pozdrawiam ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 23 Stycznia 2011 Share Napisano 23 Stycznia 2011 Dyman, witam ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Witam wszystkich wędkujących. nazywam Się Maciej, mieszkam W Celestynowie niedaleko Warszawy, ulubiona metoda połowu to spławik choć spiningiem też lubię sobie porzucać. Wędkuję od około 4 lat ale mimo to są już jakieś sukcesy na koncie. Liczę że przy bardziej doświadczonych wędkarzach nauczę się czegoś przydatnego a i sam postaram się przekazać swoje spostrzeżenia. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łusek_96 Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Witam mam na imię Adam,mam 14lat i jestem z Częstochowy.Wędkuje od ok.8 lat,lecz łowie na poważnie dopiro od roku. W nadchodzącym sezonie planuje wybrac się na okonie,to optymalny wybór na początek. Wmiarę gdy opanuje lepiej techniki łowienia będe mierzył w większe ryby.Poizdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Łusek_96, Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markol Napisano 26 Stycznia 2011 Share Napisano 26 Stycznia 2011 Witam, jestem z Sieradza, wędkuję od niepamiętnych czasów i lubię każdą metodę połowu, byle nad wodą i z kijaszkiem w ręku, po prostu wędkoholik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragstar78 Napisano 27 Stycznia 2011 Share Napisano 27 Stycznia 2011 Witam wszystkich forumowiczów,mam 32lata a rybki łowię od 17lat,najczęściej na odrze w woj.opolskim ulubione metody połowu to grunt i spining. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 28 Stycznia 2011 Share Napisano 28 Stycznia 2011 Witam! Tomasz w. się kłania z Gorlic (okręg Nowy Sącz- Małopolska). Jestem zaprzysięgłym spiningistą gdzie moim oczkiem w głowie jest oczywiście pstrąg!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajak51 Napisano 29 Stycznia 2011 Share Napisano 29 Stycznia 2011 Witam, Mam blisko emeryturę, od 30 lat jestem "uzależniony" od wędkowania, niedawno nawet "wyskrobałem" 6 metrową łódkę dla wnuczków i oczywiście na bałtyckie dorsze. Łowię tam gdzie nie przeganiają. Ryby kupuję w centrali - złowione najczęściej wracają do wody (prócz dorszy). Poza tym jestem normalny, jak mówią ..wino, popatrzeć na kobiety, i pośpiewać. Ot tyle na początek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtyna51 Napisano 30 Stycznia 2011 Share Napisano 30 Stycznia 2011 Witam wszystkich,mam 25 lat,ulubiona metoda feeder w tym roku zaczynam przygodę z drapieżnikami,jestem z Wrocławia i widzę że dużo osób też z Wrocławia więc pewnie jakieś wspólne wypady na pewno będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cudak Napisano 31 Stycznia 2011 Share Napisano 31 Stycznia 2011 Witam, Mieszkam w małej miejscowości Dębno blisko Kostrzyna nad odrą (przystanek Woodstock) Łowię jakieś 15 lat w tym roku planuję zakupić ponton i dlatego Was trochę pomęczę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dk2z Napisano 2 Lutego 2011 Share Napisano 2 Lutego 2011 Witam. Damian Chełmno. łowie od kąd przestalem ubierac pampersy:) lubie rozne sposoby lowienia ale najbardziej spinning. POzdarwiam wszystkich Forumowiczów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość flyfishing4 Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam na imię Darek. Pochodzę z południa Polski. Moją pasją jest mucha i spinning ... Dla znajomych fishek ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Lutego 2011 Share Napisano 4 Lutego 2011 markol, dragstar78, Winko, kajak51, wojtyna51, Cudak, dk2z, flyfishing4, witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUCEK3333333 Napisano 5 Lutego 2011 Share Napisano 5 Lutego 2011 siemka witam was wszystkich udanych połowów w 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zivago Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Witajcie,do wędkowania nie podchodzę ambicjonalnie,dla mnie to relaks i dobry powód aby uciekać jak najdalej za miasto,nad wodą czas"płynie" inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mikado90 Napisano 7 Lutego 2011 Share Napisano 7 Lutego 2011 Witam wszystkich:) na imię mam Emil i pochodzę z Chełma. Na karku mam 21 a rybkami zajmuję się ok 13 lat ogólnie łowię wszystkim po trochu:) ale ostatnio spodobał mi się spinning i często też preferuję "matchówke" Ulubione łowiska to: rz. Bug, j.Glinki(ok. Włodawy) Chyba tyle na mój temat pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi